Remus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 asıl mantıklısı her ülkenin kendi digital parasına geçmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 SEC karari var bu cuma sanirim, kesin hayir cikacak gene dusecek. dusecek dedigim 10% duser aksamina gene artar, almak icin cumayi bekleyebilirsiniz. yalniz evet cikarsa tutamayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Bittorrent'in reisi amca da bir cryptocurrency kuracakmış sanırım. O da sağlam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 beyler paribu'dan btc'yi nasıl diğer exchange sitelerine aktarıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ripple coksun biraz da ona girin cidden gerci cin bence yilin ikinci yarisi bloklayacak yine bitcoini para yurtdisina akmasin diye, orada bi gumlermis gibime geliyor. kredileri sinirlama ve azaltma yoluna gidecekse yurtdisina 1 dolar bile kacmasina tahammul etmeyeceklerdir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 yılbaşında 100$ koydum eth'a, 56 yaşında emekli olunca çekcem parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 10k dolar olmustur heralde o sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ripple uçacak bence, nereden alabiliriz? nerden şeyapiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 abi ucacak diye bisi yok. hepsi zaten son 2 ayda uctu. oyle boyle ucmadi hepsi 20-30 kat uctu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 abi 1 saat önce 7735tl den aldım paribudan, 8000 oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 NERDEN ALIYOSUNUZ OLM bi kaç alternatif yazın güvenilir 3-5 senede patlamıcak yerler. atıp unutak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 bi yerden alip poloniex e atmiyo musun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 abi poloniex'e nasıl atıyoruz paribu'dakini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 etherum bugun 200 dolara vuracak bu gidisle sdfggsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 logtrig said: abi poloniex'e nasıl atıyoruz paribu'dakini? ne biliyim lan transfer var iste walletlar arasi, ben de yapmadim hic ama oyledir baska nasil olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 abi bence toplanalım sikkoparalardan birine girelim hep beraber sonra satarız 157 ZClassic ZClassic ZCL $3,830,613 $2.74 1,399,838 $461,292 -0.61% -35.07% -64.85% bak güzel 3 milyon cap var gecen haftada 64 dusmus euhaehuahufasdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 benim isim bu hafta cok yogun ama haftaya bakacagim, release salelara girmek lazim yani bildigimiz IPO ama ICO diyorlar. Initial Coin Offering ethereum da verdikce veriyor. https://www.producthunt.com/posts/coinlist angelist confirmed yatirimci olman gerekiyor diyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Esh said: logtrig said: abi poloniex'e nasıl atıyoruz paribu'dakini? ne biliyim lan transfer var iste walletlar arasi, ben de yapmadim hic ama oyledir baska nasil olcak? tamamdır hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Ben de sabah BES'teki paralarımı bozup varsa yoksa ETH dedim 60 dolarlardan beri mal gibi takip ederek. Şimdi "hardwre wallet" alıp içine atıp unutacağım bir köşede. Trade için de ufak bir miktar atacağım ayrıca oynamalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 şu olay için kısa bi tuto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ethereumun olayi ne? arkasi saglammi böyle artiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 gelecegin odeme sistemi. depolama sistemi p2p sunucusuz is yonetim sistemi. hepsi bir arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ripple da iyi gibi. o daha cok kuresel para transferi odakli yanilmiyosam. bissuru bankayla anlasmali. bitcoin, coin piaysasinin dolari artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Korax said: ethereumun olayi ne? arkasi saglammi böyle artiyo? Önceki sayfalara bunu koymuştum; Ethereum 82 firma katılıyormuş, Samsung, bankalar, Toyota vs. vs. gibi devler de var bunların içerisinde. Geleceği parlak görünüyor aldığı destek anlamında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 razzRaziel said: şu olay için kısa bi tuto Şimdi anladığım kadarıyla paribu'ya para atıp BTC alıyoruz. Aldığımız BTC yi poloniex'e atıp btc-eth exchance ediyoruz. Sonra da unutuyoruz orda galiba fds Bu işlemlerde dikkat edilmesi gereken bi şeyler varsa yazarsanız sevinirim deneme amaçlı bi alım yapayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar