Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 koinim tl cekme islemini normalde 1 saatte onaylardi, 36 saat surdu bu sefer ses yok. sikinti yasayan var mi son zamanlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 geçen banka değiştirmişlerdi galiba belki onla ilgilidir. ya da btc düşüşüyle dicem de sen çevirmişsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ne güzel düşüyor lan, koinim'de 9800'den 45k eridi gözümün önünde. ama hala eşşek gibi alım emri var. millet sabaha kalkınca iptal edebilir, 2400$'a falan düştü zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 iyice tepe oluşuyor yavaştan. weekly candlelar parabola yapmıştı zaten. dev dumplar yakında gelir artık. 2013 çakılmasında gece emir verenlere fena olmuştu. bi ara 200 dolar fark olmuştu btc-e ile gece dsdfgh. dumplardan sonra bear market açılır 3-4 ay yavaş yavaş aşağı sürerler. 1.3-1.5k civarına gelsin de yüklü gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 1800 diye tahmin ediyolar ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 sabaha 2700 olur yine standart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 geçen de yazdığım gibi ben girersem düşer arkadaş bu böyle biline :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bonuSimo said: sabaha 2700 olur yine standart biraz zor gibi, 27 mayıs'taki gibi olacak birebir aynı pattern. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 bir soru. cryptocompareda portfolio açtım ama coinler poloniexte. poloniexin datasını çekme gibi bi durum varmı. poloniexte kaçtan girdim, orda şu anda kaçta diye artıyı eksiyi çıkarsın. çünkü poloda 2800 olan şey cryptocompareda 2860 falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 razzRaziel said: bonuSimo said: sabaha 2700 olur yine standart biraz zor gibi, 27 mayıs'taki gibi olacak birebir aynı pattern. Ne olmustu 27 mayista? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 önemli bişey olduğunu sanmıyorum muhtemelen profit için, fazla dik olmuştu eğri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 kermit said: bir soru. cryptocompareda portfolio açtım ama coinler poloniexte. poloniexin datasını çekme gibi bi durum varmı. poloniexte kaçtan girdim, orda şu anda kaçta diye artıyı eksiyi çıkarsın. çünkü poloda 2800 olan şey cryptocompareda 2860 falan oluyor. polo'nun api genel olarak laglı zaten, hatta polonun kendisi çok laglı. ayrı bi site kullanacaksan illa ki coinigy'ye de bakabilirsin, tüm exchangelerden çekiyor ve toollar çok iyi chartlar için. ama ilk 30 gün ücretsiz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 crypto summer sale!! http://i.imgur.com/EaYbw1S.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Teknoloji şirketleri hisselerinde balon olduğu kanısını yaygınlaşıyor. Bilerek söylemiyorum ama mantıken bitcoin'de de balon oluşmuş olma ihtimali yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Şant manukyan'a bugün twitter'dan biri sormuş tesadüfen, korelasyon yok demiş teknoloji şirketleriyle bitcoin arasında. Aşırı yükseliş ve 1 Ağustos'ta bölünme tehlikesine bağlamış. Ne bölünmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 4 gündür poloniex'ten btc çekemiyorum. fee de alıyor zaten ama hala awaiting approval görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 1 aydır bekleyen arkadaş var poloniexten parasını çekmeye çalışan. support cevap bile vermiyo öyle söyliyim. bi şekilde alıcam bende poloniexten coinleri başka yere atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 haydaa yer söyleyin abi acil nereye gömelim paraları ne güzel eth artıyor diye aval aval bakınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 cevaplarınız https://www.youtube.com/watch?v=gRnQIrdgwNE https://www.youtube.com/watch?v=KxljR_y_x2M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 eldar said: Şant manukyan'a bugün twitter'dan biri sormuş tesadüfen, korelasyon yok demiş teknoloji şirketleriyle bitcoin arasında. Aşırı yükseliş ve 1 Ağustos'ta bölünme tehlikesine bağlamış. Ne bölünmesi? Bitcoin'in yapısı gereği sistem değişecek ve bitcoin'in LTC gibi bir 2. bir coin yaratma konusu gündemde diye biliyorum. Bölünme buna istinaden söylenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 razzRaziel said: cevaplarınız https://www.youtube.com/watch?v=gRnQIrdgwNE https://www.youtube.com/watch?v=KxljR_y_x2M ben de aynı şekilde legal action alıcam diyen bir mail attım heriflere. bakalım çözülecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 bu coinbase ne kadar dandik ya, o kadar komisyon alip, para kazanip da internet sitesi bir turlu acilmayan sirket mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 3 euro komisyon 20 euro piyasaya göre pahali satiyor miss gibi 23 euro geciriyor her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 BTCTURK bokunu cikarmis: "Banka transferi yalnızca 5,000.00 TRY ve üzeri para yatırma ve çekme işlemleri için geçerlidir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar