Xaero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Lectre said: şimdi gençler, son gün bugün 22 saat var daha doğrusu, var mı alınacak bir şey? ulan oynarken çok eğlendim sizde alın dediğiniz bir şey? Payday 2 GOTY mutlaka edin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ben biraz cahilimde goty olunca ne oluyor? bu postu attıktan sonra googleada yazıcam ama sorayım yinede :p payday 2 8 lira mı ne, demin sanki goty edition 30 liraya görmüştüm ama şimdide göremedim, uyumadan alırım yüksek ihtimal payday 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 marksman said: fallout 4 indirime girer mi acep ? olm nasıl bi mezarcısınız ya oyun cıkalı kac gun oldu ahaha goty editionda genelde dlcler filan dahil oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 burda daha otobus/tramvay duraklarından reklamı inmedi ahahah imkansız düşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 dlcsiz oynanmıyormu abi, rocket leaguein dlclerini aldım zaten bide bilmediğim paydayinkini alamam, olmadı baz alırım beğenirsem dlcsini winter salede alırım napayım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Masticore said: gta 4 complete 10 tl . 3'leri ps da yapayıp yutmuştum. Pc'de tadı olmaz diye ondan sonra seriye hiç dokunmadım. (4-5 hiç oynamadım) Bilgisayar'da zevk verir mi gta ? 5 gayet güzeldi vlala. epey oynadıydım. story mode zaten inanılmaz. aralarında en iyisi. online ı da gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 abi iste goty edition cıkana kadar zaman geciyor, dlcler filan oluyor, o dlcleri ekstradan toplamaktansa tek seferde alıyosun.. bende winter saleda almaya karar verdim bu sene onu beklicem, hem steam controllerımda gelmiş olacak 20 aralıga, evden cıkmam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 bombilo said: marksman said: fallout 4 indirime girer mi acep ? olm nasıl bi mezarcısınız ya oyun cıkalı kac gun oldu ahaha goty editionda genelde dlcler filan dahil oluyor işte. 6 aydır sahalardan uzağım, bilemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Xaero said: Lectre said: şimdi gençler, son gün bugün 22 saat var daha doğrusu, var mı alınacak bir şey? ulan oynarken çok eğlendim sizde alın dediğiniz bir şey? Payday 2 GOTY mutlaka edin derim görevleri sadece 2-3 kişi yapabilebiliyor muyuz, başka insanlar girmesin biz kendimiz takılalım vs? pek fikrim yok oynanış hakkında da ona göre alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 yapabilirsiniz, oynayacak ekip varsa gayet guzel oyun payday2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Yeğenim için bastım parayı legoları aldım, bayadır bekliyordum ama yok arkadaş 7 TL'den aşağı düşmüyor. Birkaç indirimdir takipteydim, aldık artık. Eğer 30 gün sonra %80-90 olura çıldır geçirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 -Deno- said: evet ama benim belirtmem ayrıca önem teşkil ediyor. seni seviyoruz deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 payday alacak olan goty alsim kesinlikle bin tane dlc var silah ve map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 aente said: Xaero said: Lectre said: şimdi gençler, son gün bugün 22 saat var daha doğrusu, var mı alınacak bir şey? ulan oynarken çok eğlendim sizde alın dediğiniz bir şey? Payday 2 GOTY mutlaka edin derim görevleri sadece 2-3 kişi yapabilebiliyor muyuz, başka insanlar girmesin biz kendimiz takılalım vs? pek fikrim yok oynanış hakkında da ona göre alacam. Görevleri 3 kişi hatta Stealth modunda 2 kisi bile yapabiliyorsunuz. Friend Only ile sadece arkadaşlar için oyun kurulabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Alacağım oyunlar: Kerbal Space Program Valve Complete Pack Immunity Organ Trail Borderlands GOTY + GOTY 2 Şu oyunları Winter Sale/Christmas da mı, yoksa Autumn Sale'da mi satın alsam daha uyguna getiririm karar veremedim. steamprice.com 'dan baktığımda Kerbal tam düşmemişken, Immunity, Organ, Borderland'ler filan lowestta. Acaba az daha beklesem daha da düşerler mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Lectre said: ben biraz cahilimde goty olunca ne oluyor? bu postu attıktan sonra googleada yazıcam ama sorayım yinede :p O zamana kadar çıkmış olan ek paket ve dlc ler içinde oluyor uygun fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Certhas said: Lectre said: ben biraz cahilimde goty olunca ne oluyor? bu postu attıktan sonra googleada yazıcam ama sorayım yinede :p O zamana kadar çıkmış olan ek paket ve dlc ler içinde oluyor uygun fiyata. Bi şu olayı Crusader Kings yapamadı. Hala bekliyorum bi adam gibi full pack yapmadılar. Hep eksik dlc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 kerbal daha düşer ama valve ile borderlands için beklemeye gerekyok. anca bundle a düşerse düşer artık. diğerlerinin düşmemiş hali de ucuz zaten. kerbah hariç al gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Lord_Argos said: Certhas said: Lectre said: ben biraz cahilimde goty olunca ne oluyor? bu postu attıktan sonra googleada yazıcam ama sorayım yinede :p O zamana kadar çıkmış olan ek paket ve dlc ler içinde oluyor uygun fiyata. Bi şu olayı Crusader Kings yapamadı. Hala bekliyorum bi adam gibi full pack yapmadılar. Hep eksik dlc... Pekte yapmazlar genelde son 2 paket cunku tam fiyata yakın oluyor. Ara paketler var işte. Yarı DLCli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 controller aldım oriyi piratelıyorum çok tatlıyım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 tarlacılık simülasyonunu alsam mı yea ? oynanır mı bu güzel mi var mı oynayan eden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Fallout 4 al onun yerine, tarlanın etrafına çit çekip turret falan da koyarsın hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Valla şu Truck Simulator'un deli gibi hayranı var. Millet manyak olmuş, şehir girişlerinde yüzlerce adam sıra mıra olmuş trafik çekiyor bilgisayar başında. O bu kadar tuttuktan sonra buna da tutmaz diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 fallout 4 ü preorder yaptım ama yatıyor daha ya :D başlayamadım bi türlü ki ondan önce daha far cry 4 mad max, pillars of eternity, witcher 3 bitcek de ondan sonra fallout a sıra gelcek. :D inanılmaz bir ölücü olduğum için bu tarz oyunları oynamak biraz sıkıntı benim için ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 arkadaşlar siz manyak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar