Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Modu cikartman icin yerine duz modunu koyman gerekmiyo muydu?

evet elinde olan veya en ucuz olan hangisi ise onu takıp üstündekini çıkartıyorsun.

ayrıca seviye ile birlikte, bedavaya takıldığında unutmamak lazım, gece görüş falan pahalı olabiliyor, veya fiber parçalar...
Sosyal ağlarda paylaş

kimi destekleyeceğimi hiç bilemedim lan.

ben minümmeni çok seviyodum ama railroad'ı da sevdim, kurtarmak istiyolar falan kafama yattı. minütmenler hepsini öldüreceklermiş synthlerin sanırım. o yüzden railroadla minüt arasında seçim yapmak zorunda kaldım.

bos'u zaten sevmiyorum kafam girsin. askeriye gibi o ne lan. istihkak fln veriyolar.

instute'u da pek sevemedim. shaun da olsa kafayı yakmış sanki. ama yine de emin olamadım save atıp railroadla gittim. tatmin olur muyum bitirince bilemedim. ya da pişman olur muyum?

oyunun içine iyi karar verebilecek kadar giremedim sanırım. bunun için de oyuna bok atıcam ne doğru düzgün diyalog var ne bişey.

Sosyal ağlarda paylaş

Valla öyle galiba eskiden de araştırıp kendim bulmayı falan sevmezdim oyunlarda bazı şeyleri artık hiç sevmiyorum. Yaşlı aksi albay emeklisi gamer oldum ben galiba.

Sufi said:

aquila said:

Absolut said:

abi sen iyice yaslanmissin artik galiba ya.

bizim "gamerlıktan emekliyim" deme zamanımız geliyor galiba
Sosyal ağlarda paylaş

Ya daha level 5-6 iken police stationa yolladı beni başımda brotherhoodun armorlı adamı olmasa Synthler beni sermaye yapacaktı bütün dünyaya. Yani bu levelda burası çok abartı mı yoksa herkes bunu yaşadı normal mi? Synthlere boşaltıyorum bütün şarjörü adam bana mısın demiyor sonra dönüp tek el ateş ediyor öl öl kendime gelemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok uzaklaşmışsın bence. Polis istasyonu sanctuary ile dünyanın en güneyinin neredeyse ortasında bir yer. Santuary'den uzaklaştıkça oyun zorlaşıyor. Synth'ler sanki enerji silahlarından daha çok dmg alıyorlar gibi ama senin levelın onlara mermi harcamak için düşük. Ben senin levelındayken pipe silahlardan kaliteli bişe yoktu elimde. Feral ve raider kesiyordum anca. Zorlasan yine ilerlersin tabi de bence gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

kimi destekleyeceğimi hiç bilemedim lan.

ben minümmeni çok seviyodum ama railroad'ı da sevdim, kurtarmak istiyolar falan kafama yattı. minütmenler hepsini öldüreceklermiş synthlerin sanırım. o yüzden railroadla minüt arasında seçim yapmak zorunda kaldım.

bos'u zaten sevmiyorum kafam girsin. askeriye gibi o ne lan. istihkak fln veriyolar.

instute'u da pek sevemedim. shaun da olsa kafayı yakmış sanki. ama yine de emin olamadım save atıp railroadla gittim. tatmin olur muyum bitirince bilemedim. ya da pişman olur muyum?

oyunun içine iyi karar verebilecek kadar giremedim sanırım. bunun için de oyuna bok atıcam ne doğru düzgün diyalog var ne bişey.

alti ustu bi oyunda sanal bi secim yapicaksin amma uzatmissin ya :( hicmi isin gucun yok gercek hayatta bole demiyolunumu seciyim filan kasiosun merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bir takim sebeplerden oturu ps4 m yoktu bi haftadir. bethesda oyunu oynayacagim modundayken bari laptop ta skyrim oynayim dedim. lvl 25 civari eski bi save den basladim.

skyrim'in yaninda bile ne kadar kotu bi oyun fallout 4 inanamiyorum ahah. faction'lar, karakterler, side q'ler, narrative falan sekize katlar direk fo4'u. Dragonborn'u oynuyorum su an Raven Rock'a gelisim, ucundan Morrowind'in volkanik kullu atmosferi falan baya basarili. adamlarin her oyunu bir oncekinden kotu resmen inanilmaz bi basari

ps4 m yanimda simdi ama skyrim oynuyorum fo4 yerine oeh

fully m0d3d
Sosyal ağlarda paylaş

Gene memnun olamadım statlardan falan bu akşam yeni char yaratıcam hehe
S1
P8
E3
C3
I5
A7
L1
Perkleri de Rifleman, GunNut, Sneak, Ninja öncelikli sonrası LockSmith, Sniper, Pickpocket ve Hacker planlıyorum.
Bakalım bu char lvl10u geçebilecek mi :P

Bu arada her yeni char için teee bütün giriş videlolarını falan izlemek mi lazım yani direk statları seçtiğimiz asansör sahnesine falan hızlı geçiş yok mu ruhumu karartıyor ilk başlardaki muhabbetler.
Sosyal ağlarda paylaş

bence st1 çok az, 3-4 makul olur yük taşımak için -boş ağrılık olarak 98kg şuan benim taşıdığım- e3 bence yeterli ama 4 de olabilir, int. önemli 7-8 olsa bence iyi olur, luck 4 olsa şekilli oluyor ben öyle yaptım, agi. ve per. 7 nin altına düşmemesi lazım, elbise ve gözlük ile 10 olabiliyor, cr da 4-5 olsa güzel olur

ayrıca, oyunun başında çok rahat ve hızlı bir şekilde lv10 olabiliyorsun, -hatta sırf bina dikerek 1-2 lvl bile alırsın dövüşmeden- ilk başlangıca bu kadar düşünmeye gerek yok, buna yakın bir şeyler ile başlayıp ideale yaklaşa bilirsin. oyunun başı için, dövüş o kadar zorlamıyor, ben hard başladım hard gidiyorum, silah falan kasmadan.

sniper tarzı oynanışlar için rifleman ve sniper(?) perkleri olmazsa olmaz, arada pistol da alına bilir ama ek silah olarak shootgun ve laserrifle kullanıyorum, bana pek gerekli gelmiyor ama iki verdim...

buna rağmen ben oynarken, arkada kalmasınlar diye lock ve hach perklerine öncelik verdim, imar işleri içinde cr gittim, dövüşte sıkıntı yaşamadım

bunun yanında silah ve zırh modlama perkleri yine seçilmeli, ben yine bunlara öncelik verdim, direk combata inisiyatif sağlayanlardan ziyade

Sneak ve Ninja nin ise ciddi fetişistleri var ama ben lv30 a kadar bunların ihtiyacını duymadım...

silah olarak ise laserrifle, özeliklede paladinin verdiği, marksmen ve sharpshooter tarzı için en doğru silah bence, düzgün modlayıp orta menzil bir scope ile iyi iş yapıyor. ilk atışı kafadan vurduktan sonra adam uyanana kadar seri olarak gövdeye saydıra biliyorsun

sniper tarzı bir oyun için ise iyi modlu bir hunting r ve sniper perki gerekli

ben bu şekilde oynadım, 4-5 silahla ve hafif zırhla geziyorum, lvl30 halimden oldukça memnunum, assaltron mu neydi onlara hiç bulaşmadım ve tüküren kabuklu hayvanatlar dışında zorlayan kimsede çıkmadı
Sosyal ağlarda paylaş

proctor teagan da henüz yapamadığınız modları satabiliyor, özellikle istediğiniz birşey varsa kontrol edin onda. minigun tri-barrel, gatling laser beam focuser filan öyle almıştım ondan.

abi abso, öyle bu oyunda birşey yapamazsın baştan char yapmaya dönersen. lvl 73'üm, bütün statlarım 10 neredeyse. (luck ve agi hariç, vats oynamıyorum) başlangıç statlarına o kadar takılma.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı anlamayanlar için çevrede yükseltici gibi antenler var

http://vignette1.wikia.nocookie.net/fallout/images/6/66/Relay_Tower_0BB-915.jpg

yanlarındaki konsoldan aktif hale getirince çevreden radyo sinyalleri yakalamaya başlıyorsunuz. Birini açıp ses netleşinceye kadar etrafta gezinin en net olduğu noktada otomatik mesaj kaydedilmiş ham radio oluyor. Yakınlarında da erzak silah falan bulabiliyorsunuz. Bazısı kesin yeri söylüyor "nehrin kenarında vaulttayım etrafımı sardılar yardım edin" vs gibi. İlk game playimde zerre dikkat etmedim şimdi 2. gameplaye başladım hepsini bulmaya çalışıyorum. Erken levellarda iyi oluyor.

Edit: Farklı şeylerden bahsediyormuşsunuz dsafasd ama böyle birşey de var bilmeyen için bilgi olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...