Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Norak said:

ahah workshop dlcleri sacma olmus bu sefer, roller coasteri falan gectim de hadi vault nasil yapiyoruz lan insaat makinasi miyiz sdf

neyse nuka kola iyi olur ins.

Vault yapmanı sağlayan yaygın bir mod var. Skyrim'e de modlarla eklenen şeyleri koyan bir dlc yapmışlardı. F4de workshop adı altında o işi iyice katladılar. Birde telefon oyunlarının gazına gelmişlerdir. Yoksa vault işletmek hele bütün boston'u yönetiyorken mantıklı bir olay değil.
Sosyal ağlarda paylaş

nuka-world un posteri:

http://image.noelshack.com/fichiers/2016/24/1465794767-fallout-4-nuka-world-art.jpg

trailerda gozuktugu kadariyla terkedilmis yaratikli fps theme park yerine baya raider settlement/hub olan bir yer geliyor story falanda demisler iyi bari, questler falan filan.

atraksiyonlarin bir kismida calisiyodur heralde power armorla bineriz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben oyundan acayip soğudum, 4 aydır açmadım bile heralde. DLC'ler de hiç cezbetmedi. Oyunun sonunu göreyim diye main queste yardırıyordum, ondan da sıkıldım. Pip-boy edition aldım, telefon büyük geldi onu da kullanamadım ona da canım sıkıldı.

Hiç rpg oynuyormuşum gibi hissetmiyordum oynarken. Survival tekrar başlasam mı diyorum, farkediyor mu? Yoksa yine pewpew ama daha zor mu olmuş?
Sosyal ağlarda paylaş

tekerlegin kotu oldugunu onlarda kabul etti zaten bi roportajda heralde sonraki oyunlarina koymazlar. dishonored, prey vs haric 2-3 buyuk oyun daha yapiyorlar malum.

survival oynayacaksan su mod lazim kesin:
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/11734/

ortamlarda daha super olsun diyorsanda bu:
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/11121/
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

Ya ben oyundan acayip soğudum, 4 aydır açmadım bile heralde. DLC'ler de hiç cezbetmedi. Oyunun sonunu göreyim diye main queste yardırıyordum, ondan da sıkıldım. Pip-boy edition aldım, telefon büyük geldi onu da kullanamadım ona da canım sıkıldı.

Hiç rpg oynuyormuşum gibi hissetmiyordum oynarken. Survival tekrar başlasam mı diyorum, farkediyor mu? Yoksa yine pewpew ama daha zor mu olmuş?

9 yaş üstü herkez aynısını hissetti üzülme stimpak
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar katletti hikayeyi. bir fallout daha yapmasinlar zaten artik. bundan sonra TES takilsinlar. hem onlar guzel oluyor. kendi dunyalari, kendi hikayeleri, nasil isterlerse oyle yazarlar.

Enclave gibi mutant dusmani, ghoul dusmani, xenophobic bir faction hali hazirda zaten varken, (hatta adamlar tum wasteland deki mutasyonu yoketme derdinde, siradan insanlar dahil) gidip BOS u purge the heretic tadinda dolastirdilar etrafta.

hayir, yetmedi bir de alkisladiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

enclave zaten Washington DC yi kaybettikten sonra yenilmis sayiliyor, anca iste orda burda remnant kalintilari var en fazla eskisi gibi ciddi bir tehdit degil, zaten olmasin, her oyun ayni senaryoyu oynamayalim.

ote yandan BoS, Master ile yapilan savastan ciddi zayiflamis olarak cikiyor dolayisi ile elder'larin gorusleri extreme yonlere kayiyor agresif oluyor onceki oyunlara gore, BoS harici diger insanlar falan "lesser" goruluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...