applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 amerika'da kutulu oyunlarda indirime gitmiş sony, konsolun ilk zamanlarında çıkan oyunlarda özellikle. 20 dolardan satacakmış ve oyunlara yenileri eklenecekmiş. TR'ye de gelir benzer sistem umarım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 ben baya bi süre almam ya çok birikti zaten bu aralar sırf monster avlamaca oynuom. daha koca persona5 duruyor gerçi divinity indirimdeymiş, benim laptop kaldırmaz onu alabilirim bak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Persona 5 icin onceki oyunlari oynamaya grrek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 yok. yani varsa da çok etkisi yok. ben bir süre oynadım, diğer oyunlara varsa ufak referanslar vardır onun dışında konu bağımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 persona 5 oynamak için önce toxic fan baseden izin alman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 veya tamamiyle ignore edicen ben ignore etmeyi seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 japonca dub, english sub oynarsan izin verebilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 https://i.teknolojioku.com/storage/files/images/2018/06/25/playstation-hits-kwqP.jpg Sony Interactive Entertainment, PlayStation 4’ün en popüler oyunlarını sabit fiyatlarla sunan PlayStation Hits’i duyurdu. 18 Temmuz 2018 tarihinden itibaren en popüler PS4 oyunlarından seçilmiş olanları 59.99 TL’den başlayan fiyatlarla PlayStation Store üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulacak. İlk parti PlayStation Hits oyunlarının listesi: Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu LittleBigPlanet 3 DRIVECLUB Ratchet &Clank Killzone Shadow Fall Bloodborne inFAMOUS: Second Son The Last of Us Remastered Project CARS Dragon Ball XENOVERSE DYNASTY WARRIORS 8: Xtreme Legends Complete Edition Watch Dogs Assassin's Creed IV Black Flag Rayman Legends Mortal Kombat X Batman: Arkham Knight Middle-Earth: Shadow of Mordor Need For Speed Need For Speed Rivals EA SPORTS™ UFC 2 Yakuza 0 Earth Defense Force 4.1: The Shadow Of New Despair DYNASTY WARRIORS 8: Xtreme Legends Complete Edition Liste sadece bununla da sınırlı kalmayacak. İlerleyen dönemler de PlayStation Hits kategorisine yeni oyunlar eklenmeye devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 e daha ucuza alabiiyorduk? rayman'i plusta verdiler hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 applev0dka said: amerika'da kutulu oyunlarda indirime gitmiş sony, konsolun ilk zamanlarında çıkan oyunlarda özellikle. 20 dolardan satacakmış ve oyunlara yenileri eklenecekmiş. TR'ye de gelir benzer sistem umarım ya şurada duyurmuştum amerikada olanı, playstation TR'ye sormuştum ses çıkmamıştı hatta ama umarım sadece digital değildir kutulular da bu fiyata olur. koleksiyonluk almak istediklerim var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 battlefield 1 40 liraya düşmüş. Online oynayan yoktur sanırım, single değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Single çok kısa ve hikayelerin biri dışında baya boktan. Ben de ucuza almıştım pişman oldum aldığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Uncharted 4 alinir mi bu fiyata? Ya da kesin kacirma dediginiz ne var listede? Ya bi de ben us hesabini acmistim, onu degistirirsem gidiyor mu us’ten aldigim oyunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Online nasi oynayan yok. Daha yeni bf cikana akdar oynanir. Ben oynuyorum full serverlar. Uncharted 4 her turlu alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Bf1 single için değil 40, 4 lira verilmez. Online kısmını ise bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 ben hala bf4 oynuyorum, bf1 oynayan da vardır illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 neutrino said: Uncharted 4 alinir mi bu fiyata? Ya da kesin kacirma dediginiz ne var listede? Ya bi de ben us hesabini acmistim, onu degistirirsem gidiyor mu us’ten aldigim oyunlar? yeni hesap aç tr den istediğini oyunu al oyna. us hesabı ile hiçbi alakası yok onun. bu listedende uc4 ve last of us'ı oynamadıysan mutlaka oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Yeni hesap acinca baska menuye gecmek falan gerekmeyecek di mi trden aldigim oyunlar icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 en başta kullanıcı seçtiğin yerden tr hesabına girip alıcaksın oyunları. aldıktan ve indirmeye başladıktan sonra istediğin hesaptan oynayabilirsin. ama fifa yada 2k gibi oyun içi satınalma yaptığın oyunları aldığın hesap ile değilde diğer farklı ülke hesabıyla oynarsan oyun içi satınalma yapamıyorsun. onun dışında bir sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Tesekkurler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 %60 indirim gelmiş yine genel. zaten 2 ayda 1 indirime giren oyunlar hepsi özel bişi yok. gow'u bitirmek üzereyim o yüzden yeni bi oyun alasım var ama karar veremedim hangisini alsam. ac: origins uncharted: lost legacy hellblade: senua'a sacrifice origins için direk oyunun kendisi yeter mi yoksa ek paketli versiyona mı girmek lazım dersiniz? 100 lira oyunun kendisine iyide 200 lira vermek istemem ek paketli haline. daha da inmesini mi bekliyim yoksa orjinal versiyon basayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 hellblade güzel ama kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 origins ilk tercihim ztn ama şu ek paketler kafamı karıştırdı. onu almazsam uc + hellblade'i beraber alırım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Origins ek paketler gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 moster hunter indirimde mi ? indirimdeyse onu al da oynayalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar