Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Namessar said:

Feamer said:

firmanın felsefesi, taa arena ve daggerfall zamanlarında beri devam ediyor ve özünde oyuncuya verdiği üründe buna sadık kalmaya çalışıyorlar ki, bunu taktir ediyoruz.

suna deginmeden gecemeyecegim. yasim itibari ile hem arena yi hem daggerfall u ciktiginda oynayabilmistim. ozellikle adamlarin daggerfall a hayal ettigi, ancak yapamadigi faction sistemi ve vampire ozel factioni acaip ambitious bir projeydi ve dolayisi ile o donemin imkanlari ve kucuk kadrosu ile yapamadilar. ancak o zaman bethesda daha innovative ve daha rpg odakli dusunen bir sirketti. hepimiz taktir ediyorduk.

morrowind halen (bazilariniz icin bugunun standartlarinda olmasa da donemi icin) bir zirvedir. ancak firma oblivion ve ondan sonrasinda sacmalamaya basladi. asiri konsol odakli ve konsol oyuncusu hitapli bir bakisa donduler.

morrowind den sonra o zannettigin/bahsettigin felsefenin kaldigindan supheliyim.

(pc release olan herseylerini oynadim. bunu yazarken yuzlerce saat morrowind, oblivion, fo3, skyrim ve her ne kadar obsidian da olsa NV oyunum ve su anda 60 saat fo4 oyunum oldugunu goz onunde bulundurun)

bende aynı fikirdeyim ama işte bütün amaçlara ulaşmak için harcanması gereken emek ve paranın karşılanmasının güçlüğü morrovind ile sınadıktan sonra adamlara niye oblivionu yaptınız da diyemiyorum, velhasılı kelam hatırı sayılır satış ve gelir elde etikleri bu son oyunlarında sonra artık, o eski hırslarına bir göz kırparlar diye ümit ediyorum.

birde şu var, adamlar firma olarak stabil gidiyorlar ki oyunlarını çok batırmadan belli bir çizgide giden firma çok az, ve üstelik bu adamlar "rpg" türü oyun yapmaya çalışıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

0 basanlara o kadar yüklenmenin anlamı yok. subjektif bir şeyi böyle standartlaştırmaya objektifleştirmeye çalışmak zaten saçma bir çaba. hem eğer "hiç sevmedim çok sinirlendim" demek değilse 0 ne ki? madem hiç kimsenin kullanmaması gereken bir puan, niye var?

subjektif bir şekilde sevdiği için 10 verene de, bu kadar az puanı haketmiyor biraz yükselteyim bu underrated oyunu diye 10 verene de kızmıyorum ki 0 verene kızayım.
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

goty fallout 4 mü user poll larda... buraya birisi checkie chen o ellerini kafasının yanına kaldırarark "uuu" yaptığı meme yi koysun...

yada sadece facepalm

gerçi itiraf etmem lazım ki son zamanlarda görmeye başladığım "oyun boktan başladı ama sonradan yavaş yavaş güzel toparlıyo valla lan" tadında reviewlar biraz dudak büküp aşaadan aşaadan yaşlı gözlerle "söz mü?" dedirtiyo bana. :v
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

metacritic user reviewlar (0 basanlari diyorum) biraz b*k yesin

hayır yemesin.

şöyle ki, o 0 basanın oyunu incelediğinde vereceği puan belki 70-75-80 civarında olacak.

ama bi yandan bethesda'nın aldığı kararlar (o 30 puanı kırpmasına neden olan şeyler) bi yandan da sırf AAA oyun diye pat diye 100 basan game review sitelerini protesto etmek için 0'ı dayıyor user review'de.

oyuna 0 puan verdiğinde ortalamayı düşürecek etkiyle, 70 verdiğinde düşüreek etki aynı değil. amacı da para kazanacağı için düzgün bir makale yazmak olmadığı için, gidiyor 0'ı basıyor ^^
Sosyal ağlarda paylaş

metacritic user score'un şirket gözünde hiçbir değeri olmaz çünkü oyuna sahip mi, para vermiş mi belli değil zaten. steam reviews en son %80'di, fo3 %82. fo3 goty %86, fonv ultimate %96. bu da dlc'lerle bir ultimate edition alır sonra, onun puanı kararlarını etkiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunker Hills Main Görev Spoyleri

/= Arkadaş savaş çıktı orda. Ben gittim instute'ü railroad'a ispiyonladım. Bos'a ispiyonlamadım. Bos'da langır lungur girdi. 3 tarafta ally olduğundan bana kimse dalmadı tabi /= Neyse görevi yaptım. Eleman geldi bana artistlik yapıyor "BoS'un orada ne işi var, bilmelerinin imkanı yoktu" diyor. E be gerizekalı ben demediğime göre bilmelerinin imkanı varmış demek /= Cevap seçeneği de vermedi salak teker uyuz oldum :/

Sosyal ağlarda paylaş

keşke öyle olsa sam. new vegas metacritic'te parayla review yapan sitelerin ortalaması belli bir şeyin üstünde gelmedi diye obsidian'a bonus ücret alınamadığını da dikkat çekelim.

para ödeyen oyuncular arasında new vegas %96 almış da fallout 4 %80 almış da... bethesda'nın böyle şeyleri umursamadığı bariz ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...