Goering Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 bonuSimo said: koinim kimlik onayı istiyor benim bildiğim. elinde kimlikle fotoraf çektirmen lazım. hatta o yüzden iptal ettim hesabı. artik o yok bildigim, bahsettigin ocak-subat ayindan sonra kalkti (cumlenin basinda dedigim gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Hesaba ilk kez türk lirası yatıracağın zaman kimlikle foto çekmeni istiyor, daha dün yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Ben kimlik falan girmedim ama ben tam tersini yapıyorum ondan olabilir. Ben bitcoinlerimi yatırıp sonra tl çekiyorum lazım oldukça, ondan olabilir. Hiç tl yatırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 çekerken istemiyor, yatırırken istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 incredibull said: ltcden cikilir mi, 3 gun once 20$ iken bugun 36 zorladi. agustosta 200 uzerini gorur bence 40 küsürlerden dönmüştü 2015'lerde, 200 filan büyük hayal ltc gibi bir clone için. tek özelliği ilk clone olması ve scrypt algo. elle tutulur hiç bir ekstrası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 PrudenT said: çekerken istemiyor, yatırırken istiyor evt, sadece yatirirken istiyor. true dat. bu arada paribu efso. (bu threadde biri yazinca ogrendim, tesekkur ederim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 bombilo said: incredibull said: ltcden cikilir mi, 3 gun once 20$ iken bugun 36 zorladi. agustosta 200 uzerini gorur bence 40 küsürlerden dönmüştü 2015'lerde, 200 filan büyük hayal ltc gibi bir clone için. tek özelliği ilk clone olması ve scrypt algo. elle tutulur hiç bir ekstrası yok. $4'dan almadım zamanında. you are talking bullshit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Coinbasee para transfer ettim dun gecer gecmez alacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Goering said: bombilo said: incredibull said: ltcden cikilir mi, 3 gun once 20$ iken bugun 36 zorladi. agustosta 200 uzerini gorur bence 40 küsürlerden dönmüştü 2015'lerde, 200 filan büyük hayal ltc gibi bir clone için. tek özelliği ilk clone olması ve scrypt algo. elle tutulur hiç bir ekstrası yok. $4'dan almadım zamanında. you are talking bullshit Ltc'yi saymıyorum bile (belkide yoktu bilmiyorum tarihçesini) btc 30 cent iken almadım ben. Hayır en kötüsü aynı anda bankada biraz birikmiş paramda vardı, btc 30 cent iken bir 1-1.5 bin tl civarı alabilirdim. O zaman bi de dolar 2 tl falan. Nerden baksan 2500 btc falan alabilirmişim, hem bitcoini biliyorum hem param var, tek olay başşak olmadığından girememişim. Şimdi yaklaşık 17 milyon TL ediyordu. edit: ltc klondur, klon kalacak. Bir ethereum olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 btc'yi patlama yapmadan önce duyan herkes aynı burukluğu yaşıyor zaten ama nerden bilecen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 degil 30, 3 cent'ken alsaniz da bisey degismicekti, sativericektiniz 3 dolar olunca. sonra bi de yicektiniz o parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 2010 da 2 pizza için 10.000 bitcoin ödeyen var, o ne yapsın 80 dolaresten aldığım bitcoinler dursaydı şimdi forumun yarısına bikini giydirip geforce dağıtırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Etherium kazan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Kaçırdık treni gene, hay ben boyle işe. Bekleyecem artık, nasıl olsa gene düşer 1k nın altına . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 o kadar buyuk meblaglari yar etmezlerdi sanirim yani hesaplariniza filan girip transfer ederlerdi bir yerlere..dusunsene bir kac milyon dolarin oldugunu bitcoin olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 şuan dünyadaki btclerin %20si 30'mu ne kayıp benim bildiğim. tam ölçümünü nasıl yapmışlardı hatırlamıyorum da bi yerde okumuştum. sanırım blockchainde hiç transfer hareketi yapmamış coinler. öyle mine edilip unutulup gitmiş, satoshi'nin coinleri falan diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 di said: degil 30, 3 cent'ken alsaniz da bisey degismicekti, sativericektiniz 3 dolar olunca. sonra bi de yicektiniz o parayi. hayır ben 1500ü beklicektim kendimden eminim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 di said: degil 30, 3 cent'ken alsaniz da bisey degismicekti, sativericektiniz 3 dolar olunca. sonra bi de yicektiniz o parayi. Ben 3 doları bile beklemeyebilirdim. Bu bahsettiğim dönem "bundan bi cacık olmaz" diip girmemiştim, eğer girseydim sonra unutucaktım, 120 dolar civarıyken tekrar girdim bitcoin işine, o zaman kesin satardım, dolarda 2 lira civarıydı. Büyük ihtimal max kazancım 100 bin ile 150 bin arası olur çıkardım yine ben, bu da iyi ihtimal, zaten girseydim ve alsaydım bırakmazdım, hep takip ederdim. he tabii rüya ihtimal, alsaydım ve tutsaydım şimdi 5-6 milyon civarıydı, o zamanda işte hepsini satmazdım, kısım kısım satar gerisini tutar beklerdim harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 dana22 said: o kadar buyuk meblaglari yar etmezlerdi sanirim yani hesaplariniza filan girip transfer ederlerdi bir yerlere..dusunsene bir kac milyon dolarin oldugunu bitcoin olarak.. Kendi walletinda tutarsan yapamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Harbiden, kalkıp exchange sitesinde falan tutarsan tabii riskli ama baya bildiğin walletlar var, cold storage var, fiziksel walletlar var, la en başta bitcoinin kendi walletı var en kolayı. Yani para milyonları görsünde, onu koruması kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 para milyonu gördükten sonra TRdeki sisteme nasıl sokacaksın peki? gidip buralardan daire falan alıp realize etmek isteyeceksin sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Cek bi ulkede yaninda getir. Artik sorulmuyo paranin mensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 gümrük polisi döver elimden alır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 goldbären said: para milyonu gördükten sonra TRdeki sisteme nasıl sokacaksın peki? gidip buralardan daire falan alıp realize etmek isteyeceksin sonuçta. Milyonu yap da tek derdin sokmasi olsun. En kotu verirsin vergisini, gerisiyle gul gibi yasarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 bir de niye sokmak isteyeyim ki milyonlarca dolarim varsa gider amerikada avrupada bir yerde yasamak isterim sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar