ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ohyeah said: ginaly said: oo ohyeah yetkili bir abiymiş. aga şimdi bana tamtur lazım, fiyatı 2k'yı geçmesin ama ip gibi de olmasın. nasıl çözeriz? kapalıçarşıda coşkun abiye mi gideyim, senden mi alayım? Abi dilediğine gidebilirsin biz bi fiyat veririz sen bi fiyat alırsın hangisi uygunsa ordan al tabii. Ama 2k ya misina gibi bişey çıkar :) http://galeri.uludagsozluk.com/26/yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_17090.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 @ohyeah tmm reyiz düğün cumartesi 2. pırlantayı ne zamana alırım bilmem ama çevreden vs. müşteri çıkarsa mutlaka paslaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 pırlanta konusu 11 sayfa oldu. ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 imamizer said: 5k ya takım elbise, 10k ya sistem tavsiyesi diye gelip konu açan adamsın, pırlanta diyince pintiliğin tutmuş resmen şrom. @imam haklı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 alınan pırlanta yüzde kaç değer kaybediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Esh said: abi kadin daha cok ruhani boyutlarda geziyor diyoruz da burada materyalizmin dibine vuruluyor. hani mantik ayri, toplumsal rollerin maddelestirilerek carpitilmasi apayri. seviyosan seviyosun abi iste, sevginin buyuklugunu tasla aciklama zorunlulugu hissediliyosa orada cidden bi sikinti var bence ya afedersin de yankı bi siktir git 2 sene sonra kafada gravat düğününde damat halayı cekicez simdi atıp tutuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 sırtına yımrığı indiricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 vivavale said: @ohyeah tmm reyiz düğün cumartesi 2. pırlantayı ne zamana alırım bilmem ama çevreden vs. müşteri çıkarsa mutlaka paslaşırız Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 guncel said: alınan pırlanta yüzde kaç değer kaybediyor Abi ben sattığımı %30 eksiğine alıyorum. Başkaları baya beline vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 kanka cumartesi mi eziyoz paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 BonePART said: ya afedersin de yankı bi siktir git 2 sene sonra kafada gravat düğününde damat halayı cekicez simdi atıp tutuyosun hahaha o gunu ozenle bekliyom ben ya semmame oynicak falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Peregrin said: BonePART said: ya afedersin de yankı bi siktir git 2 sene sonra kafada gravat düğününde damat halayı cekicez simdi atıp tutuyosun hahaha o gunu ozenle bekliyom ben ya semmame oynicak falan sdf Olm çok net oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ohyeah said: guncel said: alınan pırlanta yüzde kaç değer kaybediyor Abi ben sattığımı %30 eksiğine alıyorum. Başkaları baya beline vuruyor %30 çok iyi. arkadaş 11k saydığı yüzüğü aldığı yere götürdü, 5k verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 adam iyi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ginaly said: ohyeah said: guncel said: alınan pırlanta yüzde kaç değer kaybediyor Abi ben sattığımı %30 eksiğine alıyorum. Başkaları baya beline vuruyor %30 çok iyi. arkadaş 11k saydığı yüzüğü aldığı yere götürdü, 5k verdiler. Abi insan kendi malının arkasında olmalı. Her zaman geri alırım sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 yüzüğü kuyumcud beğeninin.. karatını , rengini , sınıfını öğrenin.. orda bulduğunuz fiyatın yarısına size yapıyım o yüzüğü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 kuyumcunun adresini mi veriyoruz sana? yapayım derken hani yapıyor musun yoksa? anlamadım ben onu. yarı fiyatına yapan %25ede yapar gel anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 tas cakicilara ne deniyodu ya bizim bi arkadasin abisi parca basi olarak yapiyodu o isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bingildak said: Esh said: bunun adi evlilik degil ki abi. tanimadigin adamlara sirasiyla gotunu acmak oluyo. _aa gelinlik mi, hemen 2 kay gec hocam. _dugun mu? komple organizatorler orgy yapsin benimle _tek tas mi? altinbasin sahibi bi sokup cikarsin evet abi, herkes bunun farkında fakat bununla savaşmaya çalışmakta anlamsız. hani çok alternatif kafa yapısında birini bulursunuz düğün yapmazsın, gelinlik almazsın, yüzüğü zümrüt alırsın ama o kişiliğinde getirdiği kadar götürdükleri oluyor. oradan kar ettiğin şey başka yerden çıkıyor. o kadar anlamsız geldi ki, biraz daha açıklamanı bekliyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Esh said: tas cakicilara ne deniyodu ya bizim bi arkadasin abisi parca basi olarak yapiyodu o isi Mıhlayıcı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Pırlanta konusu açılmış 10 küsür sayfa olmuş, "ulan yine ne drama döndü acaba" diye okudum da pırlantacı varmış forumda meğersem dfsgsdf Artık profillere mesleklerini, proffesionlarını eklesin abi herkes rahat rahat görelim kim neciymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Abi herkesin mesajına cevap verdim. Bazı arkadaşlara telefonumu da verdim. Başka biley olursa burdan yazın cevap veririm yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 vay be karbona ne kadar da merakliymis millet ehiehiehiehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 kanlı elmas geliyor mu elinize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar