Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 günlük PS4 + Fifa 2016


trainspotting23

Öne çıkan mesajlar

iade olayını baya yanlış yorumluyorsunuz ya. malı al, evde 5 gün kullan sonra iade et diye bir dünya yok arkadaşlar. hak zannettiğiniz şeylerin açıp koşullarını okuyun.

dipnot olarak düşeyim, mağaza isterse iade alabilir ama yasal olarak alma yükümlülüğü yok.

sizin bu kafayla perakende mağazacılık biter zaten. aldığın ürünü 13 gün kullan, 14. gün geri götür "iade hakkımı kullanmak istiyorum". oldu canım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben eski media markt calisaniyim zaten iade hakkim olsa ederdim ama zaten etik degil alet sapasaglam ve internetten alinma bir kiyafet gibi "aa bekledigim gibi cikmadi" deme sansim yok.

Bu arada bu kez cok zarar edesim yok soyle ki su an oyunlu bundle fiyatlari 1699 olmus alet 1499 lira. Ben de alet fiyatina bundle veririm kafasindayim fifa 289 lira zaten sifir almayi dusunen biri varsa 289 lira karda olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam fifayı oynayamadığı için rage e girip komple aleti satıyor. :)) abi adamlara baskı uygulama , sadece takip etpas vermek zorunda kalsın ; eğer şut tuşu ile baskı yaparsan tık diye geçip ortasahadan topu alıp gol atıyorlar.. sadece ilerde o timingi ayarlayıp iyi defans oyuncuları ile kapıyorsun topu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi fifa gerçekten bela ; hele bide tek adamla top oynayan ( alır ronaldo ile robben ile topu ortasahadan geçe gee gol atar) heriflerden nefret ediyorum.! bi de gol attıktan sonra mal herifler bütün sevinçleri gol tekrarlarını özellikle izletmiyorlar mı sana! işte rage in kralını orda yaşıyorum kaç kere hanımla kavga ettim fifa da maç yaparken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...