Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 hiç biri tutmuyor git bak eski mesajlarına asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 regülasyonun olmadığı piyasada hangi grafiği okuyorsunuz? Hadi grafiği de okudun ne bildirim var, ne haber var, ne kademeler var... araya teknik terimleri de sıkıştırmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 temel analiz yapmalıydılar değil mi chrome said: olm bitcoin gibi bir birimin nasıl teknik analizini yapabiliyorsunuz ya. şaka mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 al unut nasil ols.. oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bingildak said: temel analiz yapmalıydılar değil mi chrome said: olm bitcoin gibi bir birimin nasıl teknik analizini yapabiliyorsunuz ya. şaka mısınız Piyasa analizi diye bir sey var bilæ. Teknik analiz numerik ve istatistiksel verilere gore yapilirken piyasa analizi guncel olaylara gore yapilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bitcoin'de ne gibi güncel olaylara göre analiz yapabiliriz mesela? örnek verir misin piyasa analizi nasıl yapılıyor crypto coin için biz de öğrenmiş olalım. geçtiğimiz haftanın piyasa yorumunu yapabilirsen çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Bitcoine abanis olmasi gerekiyodu dolar cinsinden bu istihdam rakami aonrasinda ama pek de oyle olmadi. Ama teknik analize gore usd/eur yukseldi usd/altin yukseldi. Bitcoinde de yukselen dolari katlama riskine cok rahat girilebilirdi. Ama olmadi heralde oyle bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bingildak said: bitcoin'de ne gibi güncel olaylara göre analiz yapabiliriz mesela? örnek verir misin piyasa analizi nasıl yapılıyor crypto coin için biz de öğrenmiş olalım. geçtiğimiz haftanın piyasa yorumunu yapabilirsen çok sevinirim. Gectigimiz haftanin piyasa yorumunu yapamam cunku gectigimiz hafta ben proje ciziyordum. Ilgilenmiyorum da Ama sen istersen. Arbitraj yerlerini tararsin, volumlu alicilari takip edersin twitterdan, beklenen buyuk alimlari falan takip edersin, cok da guzel piyasa analizi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 twitter üzerinden volumlu alıcıları takip ederiz "beklenen" büyük alimlari takip ederiz arbitaj yerlerini tararız hmmm sen bu işlerden baya anlıyor gibisin. piyasa analizi yapın teknik analiz ne demenden belliydi zaten (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 twitter üzerinden mal alanları takip etme konusu favorim ama gerçek yatırımcı böyle olmalı. #bigwhale: BUYING NOW GUYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 hahahahaha bide şu var kriptoculara özgü, WE GOING TO MOON GUYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 ikiye katladi yalniz 10 gunde. o yuzden dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 said: Dear OKCoin users: On November 10, 2015 from 16:15 to 16:17 local Beijing time, due to network fluctuations in the engine, a hidden bug triggered the trading system, and a few off market transactions on LTC/CNY affected our users. To update, all affected user positions have been restored and we have resolved the bug. All users in LTC/CNY who were affected will be contacted during day on November 11, 2015. We apologize for any inconvenience caused. If any questions, please contact Customer Service (Online Customer Service QQ: 800045125 Customer Service Hotline: 400-660-9037) live 24 hours at your service. Specific note to international users who experienced delays in withdraws on BTC and LTC. Everything is as normal now. The delay occurred to prevent any incorrect withdraws via BTC / LTC / .cn to .com during the trade reconciliation process on LTC/CNY. OKCoin operations team abi böyle birşey yok ya. okcoin'de ltc 1 yuan'a düşünce, crash'a neden oldu adamlar kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Patladı valla çıkamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=mtxblU43cDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Teknik analizleri alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 373ten 314e... Abi kumarda falan bi dongu oluyo bi nebze tutturuyosun. Bitcoin cidden cok salakbisi. Biraz ilgileneyim dedim, anlamaya calistim falan ama yetemedim. Butun fibonacciler bize giriyo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Aktarmadım zamanında BTC ye, LTC lerim piç oldu , tutuyorum elde şimdilik bir umut yükselir diye eski altın zamanlarına. Şu anda satarsam yüzde 60 değer kaybı ile gidecek bana, Moku yedik kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ltczedeler pek beklemesin bence, beklesinde cok umutlanmasın :) altcoinlere artık eski güven kalmadı kimse kolay kolay altcoine girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 fbi silkroad coinleri yüzünden bu noktalara geldik. buraya da koymuştum haberini. 40k coinin kaça satıldığı açıklanmadı. dünden önceki gün coinler teslim edildi. adam direk bitstampte 380'lerden bozdurup durdu. coinleri 250'e falan aldıysa instaprofit. zaten daha önce 3 tane daha auction olmuş, üçünün ardından da çakılmış btc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 hala düşüyoruz lan http://www.abc.net.au/news/image/4842316-3x2-940x627.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bütün pozisyonları kapatıp btcturke atıp çekicem ne varsa belki biraz birakip flash düşüşlerde ucuz coin toplamak için yeter günde 2 3 saat sığır gibi bakıyorum ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ,,,,,,,,,, Bu iş kumardan farksız dedim, hastalık dedim. Konuyu kitlediler, btcturkun adamı heralde bunlar. Yol yakınken alın bütün paranızı çıkın. Alın terinizle kazanın paranızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 tepetaklak iniyor valla 220-250 arası bişeylere inmeden whaleler bulaşmaz buna artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 off asıl Büyük miningler kestirip atabilme ihtimali var fiyatı düşerse... ozaman sıçar işte... diğer coinlere yönelir adamlar Kazanç/ilemci gücü çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar