Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

gene de kırıyor. çift sıkan alet zaten tek başına survival'ı normal yapıyor çünkü survival'ın esprisi yarım dmg verip iki katı almak.

ben zaten fo3, nv, skyrim, oblivion filan hepsini endgamede house rule ile oynadım hep, best in slot oynarsam en yüksek zorlukları gene anlamsız. modding & perkler yetiyor zaten survival'ı normale çekmeye.

Survival ile Very Hard arasındaki tek fark Stimpack ve food-drinkten gelen regenin çok düşmesi. Yani yarım dmg verip + x2 damage almak very hard'ta da var. Lütfen kimseyi yanlış bilgilendirmeyelim.

Gerçek Survival modu PA olmadan oynamak.

Lan şu çifter çifter sıkan aletlerden bi bana çıkmadı heralde. O kadar da farm yaptım.

Bir de:

Yav düz yolda ilerlerken boş duran bir aracın içinde XO-1 PA buldum. Ama yine iki bacağı da yok. Şaka mı lan bu? Düz yol diyorum ya. Etrafında tek bir raider, radroach dahi yoktu. O kadar. 2 tane XO-1 var ama ikisinin de bacakları yok. Zaten toplamda 4 defa PA kullandım. İlki malum oyun başındaydı. Diğer üçü de bulduğum PA'ları Sanctuary'e götürmekti :) Gerçek Survival!!!!

Bu arada oyunda ilk defa gerçekten güzel yazılmış bir quest gördüm. Yes
No
Sarcasm
Lol Wut? dahi quest zincirinin (ve referanslarınının) harika olmasını engelleyemedi. Eeeey Bethesda. Madem böylesine güzel bir quest zinciri yapabiliyordun neden bütün oyunu böyle çıkartmadın? Çıldırmamak elde değil. Resmen Game of the Decade potansiyeli harcanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Sinirlik bir durum yok ya, şakalaşıyoruz oyun içi tabirlerle.

yanlış bilgi yok, verdiğim rakamlar doğru. Regenden bahsetmedim çünkü konu o değildi zaten.

oyun zor olsun, kabız etsin gibi kaygım yok. Bini bir para o oyunların zaten. Buildi, itemları filan düzgün yaptıysam rahatlamak için yapıyorum zaten bir rpgde. Yoksa bu oyunların hepsi yanlış specle de oynanır biter yani birşey değil. Kendi house rulelarım ayarlıyor zaten keyfime göre. Zorluğu da ona göre seçiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

horacegoesskiing said:

Feamer said:

horacegoesskiing said:

0 basanlara o kadar yüklenmenin anlamı yok. subjektif bir şeyi böyle standartlaştırmaya objektifleştirmeye çalışmak zaten saçma bir çaba. hem eğer "hiç sevmedim çok sinirlendim" demek değilse 0 ne ki? madem hiç kimsenin kullanmaması gereken bir puan, niye var?

subjektif bir şekilde sevdiği için 10 verene de, bu kadar az puanı haketmiyor biraz yükselteyim bu underrated oyunu diye 10 verene de kızmıyorum ki 0 verene kızayım.

"sınavdan sıfır almışım, demek ki hoca beni hiç sevmemiş, çok sinirlenmiş"

afedersin ama yapacağın benzetmeye

işte ne kadar saçma oluyor somut bir puanlama olmadığı zaman
Sosyal ağlarda paylaş

200 kusur seneden sonra sanctuaryi terkettim ben eheuehu, iron man garajimi bile biraktim bethesda sagolsun

Evime tek kapi koydum zirt pirt girip oturuyorlar, etrafi dagitiyor tomogachilerim, bitanesi duvardan disarda ekili mutfruiti harvest ediodu filan. Esyalarin icine ettiler, canim az uyiyim diye odama gidiyorum koylunun teki yatio benim yatakta filan ha bide surekli prestonin mirelurk commentleri delirtti beni, 10 metre oteden "I hate these things" ile "I hope you like seafood" spamlayip duruyor such immersion, so much shillz wow bethesdad.

Home plate e gectim, 3 tane pa aliyor en azindan bi t51 bi t60 bide bulunca x01 koyarim yeter iste. Kapilarida giderken master lock ile kitledim ugrasip dursun pis koyluler.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de benim anlamadigim bir sey var. makinelesme ve assembly line oncesi bile insanlar ince metal isciligi, ince ahsap iscilik, cok iyi tailoring ve cok iyi tas isciligi biliyordu. mimari vardi, statik hesaplama vardi. concrete bina insaati kesfedilmeden once bile estetik olarak cok guzel yapilar yapilabiliyordu.

niye yepyeni evi koseden sagdan soldan iki ahsap board cakarak yapiyoruz, onlari da bosluk kalmayacak sekilde tutturamiyoruz?

isin mantigina ters demiyorum (ters ama ona takilmadim), ama art direction olarak da guzel gozukmuyorlar. bir bina ordaydi ama 200 yilda eskidi olayi tamam da, yeni yaptigim ahsap ev niye o kadar kotu durumda arkadas?
Sosyal ağlarda paylaş

cunki ayni assetleri kullaniyorlar :P bethesdanin tembelligi ve vizyonsuzlugu tamamen, hadi cilasi olmazda en azindan tahtayi duzgun kesersin, beton buluyorsun hani duzgun ev yapamama diye bisi olamaz. konserve scrapliyorsun, araba vs scrapliyip celik elde ediyorsun sonra o celikten delik desik eski ucak govdesinden kesit ev yapiyorsun ki o boyutta ucak yok fallout dunyasinda.

sims gibi asset ek paketleri satarlar artik, ilk dlc - garden party, tomogachiler icin yeni oyuncaklar ve yeni is imkanlari!

allahtan modlaniyor su, sniple duzgun esyalar eklediler filan kanser oluyordum yoksa. su adamalrin her oyununda saatlerimi duzgun, organize bir ev yapmak icin geciriyorum hoarderlik sagolsun :(

new vegasta ne guzel modcular cozuyordu su isi

http://i.imgur.com/YxcQJIr.jpg

http://i.imgur.com/Se4DjkA.jpg

http://i.imgur.com/XpUTziB.jpg

http://i.imgur.com/wA0xilk.jpg

mis gibi agirligi vardi ammonun, 5000 fusion cell ile gezmiyordum atiyordum kutulara mod otomatik diziyordu bole raflara hemde koleksiyon oluyordu :P azalan mermiyi veya itemi goruyordum, gidip gelip stockluyordum filan veya terminalden crimson caravandan siparis ediyordum getiriyorlardi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten mermilerin falan ağırlıkları yok. Yanınızda da yüzlerce fatman taşıyamayıverin, nolcak yani.

Craft yapıp delik deşik duvarlar inşa edebilme başarısı bir yana benim asıl uyuz olduğum şey şu. Adamın dükkanı var tamam mı? Veya düzenli yaşadığı her gün uyuduğu bir evi var. Herifler 200 senedir yerdeki beton döküntülerini kaldırmaya üşenmişler. Yerde beton parçaları, metal plakalar, kağıt çöpler falan var. Lan çocuğum yere eğilip alıcan, dışarı evinin önüne atıcan. Nedir yani?
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaş "neden evleri boyamışlar bu post-apo" diye çıngar çıkmadı mı gene burada? bir anda şehir planlaması, maragozluk, işçilik kalitesine filan geldi konu. bütün haritada bir tane boyacı var, bir tane de marangoz gördük sanırım. politik iklim 450 yılı avrupa'sı kıvamında zaten.

ciddi misiniz şakasında mısınız anlamadım ben doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...