senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 basiom valla ben 1 aksam yemegi parasi arada arklarla atarim en kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 110 liret savaşın allahını yapıştırıcam bende galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 gow a yapistir abi hakediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 @Senko fifa al FUT'a başla çok iyi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 baslarim muhtemelen benim bir ark hayvan gibi oynuo dedim almanya ya donunce kampa al beni de diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 122'ye kingdom come alsam mi? buglar falan nasil kiriyor mu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 https://store.playstation.com/en-us/product/UP2611-CUSA05877_00-PERSONA512345678 14 dolara düşmüş persona 5 us psn'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 (düzenlendi) https://www.humblebundle.com/games/indie-playstation-rebundle-2019 Indie PlayStation Rebundle: $1 for Grim Fandango Remastered, The Bard's Tale, Innerspace / BTA ($7.59 now) for Layers of Fear, Wasteland 2, The Talos Principle, Broken Age / $15 for Killing Floor 2, Shadow Warrior 2 us psn için galiba. Temmuz 2, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 https://store.playstation.com/en-us/product/UP0006-CUSA02684_00-BIOWAREBUNDLE000 BioWare bundle Dragon Age Inquisition / Mass effect Andromeda for $18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 O fiyata ea access alınır yanında başka oyunlar da gelir en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 PSN Plus fiyatı 17 Haziran’a kadar 126 TL’ye düşmüş yıllık. Acaba iki yıllık alıp kenara atmak mı lazım bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 lan 1 hafta oldu alalı senelik, 180 tl verdim PUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Al 1 yıllık daha ortalama maliyet düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 PS5 ile farklı bir abonelik sistemi gelir mi acaba diye çekiniyorum yoksa benim de alasım var daha 18 var bitmesine bir 12 daha alıp kafam rahat etsin istiyorum. 240TL mi ne olacak diye mail gelmişti zamanında demek ki artış olacak illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 ps5'e devam edecekse alacağım ben de, etmiyorsa mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 PS3 PS4 geçişinde değişiklik olmamıştı PSN sisteminde yine olmayacaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 PSN+ üyeliği hakkında fikir versenize. Hesabımı ilk açtığımda UK üzerinden açtım, o dönemde TR yoktu. Uzun zamandan beri PS+ oyunları da bu hesapta birikiyor. Ama gelin görün UK üyeliği aldı başını gidiyor, indirimde bile 35 GBP. TR hesabı ile arada 2x fark var. 2. hesabım TR, üyeliği buraya çekebilirim ama bu eskiden gelen tüm oyunların üzerine soğuk su içmek demek. Bugüne kadar verilen PS+ oyunlarından geriye dönüp tekrar oynamak isteyeceğim oyun var mı, emin değilim gerçi. Belki bu ay ki SW Battleground 2. Bildiğiniz bir yöntem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Geç kalmışın abi. Benim de main hesap uk idi. Ilk zamanlar uk storedan pound ile oyun almak bile daha ucuza geliyordu ama sonra boku cıktı tabi. 2 sene önce uk hesabındaki bedava oyunlari bırakıp tr ye geçtim. Sen de geç bekleme nasılsa oynamican hiçbirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 (düzenlendi) On 13.06.2020 at 17:44, Gangren dedi ki: PSN+ üyeliği hakkında fikir versenize. Hesabımı ilk açtığımda UK üzerinden açtım, o dönemde TR yoktu. Uzun zamandan beri PS+ oyunları da bu hesapta birikiyor. Ama gelin görün UK üyeliği aldı başını gidiyor, indirimde bile 35 GBP. TR hesabı ile arada 2x fark var. 2. hesabım TR, üyeliği buraya çekebilirim ama bu eskiden gelen tüm oyunların üzerine soğuk su içmek demek. Bugüne kadar verilen PS+ oyunlarından geriye dönüp tekrar oynamak isteyeceğim oyun var mı, emin değilim gerçi. Belki bu ay ki SW Battleground 2. Bildiğiniz bir yöntem var mı? her iki hesabınıda makinanda primary hesap yapar ana hesap olarak tr den devam edersin. eger uk hesabında oynamak istedigin plus ile verilmis oyun olursa sadece o donem 1 aylık plus alırsın oynarsın o oyunlarıda. Haziran 23, 2020 ajmet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Lan... ben de 2 senelik aldıydım artacak sonra diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2020 Neyse bi senelik daha alayım, böyle böyle zaten hazırda vardı PSN+ boşa gitmesin deyip PS5'e yol yapıyolar. Yalnız millete 3er 4er senelik üyelikleri böyle aldırıp sonra "PSN+ sadece PS4'e kadar geçerliydi, PS5'te PSN++ var, üyeliği ayrı" derlerse çok eğlenceli shitstorm dönebilir Olmaz tabii öyle bi şey... Fena linç gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar