bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 açtırma benim ağzımı, bizim maçların kayıtlarını aldım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Fin said: topic birden kafa yağı kokusu doldu teşekkürler.ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 kafa yağı kokusu ne lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Bakalım spyro bu iddalara ne cevap verecek http://i.imgur.com/SqSDtBu.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 axedice harvard'da okuyon di mi sen sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 isteyen 2000 dolar basar isteyen 1 dolar vermez. daha iyisi yok. sadece öyle oynanmaz böyle oynanmaz yok o şöyle yok bu böyle falan kalıpları iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 kısaca "pay or grind, deal with it" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Fin said: topic birden kafa yağı kokusu doldu teşekkürler. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 penguen konsepti iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 2000 dolares harcadim hih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Vingthor said: isteyen 2000 dolar basar isteyen 1 dolar vermez. daha iyisi yok. sadece öyle oynanmaz böyle oynanmaz yok o şöyle yok bu böyle falan kalıpları iğrenç. sanane lan bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 yav said: axedice harvard'da okuyon di mi sen sdsfd Kurdistan respublixasi, amed universitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Laurelin said: 2000 dolares harcadim hih e bu ne simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Laurelin said: yav said: axedice harvard'da okuyon di mi sen sdsfd Kurdistan respublixasi, amed universitesi ayrica mumbai diplomasi altin bilezik. her yerde geciyor middle eastte. artik ben de yapabilio muyum bu espriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 tiLi said: Laurelin said: 2000 dolares harcadim hih e bu ne simdi? Yalan soyledim ya :P Net 3000$ harcamisimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bide hem para harcayıp hemde oynayamayan adamlar var benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Bir de oyuna çuvalla para döküp yok millet kanser deck oynuyor, yok bilmemne diye bıdı bıdı yapanlar var. yüzkırkon milyor liralık deckleriyle legendary sıçıyorlar patır patır. Zorla 3-5 tane kart toplamış, oyun oynamaya çalışan garibanları nasıl kanser ettiklerinden habersizler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 konu basligi kekolar olarak degissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 MtG arşivimi satıp HS'ye gömdüm diyenler bile var ama inanmakta zorlanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 şu oyunun marketing modeli blizzarddan nefret etmek için yeterli sebep, bu nasıl bir açgözlülük benim asıl anlamadığım bunları piyasadan silecek dotaya benzer marketinge sahip bi kart oyunu nasıl ortaya çıkmıyor. aslında mtgnin sırf common card modu var, demek ki oyuncularda bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 HS o sadece common formatına iyi mi geldi, kötü mü geldi bilmiyorum ama.. Oyuncu sayısı 3'e filan katlandı ama tüm destelerde genel bir fiyat artışı var bu nedenle. HS oynayan çoğu kişi daha komplex ve kart arşivi büyük bir oyun da oynayayım diye MTGO'ya geliyor ve doğal olarak Pauper ile başlıyor. Destelerde $10-$20 arası bir artış var gnel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Oyuncular enayiyse blizz ne yapsın. Ayrıca bu topik penguen topiği değil miydi? http://www.evil-penguins.com/Penguin_Polar_Bear_Gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 X-mage'de MtG çok daha keyifli olacaktır, Gerge'nin tuto'su var buralarda bir yerde, hem de beleş. Modern yıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 https://forum.paticik.com/read.php?36,8154740 Competitive olmaması çok şey kaybettiriyor ama sadece oynamak isteyenler için güzel yani. Kurmak istediğim Modern destelerini kartlarını toplamaya başlamadan önce burada test ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 kendi aramızda o mod üzerinden oynayalım, eminim o modun kendi communitysi vardır zaten, turnuvaları falan da vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar