horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama fallout 4 kötü olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Lectre said: kendi mesajlarını silsen kimse gelip neden sildin demez inan ^^ ben derim. gene olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ya power armori cok erken veriyor oyun bence onu tartisalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ama pili bitiyor. alete baglayinca sarz olmali mod yapsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 https://i.ytimg.com/vi/Hmb2S8-JDck/maxresdefault.jpg https://shop.brando.com/prod_img/zoom/SEMCG016000_01_L.jpg https://i.ytimg.com/vi/Gec4dmedDu8/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 oh oh eve geldim 3-4 sayfa daha shitstorm donmus okudum rahatladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 tomkat said: Press x to armor up'a takicaginiza duke nukem gibi her silahi efektif kullanabilme ozelligini elestirin bence. Oyuna kabak tadi veren kolay PA bulmak degil, o PA'u PA training ve str build olmadan giyebilmek bence tomkat said: Gidip bi tane questline koyabilirlerdi PA kullanmaya hak kazanmak icin. Illa giymek isteyenler de str kasardi lvl up oldukca. Demo expert perki ve explosives X katsayisi olunca da mayin doseme ve defuse etmeye hak kazanabilirdi oyuncu. Ya kicimdan sallayarak daha iyi rpg mekanikleri ekleyebiliyorum oyuna bu nasil bi tembelliktir ya ya güzel diyorsun da, oyunu daha fazla action rpg daha az rpg yapabilmek için bu değişikliklere ihtiyaçları vardı. gördüğüm en iyi rpg sistemi wod'dan sonra special idi. ama işte "yeni nesillere hitap etme" kaygısıyla special sistemini tümden çöpe attılar. yoksa gayet doğru şeylere parmak basıyorsun. ek: öte yandan fallout spinoffları iddiaları var, bi fallout tactics 2 fena olmazdı. ama umarım öyle bişi yapılınca "HAYIR İLLA BİZİM SİSTEMİ KULLANACAKSINIZ" diye dayatmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 öncelikle, alkol dostunuz değildir, bunu unutmayın arkadaşlar, şimdi bir "makine" düşünün, dikkat "makine" diyorum. bu makine ayakta kendi başına heykel gibi durabiliyor desteksiz olarak! ve bunun bir düğmesi var basıyorsun, içine insan girecek şekilde açılarak, makineyi kullanmanızı sağlayacak şekilde vaziyet almanızı sağlıyor. bundan sonra "pilot"un hareketlerine eş zamanlı olarak makine çalışıyor, "pilota" ortalama bir insanın limitlerinin üstünde güç verebiliyor, makine kendi başına müstakil olarak güç ürettiğinden, pilot dan bağımsız olarak makinenin limitleri dahilinde, ağırlık yüklene biliyor. bu ağırlık ise koruyucu zırh olarak değerlendiriliyor. sonuç olarak, bu makineyi kullanan pilot, ortalama bir insanın üzerinde güce ve kendi limitlerinin üstünde ağırlıklara denk gelecek zırh korumasına sahip olmasına rağmen, ortalama bir insanın hareket kabiliyetini de muhafaza ediyor. şimdi mantığın bu şekilde açıkladığı bir makinenin çalışması için kas gücüne gereksinim duyulması gerektiğinin empatisini yapmak için gereken paralel evrenin sınırları benim zihnimin ulaşımının dışında. gerçi, %70-75 şehir ve kapalı mekanlarda geçen bir oyunda druidler neden yetersiz kalıyor diye sorgulayan ve bunun sonucu olarak da oyunun hatalı yapıldığı kanısına varan, "siz neyapıyorsunuz, druid la bu!" dendiği zamanda, sen anlarsın rpg den diyen kişilerin "adalet" ve mantık yapıları üzerine düşünce belirtiyorsun ama olsun ha şunu da eklemek istiyorum, "rpg" oyunu olduğu için şehrin ortasında ki kaldırım taşı ve binalarla çevrili bir meydanda druid, mage karşı eziklenmesin diye sistemin ona göre ayarlanması fikrinin savunucularının, "böyle rpg mi olur, bütün kliklere üye olunur mu" diye söylenmesi ise ayrıca bir alaka gösterilmesi gereken konu olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 said: Fallout is a mega-selling mainstream series now, and they obviously want to make it more accessible. Not everyone wants a super deep RPG. But the consequence of that is making that puddle even shallower. Fallout 4 has all the hallmarks of an RPG—quests, experience points, towns, trading, companions—but it’s all pretty superficial. It’s like a tribute act to an RPG: fine at first glance, but look a little closer and you realise that ‘Elvis’ is actually a guy in a wig. http://www.pcgamer.com/fallout-4-good-game-bad-rpg/?utm_source=zergnet.com&utm_medium=referral&utm_campaign=zergnet_788908 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 asansöre binmek için de str gereksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 kanadı olmayanlar da pilot olamasın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 said: The same could be applied to other Bethesda games, which are often described as being as broad as an ocean and as deep as a puddle. Ne *crit* vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 power armor exoskeleton değil ki adı üstünde power armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 power armor str olayina takilmayin bu kadar. eski oyunlarda str veriyordu kendisi. versin diye giyiyorduk. str versin vermesin kavgasi yaparken, druid city de zayif olmalidir olmamalidir dengelemek rpg ogesini bizar bozmaz kavgasi yaparken asil f4 un olayi kacirmayin. oyunda perk ler zayif kaliyor biraz. sirf level sinirlamasi var diye karsilastigim lock ve terminallerin cogu easy. eski sistem sizi erken level skill spam e itiyordu diye yapilan seyin sonucu daha da kotu. karakterim hic anlamadigim seyleri catir catir yapiyor. elime explosive tipi bir sey aliyorum, catir catir kullaniyorum. ya da aciyorum scope u, vats da yuzde 11 ihtimalim olan seyi realtime a gecip cat diye indiriyorum. realtime oynadigim anda bazi statlarin hic bir anlami yok. her tip silahi alip kullanabiliyorum. energy rifle ya da mekanik rifle big gun small gun ya da explosive sinifi vs olmasi hiiiic farketmiyor. tek fark artik rifle mi handgun mi ya donmus durumda. o da perk bonus lar icin. energy weapon, conventional weapon farki yok. oyunun taaaaa en basinda aldigim bos laser rifle i sniper a cevirdim, 60. saatte survival da hala o silahla herseyin kafasini adamlar daha yanima gelemeden yariyordum. ne cell siz ne parasiz kalmadim. para oldukca da masallah herkes cell satiyor zaten. (yuksek luck var vats icin ve settlement da dukkanlardan duzenli oara geliyor) hani background male icin biraz kurtariyor, eski asker, resource wars savasmis falan. oyunun mekaniklerinin eksiklerini backgrounda dayandirip aciklamak sacma ama hadi hatriniza peki diyelim. ama avukat abla napsin? ayrica silaha mod takabiliyoruz diye oyun micromanagement olmuyor acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Orasi ole, fanboylar "ya belki ailenizi military base e getirin gununde denemistir PA giymeyi" filan diye kasiyor izah etmeye :P Eski oyunlarda background izin veriyorduda bunda direk pre-war karakterler olunca komik oluyor. Eger sabit karakter veriyorsan ve hafiza kaybetme klisesine oynamadiysan gecmisini acman lazim, playera birakamazsin onu. Bioware en dandik oyunlarinda bile bi background verir karaktere ve kullandirir, hawke inda, engizitorunde backgroundu belli misal. Ama bethesda hic kasmamis sirf olsun diye yarim yamalak bi voiced protaganist koymus iste. Oyunun cok daha derin sorunlari var hani pa nin erkenden sunulmasina gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 oyun kendisinden oncekilere kiyasla mekanik olarak dumbed down. hani sevmiyorum su tabiri kullanmayi. ardindan forumda neyin altina yazarsan shit storm geliyor. ama soylettiniz 96 sayfa sonunda. oyun ayrica kendisinden oncekilere gore daha az rpg, daha az interaction, daha kotu companion. eglencesi exploration ve action combat. kendisini uzun saatler cok guzel oynatiyor. kesinlikle kotu oyun degil. ama goty ler gotd ler falan. gulunc olmayalim. hele bir rpg olarak kiyaslandiginda fo1,fo2, new vegas ve hatta uzulerek soyluyorum fo3 un yaninda bile komik kaliyor. not:tablette yaziyorum. edit bol oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 asıl fark suki, power armorı giydin diye allah olmuyodun, cünkü skill vardı. weapon skill yoksa yine hiçibşieye vurmıyodun edemiyodun bişi deişmiyodu. sadece daha cok mal tasıyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Çok sıkı bir tartışma olmuş, zevkle okudum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Feamer said: öncelikle, alkol dostunuz değildir, bunu unutmayın arkadaşlar, şimdi bir "makine" düşünün, dikkat "makine" diyorum. bu makine ayakta kendi başına heykel gibi durabiliyor desteksiz olarak! ve bunun bir düğmesi var basıyorsun, içine insan girecek şekilde açılarak, makineyi kullanmanızı sağlayacak şekilde vaziyet almanızı sağlıyor. fallout 4'te bu şekilde yaptılar diye mecha ile karıştırıyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Laurelin said: Oyunun cok daha derin sorunlari var hani pa nin erkenden sunulmasina gelene kadar ya onları da söylediğinde troll oluyorsun, ya da "BEĞENMİYORSAN OYNAMA GİT WASTELAND 2 OYNA" diye karşılanıyorsun. muhabbet bi şekilde Power Armor'a geliyor. http://www.vg247.com/2015/11/19/fallout-4-power-armor-isnt-special/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 başka türlü olmasının mantıklı bir açıklaması yok, önceleri öyle yaptılar diye doğru kabul edilmemesi yanlış, dogmatik ve skolastik bir düşünce. yanı nasıl olacak? bir zırh giyiyorsun, metalden ve ağır, giydiğin gibi de, zırh sana ekstra kuvvet sağlıyor, büyü ve sihir kavramlarından bağımsız olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 ayrıca yeni aklıma geldi, oyunda niye irlandalı veya irlanda aksanı yok diyordum ki, irish in kralını koymuşlar, kızıl yeşil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 oyunun gerçekçi olma gibi bir derdi yok. kendi içinde tutarlı olsun yeter. tabi oyunu pazarlarken çok gerçekçi müthiş gerçekçi diye pazarlamadılarsa. fallout zaten gerçekçilikten oldukça uzak oyun mekanikleri konusunda, ki geleneksel olarak böyle. onun haricinde exoskeleton olayı makul. ben olsam min. endurance ve agility requirement koyardım ve power armordan sonra set bir strength verirdim. seninki normalde 1 olsa da 9 a çıkarıyor 10 olsa da 9 a indiriyor gibi. çünkü dış iskelet ve motorların sağladığı güç önemli o saatten sonra. buldozere giren adamın gücü ne kadar önemliyse o power armor içindeki adamınki de o kadar önemli. fo4 power armoru efektif olarak bir vehicle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Başlıkta hep aynı cümleleri tekrarlamaktan hoşlananların oyunu çıkıyor https://www.youtube.com/watch?v=h-kefd0cFWs iyisiniz gene başlık açın bol bol tartışın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Feamer said: başka türlü olmasının mantıklı bir açıklaması yok, önceleri öyle yaptılar diye doğru kabul edilmemesi yanlış, dogmatik ve skolastik bir düşünce. yanı nasıl olacak? bir zırh giyiyorsun, metalden ve ağır, giydiğin gibi de, zırh sana ekstra kuvvet sağlıyor, büyü ve sihir kavramlarından bağımsız olarak büyü ve sihir kavramlarıyla ne alakası var heh. mecha suit yapmadan da metalden ağır bir zırhın ekstra kuvvet sağlaması yapılabilir. power armor'un özelliği o zaten, küçük tetik ve mekanizmalarla hayvani bir mecha üretmeden kişinin üstüne oturabilecek zırh yapmak. biraz daha futuristik versiyonu için: iron man zırhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar