Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 goldbären said: gümrük polisi döver elimden alır :/ sormuyolar diyorum olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 hakkaten sormuyorlar mi? ulkeye para sok da nasil olursa olsun mu tabii once tayyibe sormalari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 şirket hesabı olmadıkça banka hesaplarındaki transferlerde sorun çıkarmıyor eğer aşırı bir hareket yoksa.(ayda 1-2m üstü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 1J1KPBRnByUE9qGcssatCHhwVmHWojYV3s btc adresine gönderim yaptığınızda ülkeye tl olarak problemsiz şekilde parayı sokabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 o ne kardeş bizimi scamecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 NHS ve Ispanyol Telco'larindan biri ransomware yemis epeyce. Acaba ondan mi costu bitcoin bir anda? Ozellikle NHS'de her GP'nin ve hastanenin veritabani ayri, boyle verilerin tutuldugu merkezi bir sistem yok zira hasta bilgilerinin diger saglik merkezleriyle paylasilmasini istemeyebiliyor. Haliyle alakali local network GG olunca hasta kayitlari da ucuyor olabilir. Tek care bitcoin alip ransomware'dan kurtulmak oluyor bu durumda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 yok ya segwit denen nane çok hype yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 ethereum alan var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 btc satcak var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Ben eth aldim. Btc de dogru fiyata niye olmasin? coinbasedeki fiyata binde 30 koyarsan satarim (kendi feesini ben odeyecegim) En ucuzu btc-e sanirim ama oraya para nasil sokuluyor bilmiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 6283 oluyor istediğin fiyat 6100+183 dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 neden %3 değilde 1000de30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Çok acil bu gece az miktarda 150 200 Tl lik bitcoin lazım oldu. Para çok önemli değil fazlası ile iş bankası veya Akbank hesabınız varsa hemen gönderebilirim. Sonra bitcoini verirsiniz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür. Veya alabileceğim bir yere yönlendirebilirseniz. Cex.io artık fotolu kimlik istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Benim daha ödeme gerçekleşmedi, olurda yetişirse alıcağım yollarım, koinimden almayı deneyebilirsin sende o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mithat said: Benim daha ödeme gerçekleşmedi, olurda yetişirse alıcağım yollarım, koinimden almayı deneyebilirsin sende o arada. güvenilir mi kredi kartı numarası verilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 yok efatura istiyor kimlik numarası istiyor bana göre değil neden kimlik numaramı bitcoin için vereyim? "Koinim'de yapacağınız işlemlere dair e-fatura oluşturulabilmesi için, yasalar gereği aşağıdaki bilgilere ihtiyacımız var" said: yasal olmayan bir sey için yasalar gereği denmiş. Bu forum bence 10 x daha güvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 niye tc kimlik nonun çok hassas bir bilgi olduğunu düşünüyorsun ki zaten hepsi sızdı ahaha bide koinim kimlikle fotoğraf istiyor bu formatta https://dbswc0eoqwh7z.cloudfront.net/img/verification_photo_example.jpg paribuyu kullanabilirsin ama kredi kartı yok, ing bank varsa havale yaparsın. onun harici bişey gelmiyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 cex.io da fahiş fiyattan onaysız 25€ luk btc de alabilirsin. daha fazla aldırmıyor onaysız hesaplara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 bonuSimo said: cex.io da fahiş fiyattan onaysız 25€ luk btc de alabilirsin. daha fazla aldırmıyor onaysız hesaplara yok senelerce calıstıgım halde foto ve kimlik istiyor oda. 20 dolar için bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 bonuSimo said: niye tc kimlik nonun çok hassas bir bilgi olduğunu düşünüyorsun ki zaten hepsi sızdı ahaha bide koinim kimlikle fotoğraf istiyor bu formatta https://dbswc0eoqwh7z.cloudfront.net/img/verification_photo_example.jpg paribuyu kullanabilirsin ama kredi kartı yok, ing bank varsa havale yaparsın. onun harici bişey gelmiyor aklıma Ahah bi de Maliye gelip beni silkeleyebilir mi pls. King regards Yazdirsalardi abi sonuna Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 http://i.imgur.com/RZQBdFF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Bi ara yandex money atm'lerinden ordaki para cekilebiliyordu, baya da bi atm vardı etrafta. Kalkti mi o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Ufak ufak çekerseniz maliye sizi ellemez. Bir anda 50k tl üzeri para düşerse hesabınıza, radarına girersiniz maliyenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Bir anda değil ama düzenli düzenli giriyor benim hesaba. Her ay 3-3 girecek gibi, bu yıl totalde 30-40 arası bitcoinden girebilir, umarım öpmezler. edit: gerçi 3-3 gelmiyo sonuçta, 200-300 civarı her giriş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar