Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Play Station Oyun İndirimleri

serjuhan

Öne çıkan mesajlar

https://i.teknolojioku.com/storage/files/images/2018/06/25/playstation-hits-kwqP.jpg

Sony Interactive Entertainment, PlayStation 4’ün en popüler oyunlarını sabit fiyatlarla sunan PlayStation Hits’i duyurdu. 18 Temmuz 2018 tarihinden itibaren en popüler PS4 oyunlarından seçilmiş olanları 59.99 TL’den başlayan fiyatlarla PlayStation Store üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulacak.

İlk parti PlayStation Hits oyunlarının listesi:

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu
LittleBigPlanet 3
DRIVECLUB
Ratchet &Clank
Killzone Shadow Fall
Bloodborne
inFAMOUS: Second Son
The Last of Us Remastered
Project CARS
Dragon Ball XENOVERSE
DYNASTY WARRIORS 8: Xtreme Legends Complete Edition
Watch Dogs
Assassin's Creed IV Black Flag
Rayman Legends
Mortal Kombat X
Batman: Arkham Knight
Middle-Earth: Shadow of Mordor
Need For Speed
Need For Speed Rivals
EA SPORTS™ UFC 2
Yakuza 0
Earth Defense Force 4.1: The Shadow Of New Despair
DYNASTY WARRIORS 8: Xtreme Legends Complete Edition

Liste sadece bununla da sınırlı kalmayacak. İlerleyen dönemler de PlayStation Hits kategorisine yeni oyunlar eklenmeye devam edecek.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

amerika'da kutulu oyunlarda indirime gitmiş sony, konsolun ilk zamanlarında çıkan oyunlarda özellikle.
20 dolardan satacakmış ve oyunlara yenileri eklenecekmiş.

TR'ye de gelir benzer sistem umarım ya

şurada duyurmuştum amerikada olanı, playstation TR'ye sormuştum ses çıkmamıştı hatta ama umarım sadece digital değildir kutulular da bu fiyata olur.

koleksiyonluk almak istediklerim var çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
neutrino said:

Uncharted 4 alinir mi bu fiyata? Ya da kesin kacirma dediginiz ne var listede?

Ya bi de ben us hesabini acmistim, onu degistirirsem gidiyor mu us’ten aldigim oyunlar?

yeni hesap aç tr den istediğini oyunu al oyna. us hesabı ile hiçbi alakası yok onun.

bu listedende uc4 ve last of us'ı oynamadıysan mutlaka oyna
Sosyal ağlarda paylaş

en başta kullanıcı seçtiğin yerden tr hesabına girip alıcaksın oyunları. aldıktan ve indirmeye başladıktan sonra istediğin hesaptan oynayabilirsin.

ama fifa yada 2k gibi oyun içi satınalma yaptığın oyunları aldığın hesap ile değilde diğer farklı ülke hesabıyla oynarsan oyun içi satınalma yapamıyorsun. onun dışında bir sorun olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

%60 indirim gelmiş yine genel. zaten 2 ayda 1 indirime giren oyunlar hepsi özel bişi yok. gow'u bitirmek üzereyim o yüzden yeni bi oyun alasım var ama karar veremedim hangisini alsam.

ac: origins
uncharted: lost legacy
hellblade: senua'a sacrifice

origins için direk oyunun kendisi yeter mi yoksa ek paketli versiyona mı girmek lazım dersiniz? 100 lira oyunun kendisine iyide 200 lira vermek istemem ek paketli haline. daha da inmesini mi bekliyim yoksa orjinal versiyon basayım mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...