Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düğün Dernek 2 Sünnet

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Bu adamlar çok tuttu işte. Cimcir mi ne brinin soyadı. Baya dizi felan yaptılar. Aslında çok kötü değil. Türk mizahı hafif hafif entresan bir İngliz mizahı tarzı absürblüğe dönüyor. Leyla ve Mecnun felan güzel başlangıçlar. Bu adamların dizisi felanda zorla izledim 1 2 kere bir taş fırın erkeği light erkek pınar altuğlu dizi kadar kötü değil.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Bu adamlar çok tuttu işte. Cimcir mi ne brinin soyadı. Baya dizi felan yaptılar. Aslında çok kötü değil. Türk mizahı hafif hafif entresan bir İngliz mizahı tarzı absürblüğe dönüyor. Leyla ve Mecnun felan güzel başlangıçlar. Bu adamların dizisi felanda zorla izledim 1 2 kere bir taş fırın erkeği light erkek pınar altuğlu dizi kadar kötü değil.

işler güçler ve kardeş payı adlı 2 dizi yaptılar. kardeş payı çok hoş değildi, ama işler güçler entourage'ın komiklisi vs, yani temel olarak oradan çıkmışlar çok alakası yok gibi, karakterler gerçekten güzel ve normal bir türk komedi dizisinin kat kat üstünde bir kaliteye sahipti popüler kültüre göndermelerle vs, ki leyla ile mecnundan sonra ilk defa yabancı dizi, kitap vs bilumum hede referansını işler güçlerde gördüm trde ilk defa, kardeş payı biraz daha maddi olarak çekildi sanırım.

herneyse işler güçler iyidir, candır, keşke paragraf yapaydım ya da satır aralarında boşluk bırakaydım
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:

Bu adamları, para vererek izleyenlere şaşıyorum.

şu an türkiye'de iki komik ekip var. biri işler güçler ekibi diğeri de leyla ile mecnun.

hangi komedi filmini açsan çer çöp saçmalık sidik muhabbetiyle doluyken, ortadaki iki kaliteli ekipten birisi hakkında böyle yorumlar ediyor olmak harbi şaşırtıcı...

sanırsın ki Edgar Wright ve Simon Pegg Türkiye'ye film yapalım dedi de biz kabul etmedik...
Sosyal ağlarda paylaş

Bikaç gecedir foxda aşk yeniden diye bi diziye denk geliyorum da baya güzelmiş bu. Leyla ile mecnun ve işler güçler kıvamında böyle. Belki bi tık altı da olabilir tam emin olamadım ama genel olarak ortalama türk dizisi kafasının baya üstünde.
Bölümler daha kısa ve sezonluk 30 40 bölüm olmasa daha iyi olabilirmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

sadman said:

Bikaç gecedir foxda aşk yeniden diye bi diziye denk geliyorum da baya güzelmiş bu. Leyla ile mecnun ve işler güçler kıvamında böyle. Belki bi tık altı da olabilir tam emin olamadım ama genel olarak ortalama türk dizisi kafasının baya üstünde.

Aşk yeniden ilk bölümleri falan çok çok iyi bir diziydi. Şu son 4 bölüm berbat leş ötesiydi misal.

Evet hanımla çekirdek çıtlatıp dizi izliyoruz sdfd
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

sadman said:

Aşk yeniden ilk bölümleri falan çok çok iyi bir diziydi. Şu son 4 bölüm berbat leş ötesiydi misal.

Evet hanımla çekirdek çıtlatıp dizi izliyoruz sdfd

Doğrudur abi max 15 bölümlük konuyu 30 bölüme yayarsan öyle olur. Ben genelde gece tekrarlarına denk geliyorum, daha başları onlar sanırım.
Geçen gün mesela yeni bölümünü izledim kendi saatinde, düğün yapıyolardı, 32 bölüm mü neydi çüş dedim daha anca mı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...