trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Sony garantili mediamarkt malı dün aldim sevmedim. Zarar etmeyi severim. Teklifleri alayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 1000 tl hemen yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Bi prime time gelsin daha guzel teklif gelir bence fhdjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 2. el için iyi teklif vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 benim arkadaşım arıyordu ya böyle uygun 2. el ps ama geçen hafta evlilik teklifi için yüzük aldı, sanırım 5 ay yemek yiyecek parası bile yok ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 yazık etmiş arkadaşın ps4'ü cok arayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 1010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 sahibinden de 999 1250 arasi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bu arada madem dun aldin..1 hafta icerisinden sartsiz kaidesiz bilmem ne siz iade etme hakkin var..gotur fisinle birlikte carp suratlarina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 aynen ya iade et 1 hafta içinde paran cebinde kalsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 yok ben şüpheleniyorum başka bişey var bu arkadaşta, 3 aylık bilgisayarıda öyle sattı. çözemedim. kredi kartına taksitle alıp peşin paraya zararına sıcak para akışı içinmi satıyor? oradan aldığı parayıda iddiaya basıp vurgun yapma hedefimi var,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bence kendini sevdirmeye çalışıyor pati ahalisine. içimize sızmaya çalışan bir dh ajanı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 mağazadan gidip aldıysa iade edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Yok öyle bişey mağazadan da alsa iade eder. Oyun hariç. Onda key mey dalgası var malüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 mağazadan alınca hediye çeki veriyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 iade olayını baya yanlış yorumluyorsunuz ya. malı al, evde 5 gün kullan sonra iade et diye bir dünya yok arkadaşlar. hak zannettiğiniz şeylerin açıp koşullarını okuyun. dipnot olarak düşeyim, mağaza isterse iade alabilir ama yasal olarak alma yükümlülüğü yok. sizin bu kafayla perakende mağazacılık biter zaten. aldığın ürünü 13 gün kullan, 14. gün geri götür "iade hakkımı kullanmak istiyorum". oldu canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ben eski media markt calisaniyim zaten iade hakkim olsa ederdim ama zaten etik degil alet sapasaglam ve internetten alinma bir kiyafet gibi "aa bekledigim gibi cikmadi" deme sansim yok. Bu arada bu kez cok zarar edesim yok soyle ki su an oyunlu bundle fiyatlari 1699 olmus alet 1499 lira. Ben de alet fiyatina bundle veririm kafasindayim fifa 289 lira zaten sifir almayi dusunen biri varsa 289 lira karda olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ya da biri bana yeni top calma teknigini ogretsin fifada hic boyle rage yasamadim kiricam aleti fhdhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 kirarsan kırılmışına 300 tl veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 abi adam fifayı oynayamadığı için rage e girip komple aleti satıyor. :)) abi adamlara baskı uygulama , sadece takip etpas vermek zorunda kalsın ; eğer şut tuşu ile baskı yaparsan tık diye geçip ortasahadan topu alıp gol atıyorlar.. sadece ilerde o timingi ayarlayıp iyi defans oyuncuları ile kapıyorsun topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Valla o rage olayını ben Bloodborne da yaşıyorum. Nasıl da yetemiyorum, bir de senelerdir oyuncuyuz diye geçiniyoruz. Gerçek bir rage oyunu isteyen Bloodborne oynasın adssfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Abi herifler arkamdan kosup bana yetisip ustune eski sistem X e basiyomus gibi topu bile aliyolar benimkiler mal gibi bakiyo uzaktan r1 bastigim halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 abi fifa gerçekten bela ; hele bide tek adamla top oynayan ( alır ronaldo ile robben ile topu ortasahadan geçe gee gol atar) heriflerden nefret ediyorum.! bi de gol attıktan sonra mal herifler bütün sevinçleri gol tekrarlarını özellikle izletmiyorlar mı sana! işte rage in kralını orda yaşıyorum kaç kere hanımla kavga ettim fifa da maç yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Ben de onlarin hayatindan caliyorum ne kadar bekleme hakkim varsa bekliyorum santrada duran topta veya alakasiz 3 hakkimi da full oyunu durdurarak kullaniyorum gebersinler Kesinlikle eski sistemde oynamak mumkun degil galiba online icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Abi sen bence bu oyun sevdasından vazgeç, farketmen gereken şey aslında oyun sevmediğin. İlk mba aldığında bilinçaltın sana bunu anlatmaya çalışmış sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar