Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Lord_Argos'u artık taktir ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 takdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 2015 yılında hala alt dudaktan IQ ölçemeyenler var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Ben Midpointe giden herkesin zekasını sorguluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 milyon dolarlık villa'sına göz diktin di mi çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 anlayamazsınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 güzel öykünen birisi kızın ağzından anlatsın olayı. kaşlı espri yapacaktım ama, kendi gözümle görmediğim için çok yapamıyorum. masaya oturduğumda kaşlarını imbikliyordu gibi birşeyler, yok yok, tam bilmeden olmuyor. ayrıca milyor dolarlık yazlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 said: Şimdi beni asıl kıllandıran şey ise kızın facebooktaki fotoğraflarına bakınca gerçekleşti. Bakıyorum pozlarda hep bir şapşallık mevcut. Üstelik eiffel ve pizza kulesini tutarken hep ıskalamış! Bunu da görünce "Acaba..." diye kendi içimde sorma gereği hissettim. Abi... off bence sana yapalım iq testi. eyfeli kacıran senın kız deil fotorafı ceken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Bakalım konu nereye gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Lord_Argos said: Soruma gelirsek; ya kızda büyük bir özgüven eksikliği var, ya da gerçekten zekasal bir problemi var. Bunu nasıl anlayabilirim? Bence sende var bunlardan biri abi, o gözle bakmaya çalış hayata, daha faydalı olur geleceğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Argos onunla sanat tarihinden konuş, direk anlarsın zekası ne seviyede. Biraz akademik bilgisini sına, yorum gerektiren sorular sor. Ordan çıkarırsın artık zekasıyla mı bitirmiş okulu ezberle mi. Diğer taraftan yatakta yeterince iyiyse özgüvenin zekanın ne önemi var? Ona istediğini ve hak ettiğini ver, ona LORD_ARGOS'u ver, sonra da bir sonraki hedefine geç. Burdaki zayıf betalar gibi bi kadın üzerine bu kadar düşünmeye değer mi? Hadi aslanım benim beline kuvvet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 pussy slayer to the rescue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Şimdi bizim hintli satanist mi? neden yavru kedi öldüren bir cani dedin adama şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 o pussy değil yaaa ;) ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 oh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Rotweiler said: Kızın IQsu senin Attention Whore'luğunla ters orantılı. Cevabı sen bulursun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 alfa erkeğin derdi bile bambaşka be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Cuce said: said: Şimdi beni asıl kıllandıran şey ise kızın facebooktaki fotoğraflarına bakınca gerçekleşti. Bakıyorum pozlarda hep bir şapşallık mevcut. Üstelik eiffel ve pizza kulesini tutarken hep ıskalamış! Bunu da görünce "Acaba..." diye kendi içimde sorma gereği hissettim. Abi... off bence sana yapalım iq testi. eyfeli kacıran senın kız deil fotorafı ceken. Abi tamam çekende ıskalamış ama bunu da sen gidip feysde paylaşmazsın değil mi? O fotoğrafları buraya koyarsam daha iyi anlaşılacak. Akşam fotoğrafları ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 fb unu ver biz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 villa fotoğrafı da koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Rotweiler said: Kızın IQsu senin Attention Whore'luğunla ters orantılı. Cevabı sen bulursun artık. threadi dağlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 benjani said: http://i.hizliresim.com/QYEYBZ.jpg Bu ne ya? ahahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Şöyle şeyler koyuyorsunuz, sonra ben millete Pati'ye üye olun dediğime pişman oluyorum. KOYMASANIZA şöyle capsler LAN = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Sevişmekten testislerimin simetrisi bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 şu kedi resmi varken bu tarz konuşmayı nasıl yaparsınız ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar