pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=V_Va_utbdDM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 böyle mizah anlayışı ne prim tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Bu adamlar çok tuttu işte. Cimcir mi ne brinin soyadı. Baya dizi felan yaptılar. Aslında çok kötü değil. Türk mizahı hafif hafif entresan bir İngliz mizahı tarzı absürblüğe dönüyor. Leyla ve Mecnun felan güzel başlangıçlar. Bu adamların dizisi felanda zorla izledim 1 2 kere bir taş fırın erkeği light erkek pınar altuğlu dizi kadar kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 tabi ki % 49.36.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Bu adamları, para vererek izleyenlere şaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 BonePART said: Bu adamlar çok tuttu işte. Cimcir mi ne brinin soyadı. Baya dizi felan yaptılar. Aslında çok kötü değil. Türk mizahı hafif hafif entresan bir İngliz mizahı tarzı absürblüğe dönüyor. Leyla ve Mecnun felan güzel başlangıçlar. Bu adamların dizisi felanda zorla izledim 1 2 kere bir taş fırın erkeği light erkek pınar altuğlu dizi kadar kötü değil. işler güçler ve kardeş payı adlı 2 dizi yaptılar. kardeş payı çok hoş değildi, ama işler güçler entourage'ın komiklisi vs, yani temel olarak oradan çıkmışlar çok alakası yok gibi, karakterler gerçekten güzel ve normal bir türk komedi dizisinin kat kat üstünde bir kaliteye sahipti popüler kültüre göndermelerle vs, ki leyla ile mecnundan sonra ilk defa yabancı dizi, kitap vs bilumum hede referansını işler güçlerde gördüm trde ilk defa, kardeş payı biraz daha maddi olarak çekildi sanırım. herneyse işler güçler iyidir, candır, keşke paragraf yapaydım ya da satır aralarında boşluk bırakaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 O iki dizi dışında bir de Üsküdar'a Giderken'i yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 O degil de entourage'ın komiklisi yazmasan iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ilk calgi cengi diye bi film yapmislardi asil o dizilerden once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 işler gücler baya güzel diziydi. kardeş payı da iyi başlayıp cok güzel bir sezon finali yapıp 2. sezonda baya bozdu. zaten izlediğim tek türk dizileriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 nuke duru hic yaslanmiyor. o degil de calgi cengi harika bir filmdi ondan sonraki yaptiklari isler baya patates ya bu ikilinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Kithnos said: Bu adamları, para vererek izleyenlere şaşıyorum. şu an türkiye'de iki komik ekip var. biri işler güçler ekibi diğeri de leyla ile mecnun. hangi komedi filmini açsan çer çöp saçmalık sidik muhabbetiyle doluyken, ortadaki iki kaliteli ekipten birisi hakkında böyle yorumlar ediyor olmak harbi şaşırtıcı... sanırsın ki Edgar Wright ve Simon Pegg Türkiye'ye film yapalım dedi de biz kabul etmedik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bes kardesi bitiren eller kirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Bikaç gecedir foxda aşk yeniden diye bi diziye denk geliyorum da baya güzelmiş bu. Leyla ile mecnun ve işler güçler kıvamında böyle. Belki bi tık altı da olabilir tam emin olamadım ama genel olarak ortalama türk dizisi kafasının baya üstünde. Bölümler daha kısa ve sezonluk 30 40 bölüm olmasa daha iyi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 sadman said: Bikaç gecedir foxda aşk yeniden diye bi diziye denk geliyorum da baya güzelmiş bu. Leyla ile mecnun ve işler güçler kıvamında böyle. Belki bi tık altı da olabilir tam emin olamadım ama genel olarak ortalama türk dizisi kafasının baya üstünde. Bölümler daha kısa ve sezonluk 30 40 bölüm olmasa daha iyi olabilirmiş. Aşk yeniden ilk bölümleri falan çok çok iyi bir diziydi. Şu son 4 bölüm berbat leş ötesiydi misal. Evet hanımla çekirdek çıtlatıp dizi izliyoruz sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Bi ben mi sevemiyorum bu adamları? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Komutan said: O iki dizi dışında bir de Üsküdar'a Giderken'i yapmışlardı. aynen bu çok iyidi ama çabuk bitirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 scorch said: Evet hanımla çekirdek çıtlatıp dizi izliyoruz sdfd Lan ben hic yoktan 3 gunde 1 daily almak icin giriyorum hots hs falan Sen benden de beter durumdaymissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 scorch said: sadman said: Bikaç gecedir foxda aşk yeniden diye bi diziye denk geliyorum da baya güzelmiş bu. Leyla ile mecnun ve işler güçler kıvamında böyle. Belki bi tık altı da olabilir tam emin olamadım ama genel olarak ortalama türk dizisi kafasının baya üstünde. Bölümler daha kısa ve sezonluk 30 40 bölüm olmasa daha iyi olabilirmiş. Aşk yeniden ilk bölümleri falan çok çok iyi bir diziydi. Şu son 4 bölüm berbat leş ötesiydi misal. Evet hanımla çekirdek çıtlatıp dizi izliyoruz sdfd Doğrudur abi max 15 bölümlük konuyu 30 bölüme yayarsan öyle olur. Ben genelde gece tekrarlarına denk geliyorum, daha başları onlar sanırım. Geçen gün mesela yeni bölümünü izledim kendi saatinde, düğün yapıyolardı, 32 bölüm mü neydi çüş dedim daha anca mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ilk başta dedim obooov elitler basmış konuyu ama sonra düzelmiş. düğün dernekleri saymazsak,leyla mecnun haricinde tc nin son dönemlerinde ortalama üstü işlerde bir şekilde bu adamların dahli var üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar