Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Modu cikartman icin yerine duz modunu koyman gerekmiyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 yettigin modu koyuyosun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 o şekilde ilerlemek çok zor ya istediklerini bir araya toplamak noktasında. baya şanslı olmak gerek. en azından armorsmith perk'u olmazsa olmaz gibi bir şey benim için. zaten PA upgradeleri için de istiyor sciencelı olanlarda bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Esh said: Modu cikartman icin yerine duz modunu koyman gerekmiyo muydu? evet elinde olan veya en ucuz olan hangisi ise onu takıp üstündekini çıkartıyorsun. ayrıca seviye ile birlikte, bedavaya takıldığında unutmamak lazım, gece görüş falan pahalı olabiliyor, veya fiber parçalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ayrıca, Grognak http://imgur.com/gallery/mHjp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 kimi destekleyeceğimi hiç bilemedim lan. ben minümmeni çok seviyodum ama railroad'ı da sevdim, kurtarmak istiyolar falan kafama yattı. minütmenler hepsini öldüreceklermiş synthlerin sanırım. o yüzden railroadla minüt arasında seçim yapmak zorunda kaldım. bos'u zaten sevmiyorum kafam girsin. askeriye gibi o ne lan. istihkak fln veriyolar. instute'u da pek sevemedim. shaun da olsa kafayı yakmış sanki. ama yine de emin olamadım save atıp railroadla gittim. tatmin olur muyum bitirince bilemedim. ya da pişman olur muyum? oyunun içine iyi karar verebilecek kadar giremedim sanırım. bunun için de oyuna bok atıcam ne doğru düzgün diyalog var ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Valla öyle galiba eskiden de araştırıp kendim bulmayı falan sevmezdim oyunlarda bazı şeyleri artık hiç sevmiyorum. Yaşlı aksi albay emeklisi gamer oldum ben galiba. Sufi said: aquila said: Absolut said: abi sen iyice yaslanmissin artik galiba ya. bizim "gamerlıktan emekliyim" deme zamanımız geliyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Ya daha level 5-6 iken police stationa yolladı beni başımda brotherhoodun armorlı adamı olmasa Synthler beni sermaye yapacaktı bütün dünyaya. Yani bu levelda burası çok abartı mı yoksa herkes bunu yaşadı normal mi? Synthlere boşaltıyorum bütün şarjörü adam bana mısın demiyor sonra dönüp tek el ateş ediyor öl öl kendime gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Çok uzaklaşmışsın bence. Polis istasyonu sanctuary ile dünyanın en güneyinin neredeyse ortasında bir yer. Santuary'den uzaklaştıkça oyun zorlaşıyor. Synth'ler sanki enerji silahlarından daha çok dmg alıyorlar gibi ama senin levelın onlara mermi harcamak için düşük. Ben senin levelındayken pipe silahlardan kaliteli bişe yoktu elimde. Feral ve raider kesiyordum anca. Zorlasan yine ilerlersin tabi de bence gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Black-ice said: kimi destekleyeceğimi hiç bilemedim lan. ben minümmeni çok seviyodum ama railroad'ı da sevdim, kurtarmak istiyolar falan kafama yattı. minütmenler hepsini öldüreceklermiş synthlerin sanırım. o yüzden railroadla minüt arasında seçim yapmak zorunda kaldım. bos'u zaten sevmiyorum kafam girsin. askeriye gibi o ne lan. istihkak fln veriyolar. instute'u da pek sevemedim. shaun da olsa kafayı yakmış sanki. ama yine de emin olamadım save atıp railroadla gittim. tatmin olur muyum bitirince bilemedim. ya da pişman olur muyum? oyunun içine iyi karar verebilecek kadar giremedim sanırım. bunun için de oyuna bok atıcam ne doğru düzgün diyalog var ne bişey. alti ustu bi oyunda sanal bi secim yapicaksin amma uzatmissin ya :( hicmi isin gucun yok gercek hayatta bole demiyolunumu seciyim filan kasiosun merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 misilleme mi şimdi bu hiç anlaşılmamışım demek ki http://newsguardians.com/wp-content/uploads/2014/01/obama.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 http://www.nationalturk.com/en/wp-content/uploads/2012/08/obama-baseball-bat-erdogan-white-house-photo-nationalturk-0455.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bir takim sebeplerden oturu ps4 m yoktu bi haftadir. bethesda oyunu oynayacagim modundayken bari laptop ta skyrim oynayim dedim. lvl 25 civari eski bi save den basladim. skyrim'in yaninda bile ne kadar kotu bi oyun fallout 4 inanamiyorum ahah. faction'lar, karakterler, side q'ler, narrative falan sekize katlar direk fo4'u. Dragonborn'u oynuyorum su an Raven Rock'a gelisim, ucundan Morrowind'in volkanik kullu atmosferi falan baya basarili. adamlarin her oyunu bir oncekinden kotu resmen inanilmaz bi basari ps4 m yanimda simdi ama skyrim oynuyorum fo4 yerine oeh fully m0d3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Gene memnun olamadım statlardan falan bu akşam yeni char yaratıcam hehe S1 P8 E3 C3 I5 A7 L1 Perkleri de Rifleman, GunNut, Sneak, Ninja öncelikli sonrası LockSmith, Sniper, Pickpocket ve Hacker planlıyorum. Bakalım bu char lvl10u geçebilecek mi :P Bu arada her yeni char için teee bütün giriş videlolarını falan izlemek mi lazım yani direk statları seçtiğimiz asansör sahnesine falan hızlı geçiş yok mu ruhumu karartıyor ilk başlardaki muhabbetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bence st1 çok az, 3-4 makul olur yük taşımak için -boş ağrılık olarak 98kg şuan benim taşıdığım- e3 bence yeterli ama 4 de olabilir, int. önemli 7-8 olsa bence iyi olur, luck 4 olsa şekilli oluyor ben öyle yaptım, agi. ve per. 7 nin altına düşmemesi lazım, elbise ve gözlük ile 10 olabiliyor, cr da 4-5 olsa güzel olur ayrıca, oyunun başında çok rahat ve hızlı bir şekilde lv10 olabiliyorsun, -hatta sırf bina dikerek 1-2 lvl bile alırsın dövüşmeden- ilk başlangıca bu kadar düşünmeye gerek yok, buna yakın bir şeyler ile başlayıp ideale yaklaşa bilirsin. oyunun başı için, dövüş o kadar zorlamıyor, ben hard başladım hard gidiyorum, silah falan kasmadan. sniper tarzı oynanışlar için rifleman ve sniper(?) perkleri olmazsa olmaz, arada pistol da alına bilir ama ek silah olarak shootgun ve laserrifle kullanıyorum, bana pek gerekli gelmiyor ama iki verdim... buna rağmen ben oynarken, arkada kalmasınlar diye lock ve hach perklerine öncelik verdim, imar işleri içinde cr gittim, dövüşte sıkıntı yaşamadım bunun yanında silah ve zırh modlama perkleri yine seçilmeli, ben yine bunlara öncelik verdim, direk combata inisiyatif sağlayanlardan ziyade Sneak ve Ninja nin ise ciddi fetişistleri var ama ben lv30 a kadar bunların ihtiyacını duymadım... silah olarak ise laserrifle, özeliklede paladinin verdiği, marksmen ve sharpshooter tarzı için en doğru silah bence, düzgün modlayıp orta menzil bir scope ile iyi iş yapıyor. ilk atışı kafadan vurduktan sonra adam uyanana kadar seri olarak gövdeye saydıra biliyorsun sniper tarzı bir oyun için ise iyi modlu bir hunting r ve sniper perki gerekli ben bu şekilde oynadım, 4-5 silahla ve hafif zırhla geziyorum, lvl30 halimden oldukça memnunum, assaltron mu neydi onlara hiç bulaşmadım ve tüküren kabuklu hayvanatlar dışında zorlayan kimsede çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 proctor teagan da henüz yapamadığınız modları satabiliyor, özellikle istediğiniz birşey varsa kontrol edin onda. minigun tri-barrel, gatling laser beam focuser filan öyle almıştım ondan. abi abso, öyle bu oyunda birşey yapamazsın baştan char yapmaya dönersen. lvl 73'üm, bütün statlarım 10 neredeyse. (luck ve agi hariç, vats oynamıyorum) başlangıç statlarına o kadar takılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 aynen Absolut, respec yok oyunda ama zaten her seyi alabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Castle'da Freedom Radio için speaker koyanın abv. Deli etti orda mekan kurarken. Generator'u kapadıydım da sonra fark ettim speakerı kapamak için düğme olduğunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 O aptal radyoyu radiant disinda quest gelicek sanip saatlerce dinledim bir de ben. Asil onu bir hayal et nasil bir iskence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 GunNut perkini aldım ama bunun yeni modlarını nerden görücem yani weapon workshopa yeni birşey gelmedi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 gelmiştir de parçan eksiktir belki, onları da kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 her silahta gun nut upgrade olmayabiliyor, fark farklı silahlara bakarsan görürsün gun nut isteyenleri sağ tarafta. perk u almadan bütün modlar listeleniyor zaten, perk u alınca listeye gelmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Olayı anlamayanlar için çevrede yükseltici gibi antenler var http://vignette1.wikia.nocookie.net/fallout/images/6/66/Relay_Tower_0BB-915.jpg yanlarındaki konsoldan aktif hale getirince çevreden radyo sinyalleri yakalamaya başlıyorsunuz. Birini açıp ses netleşinceye kadar etrafta gezinin en net olduğu noktada otomatik mesaj kaydedilmiş ham radio oluyor. Yakınlarında da erzak silah falan bulabiliyorsunuz. Bazısı kesin yeri söylüyor "nehrin kenarında vaulttayım etrafımı sardılar yardım edin" vs gibi. İlk game playimde zerre dikkat etmedim şimdi 2. gameplaye başladım hepsini bulmaya çalışıyorum. Erken levellarda iyi oluyor. Edit: Farklı şeylerden bahsediyormuşsunuz dsafasd ama böyle birşey de var bilmeyen için bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Direk classic radio açıyorum harika çalıyor resmen. Yardım çağrısı yapan düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 son patch ile launcher başlarken modları disble etmeye başladı. çözümü basit: - nmm ile oyunu launch edin, - modların nmm listesinde disable olmasını bekleyin, - yeniden enable edip play'e tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar