hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Laurelin said: mgs olurdu oyunu tam sekilde shipleselerdi ama yuzyilin en iyi oyun gelsitirme facialarindan biri olarak secilicek, daikatana ve dnf ile yarisir sadfasd, neyse en azindan gameplay cooook iyi idide teselli bulduk fallout4 baska facia hani konami yok basinda, musluklari acmislar, engine yeni degil kac senelik eski pusku sey vs. vs. ikinci buyuk hayalkirikligi senenin vicir fanboylari ile allah fanboylari yarisiyor gozumde, chanlarda en alakasiz pokemon tartismasinda bile vicir dover yazan bayik tasocu tipler yuzunden tiksindim seriden, satin aldigim ve yapimciyi destekledigim halde oynamiyorum :P cyberpunk ciksin suyu cikana kadar oynicam ama sc2 ded gaem hikaye iyi olsada gta5 eski oyun sayilmaz eh geriye en cok saatlerimi gecirdigim HotS kaldi, onu sectim gectim direk :D helali hos olsun blizz mobaya sardirdi beni :D nicke bakmadan okudum okudum, son cümledeki blizzard muhabbetinden çıkardım kim olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 @laurelin Cyberpunk da aynı şekilde hype oluşturacak, haliyle oyun çok çok iyi olsa da onu da bir ton şapşal beğenip çoook konuşacak. O zaman cyberpunkı da oynamazsın sen sdf Boşver w3 güzel, düşünme yazdıklarını oyna direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 "nutella yerim" said: FO4 o kadar leş mi hakkatten yav p.s. oynamadım daha les cunku fo3 expansion pack direk combatta ya sneak attack ile tek atiyosun, atamadiklarini da backpedal yapa yapa indiriyosun, 2006'dan beri combat bu (ya da melee build exploit edersin) int buildli karakter fatman ile dunyayi kesebiliyo hala (sozde rpg oyunu lol) hikayesi fo3'den daha lineer. resmen choose a door 1 2 3 oyunun sonu ve son cutscene ayni sanirim hangi factionu secersen sec keske almasaymisim ama cok gec refund icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 en sinir oldugum sey kendine rpg diyen bi oyunda str stati 2 olan bi karakterin trolol diye minigun, fatman, gatling laser kullanabilmesi. explosives expert olmadan mayinlari defusemasi ve patlayicilari efektif bi sekilde kullanabilmesi. ya elinde patlamasi lazim o mayinlarin, vermedim ki ben hic demo builde. sonra borderlands: wasteland edition diyince cemkiriyolar bildigin fps bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 e cemkirirler tabi, borderlandste random özel moblar geliyo kesiyosun özel lootlar düşüyo falan.. Oh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Bildiğin fps olsa penis şeklinde ışık gösterisi yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Bl serisi zaten fo3ü diabloya çevirerek ortaya çıktı ama iki şahane seriyi birleştirip ona rağmen sıkıcı olmayı başarabilen çok nadir bir oyun, her defasında 2 saat dayanabildim. Refund yoktu o zamanlar maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Laurelin said: http://i.imgur.com/KJmVTPq.png buda baltazar kesin asfasdf Hayır olayı başlatan mesajım da şu yani asd axedice said: AoD GotY falan olamaz o grafikler ve prodüksyon kalitesiyle, benim için en iyi oyun olması bişi ifade etmiyor. Goty dediğin farklı bi olay, W3 olur starcraft olur kojima derp olur goty dediğin bu. Haliyle shooter minecraft da olamıyor. 18+ Fallout 4 Ne İşe Yarar https://www.youtube.com/watch?v=bxSw6iDSujg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Iyi ogrenmis olsalar ki bl2 hikayesi bile fo4 den iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 sexdice igrencsin sadfasdf, cidden salak gibi actim bide ne bu aciba diye ahahaha bl1 >2, 2. oyunu hic sevemedim ben cunki meme game gibi bisi idi, cok zorlama idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 witcher ezer en buyuk witcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 normalde güçlünün yanında hiç olmam hep güçsüzü desteklerim ama dayanamadım yabıştırdım witchera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 axedice'in silinen gif ini atabilir mi biri merak ettim aklimdan biseyler geciyor ama tam emin olamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Witcher 3 GTA 5 Arkham Knight Pillars of Eternity Star Wars MGS Phantom Pain (gameplay çok iyi. konu olsaydı bu sırada olmazdı) Rainbow Six oynadıklarımı kendi sevdiğim şekilde sıraladım. Oynamadıklarımdan da Mad Max ile Dying Light iyi gibi görünüyor deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Oce4n said: bilgisayarım hiçbirisini kaldıramıyor :( Hotline Miami bile kaldıramıyorsa at o bilgisayarı çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 fallouta yazık olmuş asdf sam forumu kapatabilir pillars of eternity falloutu geçerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Witcher çıtayı çok yükseltti. Fallout yanında komedi kaldı karşılaştırınca. MGS nin epic fail i olmasa o yarışırdı. GTA V 2 sene öncenin oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 gta 5 ve wicir oynadim. fallout oynamadim. wicir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 tomkat said: "nutella yerim" said: FO4 o kadar leş mi hakkatten yav p.s. oynamadım daha les cunku fo3 expansion pack direk combatta ya sneak attack ile tek atiyosun, atamadiklarini da backpedal yapa yapa indiriyosun, 2006'dan beri combat bu (ya da melee build exploit edersin) int buildli karakter fatman ile dunyayi kesebiliyo hala (sozde rpg oyunu lol) hikayesi fo3'den daha lineer. resmen choose a door 1 2 3 oyunun sonu ve son cutscene ayni sanirim hangi factionu secersen sec keske almasaymisim ama cok gec refund icin her elestiriye okey im de fo3 den daha lineer oyunu oynayamam hakkatten sdkjfalghksdjfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 witcher çoook ii starcraft ve hots da çook ii ama witchera verdim oyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ben de witchera verdim ama bloodborne u görmemişim, oynamadım, oynayamadım ama kesin bloodborne daha güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ben bu seneyi oyun oynamaktan cok izleyerek geçirdim resmen. bloodborne w3 rainbow 6 izlerken keyif aldığım oyunlar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mortis said: witcher çoook ii starcraft ve hots da çook ii ama witchera verdim oyumuo farkıyla kazandı yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 2015 = Witcher 3 Oylama yapmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 fallout'a sam dışında oy veren muhtemelen yapılan reklamlardan vesairelerden adını duyduğu için vermiştir. oturup diğerleri hakkında bilgi sahibi olup f4'e oy verecek olduğunu sanmıyorum. rocket league'e falan da verin la azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar