dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 oha! OHA! gta da vr olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Norak said: ahah workshop dlcleri sacma olmus bu sefer, roller coasteri falan gectim de hadi vault nasil yapiyoruz lan insaat makinasi miyiz sdf neyse nuka kola iyi olur ins. Vault yapmanı sağlayan yaygın bir mod var. Skyrim'e de modlarla eklenen şeyleri koyan bir dlc yapmışlardı. F4de workshop adı altında o işi iyice katladılar. Birde telefon oyunlarının gazına gelmişlerdir. Yoksa vault işletmek hele bütün boston'u yönetiyorken mantıklı bir olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 yeni pipboy yapmislar https://www.youtube.com/watch?v=77XLgPKbK5M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 nuka-world un posteri: http://image.noelshack.com/fichiers/2016/24/1465794767-fallout-4-nuka-world-art.jpg trailerda gozuktugu kadariyla terkedilmis yaratikli fps theme park yerine baya raider settlement/hub olan bir yer geliyor story falanda demisler iyi bari, questler falan filan. atraksiyonlarin bir kismida calisiyodur heralde power armorla bineriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Ya şimdi bu adamlar toplamda 2 story DLC için mi 60 euro mu ne istediler yani ahahahahhaha Abi yazık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e8/e4/a2/e8e4a2a1e73e9d86cc0a7d5321b7743b.jpg posterler gene şahane, thirst zapper da ghoul olarak karşımıza çıkar mı acaba lol. bizim gibi cryo'ya yatırmış olsalar da comp olarak gelse. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 oyunla beraber SP alanlara iyi avantaj oldu ama boyle :P tum dlcler 25$'a gelmis oldu asd zaten SP fiyati artacak diye 2-3 ay onceden duyurduklarinda alacak olan almistir diye tahmin ediyorum, full fiyat verip alan anca bikac bin kisi eder max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 SP? Pip-boy Edition aldım lan allahsızlar bir dlc bile vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Season pass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 pipboy edition'da dlc'leri de verse zaten geri kalan içeriği bedavaya geliyor neredeyse lol. öyle dlc veren edition varsa illa ki içinde birşeyler eksiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 bu son 3 dlcnin son olup olmadigi kesin degilmis daha son noktayi koymamislar, todd isterse yenileri gelebilir demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 http://img.ifcdn.com/images/5deb382a5b0615849f04aa859c06b1ccfc75cca4c8d50fc73e259a4afe30588c_1.jpg todd giveth and todd taketh hadi todd. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Ya ben oyundan acayip soğudum, 4 aydır açmadım bile heralde. DLC'ler de hiç cezbetmedi. Oyunun sonunu göreyim diye main queste yardırıyordum, ondan da sıkıldım. Pip-boy edition aldım, telefon büyük geldi onu da kullanamadım ona da canım sıkıldı. Hiç rpg oynuyormuşum gibi hissetmiyordum oynarken. Survival tekrar başlasam mı diyorum, farkediyor mu? Yoksa yine pewpew ama daha zor mu olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ne yaparsan yap o wheel ile rpg gibi hissetmeyecek. gameplay olarak fark eder ama survival. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 >yes >no cevabımı aldım. speech modunu yüklemiştim sanırım ama, yine de kurtarmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 tekerlegin kotu oldugunu onlarda kabul etti zaten bi roportajda heralde sonraki oyunlarina koymazlar. dishonored, prey vs haric 2-3 buyuk oyun daha yapiyorlar malum. survival oynayacaksan su mod lazim kesin: http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/11734/ ortamlarda daha super olsun diyorsanda bu: http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/11121/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 stimpak said: Ya ben oyundan acayip soğudum, 4 aydır açmadım bile heralde. DLC'ler de hiç cezbetmedi. Oyunun sonunu göreyim diye main queste yardırıyordum, ondan da sıkıldım. Pip-boy edition aldım, telefon büyük geldi onu da kullanamadım ona da canım sıkıldı. Hiç rpg oynuyormuşum gibi hissetmiyordum oynarken. Survival tekrar başlasam mı diyorum, farkediyor mu? Yoksa yine pewpew ama daha zor mu olmuş? 9 yaş üstü herkez aynısını hissetti üzülme stimpak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 fo5 için gene 7 yıl bekletmezler umarım ama 10 yıl olacak sanki bu sefer, tes6 dışında başka şeylerle uğraşıyorlar sanırım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 2016-2017 zaten belli gibi, 2 baska proje var desek onlarda 2017 sonu - 2018 anca, 2019-2020 ES_6 olur iste zaten yapiyoruz dedilerdi gecen, ver elini 2025 fallout 5, hatta 5.25.2025 yaparlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 bethesda da valve gibi senelik franchise modelinin tam tersine gitti, oyunların arasını açıyorlar kısaltacaklarına lol. yıllık olmasın da 5 yılı da geçmesin ya iyi seriler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 eskiden bu kadar cok satmiyordu ki oyunlar falan, x sirket yaptigi oyundan anca 2. yi yapacak para kazaniyordu hani kazara patlarsa kapaniyordu sirket direk. simdi 15-20 milyon satiyor genis genis 3-5 senede yapiyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 adamlar katletti hikayeyi. bir fallout daha yapmasinlar zaten artik. bundan sonra TES takilsinlar. hem onlar guzel oluyor. kendi dunyalari, kendi hikayeleri, nasil isterlerse oyle yazarlar. Enclave gibi mutant dusmani, ghoul dusmani, xenophobic bir faction hali hazirda zaten varken, (hatta adamlar tum wasteland deki mutasyonu yoketme derdinde, siradan insanlar dahil) gidip BOS u purge the heretic tadinda dolastirdilar etrafta. hayir, yetmedi bir de alkisladiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 bunu geçen yıl tartıştık, bos'un ne olduğunu unutmuşsunuz en kibarca şekilde söylemek gerekirse. açın kökenini filan okuyun tekrar. her yıl yapsınlar fallout, hey ay da dlc çıkarsınlar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Enclave çok başka bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 enclave zaten Washington DC yi kaybettikten sonra yenilmis sayiliyor, anca iste orda burda remnant kalintilari var en fazla eskisi gibi ciddi bir tehdit degil, zaten olmasin, her oyun ayni senaryoyu oynamayalim. ote yandan BoS, Master ile yapilan savastan ciddi zayiflamis olarak cikiyor dolayisi ile elder'larin gorusleri extreme yonlere kayiyor agresif oluyor onceki oyunlara gore, BoS harici diger insanlar falan "lesser" goruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar