applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ben de şimdi çıkcam 21 seansına gidicem cevahirde. mpx diyor. imax'in bir tık kücüğü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 dün gittim 3D bi bok anlaşılmıyo şu 3D muhabbeti bitse keşke yada her sinema bok varmış gibi 3D koymasa.Hadi 3 salonda oynatıyosun bari biri 2d olsun dimi yok illa 3D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 bende sadece 3d olunca gitmiyorum. hayır 3d olmasını gectim gozlugu takıyorum renkler detaylar kaybolup gidiyor tozlu araba camından izliyorsun sanki. yapın iste 1 seansi bari 2d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 o zaman gozluge nasi 3tl para alcak ama sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 gozluge hic para vermedim la ben. cekmecemde 10 tane falan gozluk duruyo hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 bi dakka ya ben sinemaya da para vermiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 senin normal abi race perklerinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 unutmusum o ability'leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 di said: Ne agliyonuz arkadas su 3D olayina ya. Hic mi bi yer vermiyo filmi 2D? Niye 2D'sine gitmiyonuz? cinemaximum vermiyo abi malesef. 3d veriyolar. 2d imax zaten vermiyolar. izmir'de 1 tane var o da 3d olarak girdi gosterime. The Revenant 2d girmisti vizyona mesela, sahaneydi. IMAX fena izletti kendini. ben star wars'a imax 3d gittim, bi tek onda ne bas agrisi oldu ne de 3d de sacmalik, bilmiyorum filmle mi alakaliydi. 2D secenegimiz olsa keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 DarKRideR said: asıl iyi sinemalar 2D seçeneği de veriyor. Cinemaximum gibi paragöz, lüks görünümlü boktan sinemalar 3D zorunluluğu tutuyor. denediğim gittiğim sinemalar arasında en iyilerinden biri cinemaximum. ha amerika'da yaşıyorsan belki boktan gelebilir, orada çok daha iyi sinenma teknolojileri vardır belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 çok iyi olmuş cok daha güzel olmuş. arada ufak bir fark varmış o farkla da cok güzel olmuş. 3d gözlük normal gözlüğün üstüne biraz rahatsız etti ama film gerçekten muazzamdı. cok keyif aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 su imaxlerde buyuk gozlugu isteyin abi, %30 falan daha buyuk gozluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 imax gitmedim ya onla sıkıntı olmuyor da. cevahirde mpx diye bişeye gittim güneş gözlüğü gibi bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 izlemeyen acmasin Pek begenmedim. Cok zoraki olmus bazi seyler. Mesela o Havaalani karsilasmasi... Ufak esprilerle seyirciyi güldürmeye harcayacaklari enerjiyi, mantikli sebep sonuc iliskisi olusturmaya harcasalar harika Film cikacak. Tony'nin annesinin öldügü sahneyi captain'in youtube accountuyla upload etse Tony daha cok sinirlenirdi eminim. Yada Kizil hatun Tony'nin zirnini parcalasa Film 3 Saat sürmezdi. Ayrica koskoca Vision'in gözünün önünde kaciverdiler. Olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 captainın filmi çıkarsa bir daha sinemada izleyeceğim, hatta silahla gideceğim, iyice ayar oldum redneck ibneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Ayfon said: izlemeyen acmasin Pek begenmedim. Cok zoraki olmus bazi seyler. Mesela o Havaalani karsilasmasi... Ufak esprilerle seyirciyi güldürmeye harcayacaklari enerjiyi, mantikli sebep sonuc iliskisi olusturmaya harcasalar harika Film cikacak. Tony'nin annesinin öldügü sahneyi captain'in youtube accountuyla upload etse Tony daha cok sinirlenirdi eminim. Yada Kizil hatun Tony'nin zirnini parcalasa Film 3 Saat sürmezdi. Ayrica koskoca Vision'in gözünün önünde kaciverdiler. Olmamis. yüzüğü atmaya mordora kartallarin üstünde gitseler 3 film surmezdi. mehh LotR kötü seri olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Film iyi hoş ama keşki hiçbir bilgim/fikrim olmadan gideymişim ısınamadım konuya tüm film boyunca. Yalnız spiderman ve zemo karakteri çok iyi olmuş hatta spiderman tam spidey olmuş. 3D olayını bende sevmiyorum gözüm ağrıyor tüm filmi kısık gözlerle izliyorum zorluyor bunun etkiside olabilir bak ısınamama olayı. Ama genel olarak güzel film hatta en iyi marvel filmi denebilir rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Ayrıca şu baştaki çöp kamyonu olayında crossbones'un maskesinin altından bucky'nin çıkacağını sanmam ve filmin ta sonlarına doğru kafamda dank etmesi tam bir yetoluktu zuahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 applev0dka said: Ayfon said: izlemeyen acmasin Pek begenmedim. Cok zoraki olmus bazi seyler. Mesela o Havaalani karsilasmasi... Ufak esprilerle seyirciyi güldürmeye harcayacaklari enerjiyi, mantikli sebep sonuc iliskisi olusturmaya harcasalar harika Film cikacak. Tony'nin annesinin öldügü sahneyi captain'in youtube accountuyla upload etse Tony daha cok sinirlenirdi eminim. Yada Kizil hatun Tony'nin zirnini parcalasa Film 3 Saat sürmezdi. Ayrica koskoca Vision'in gözünün önünde kaciverdiler. Olmamis. yüzüğü atmaya mordora kartallarin üstünde gitseler 3 film surmezdi. mehh LotR kötü seri olmamis. Senin absurd benzetmenin filmde mantik hatasi olmadigi ispatlamiyo malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 vazgeçtim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Ayfon said: applev0dka said: Ayfon said: izlemeyen acmasin Pek begenmedim. Cok zoraki olmus bazi seyler. Mesela o Havaalani karsilasmasi... Ufak esprilerle seyirciyi güldürmeye harcayacaklari enerjiyi, mantikli sebep sonuc iliskisi olusturmaya harcasalar harika Film cikacak. Tony'nin annesinin öldügü sahneyi captain'in youtube accountuyla upload etse Tony daha cok sinirlenirdi eminim. Yada Kizil hatun Tony'nin zirnini parcalasa Film 3 Saat sürmezdi. Ayrica koskoca Vision'in gözünün önünde kaciverdiler. Olmamis. yüzüğü atmaya mordora kartallarin üstünde gitseler 3 film surmezdi. mehh LotR kötü seri olmamis. Senin absurd benzetmenin filmde mantik hatasi olmadigi ispatlamiyo malesef. daha ilginci senin filmde mantık araman. intelstellar çekmiyor ki adamlar, içinde tutarlılık mantık olsun. filmdeki mantık hatalarını saysak burdan aya yol olur. İşin fiziksel tutarsızlıklarına girmiyorum bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Interstellar mantıklı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Bilkent Prestige'de ilk haftasindan 2D izledim, mutluyum. 3D'ye olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar