Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oluk Oluk Enerji Akacak.. Siyasete Atıldım

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

Aruzyon said:

KuddusiMavra said:

noyan...
sen en başta bizim ortak hikayemize ihanet ettin.
yarım sayfa yazıyı 1 haftada yazamayan adamsın,siyaseti nasıl yapacaksın birader?
olay sadece "hadi bende enerji fazlası var, size ben aktarayım enerjiyi,hep birlikte enerjik olalım, yihhuuuu!" ile olmuyor caım.

Zorlama konuları sevmem. Seninle hikaye yazabilmem için seninle biraz vakit geçirip enerjini ve ruhunu tanımak isterdim..

Ama sen facebookta siyal bir konuda senin fikirlerine ters düşüyorum diye beni silip blokladın. Eğer fikirlerine ters düşşen ve sana dolaylı ya da dolaysız hakaret etmeden fikirlerini net ifade eden insanlara tepkin buysa şuan ki işine devam et. Farklılıkları hazmedemeyenler Toplusam yönetimde sorumluluk alamaz , ancak şuanki hükümet gibi suistimalci olur.

valla benim gibi bir Kemalist'in sayfasında "kemalizm falan boş şeyler, sevelim, sevilelim, güzelleşelim" tadında laflar yazarsan o mesajını silerim.bu da seni bloklamam için aslında yeterli bir nedendir ama seni bloklamamın tek nedeni de o değil.

bir diğer nedeni sözünde durmaman.
Gezi zamanı kaç kez "buluşalım" diye sözleştik. her seferinde salladın. zaten benden 13-14 yaş küçük adamsın, telefonda bana "çetin" deyip durman canımı da sıkıyordu açıkçası. sen "çetin" dedikçe bana ahizeden negatif enerji akıyordu adeta. enerji aleminde birbirinize isminizle hitap edebilirsiniz ama ben o aleme çıkabilme şerefine erişemedim güzel kardeşim.
üstelik de beni sallarken "ahahahah,şimdi kızlarla birlikte moda'dayım, ahahaha,güzel vakit geçiriyoruz, ahahahah" şeklinde salladın noyan kardeş. O sırada biz de istiklalde polisin gazından,suyundan kaçıyoruz bir taraftan.

bir nedeni daha var ama artık onu buraya yazmayacağım.

Neyse.
Samimiyetle başarılı olmanı diliyorum siyasette.

abi kısmına takman... nasıl diyeyim garip olmuş da, sallarken gaz yiyen adama da "modada kızlarlayız ehi ehi" denmez yani. nahoş. keşke yapmayaymış.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

http://www.youtube.com/watch?v=JBElQJbWdF0&list=PL2zhBTBCDeMGPqywykD06HbHJBALLKsz_

seni mi kıracağım vingthor?
ancak söyleyen candan,benim bu renk kıyafetim yok. yeni klip çekene kadar çekilmişi var diyerek bunu koyuyorum.

B)-

buradan girip youtubeda kayboldum
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

sabonis said:

bu kafalara ulaşmak için ne içmek gerekiyor ya bi yol göstersenize?

aga yapmayın en son açıkladı adam
kapatıcaklar forumu giye gotumuz attı
adam zemzem felan değil direk breyking bed tadında kafalı

abi senin için hazırladığım guide'daki stilinde mesaj yazar mısın lütfen, bu ara hiç dikkat etmediğini görüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Adnan Oktar ve Kediciklerine karşı Noyan Sama ve Yarasacıkları yolda.

Double spec kasıyorum.

Hani şurada bazılarımız hariç hepimiz ortalama zekanın üstündeyiz. Aklımıza süper fikirler geliyor ama hayatın aklımıza gelen süper fikirlerle değil hayatın getirdikleri ile de doğru entegrasyonu gerektiriyor.

Siyasette öyle girdi araya. Benim bir hevesim yoktu. Samimi bir teklif gelince bu ülkedeki geçirdiğim süreçleri , protestoları ve duruşumun farkında olan insanlarca bende siyasete birazcık girip hem rahat rahat halka söylem yapabileyim istediğimde , hem de bu esnada reputation kasayım dedim.

Marty said:

ama bence siyasete bulasip jet fadil treesine dogru gidecegine, siyasete bulasmadan adnan hoca treesinden devam etsen daha keyifli bi hayatin olur.

adnanhoca tarzi olsaydi melekler vs o daha iyi olurdu tabi
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bu kafalara ulaşmak için ne içmek gerekiyor ya bi yol göstersenize?

Kendin olmamanın özgürlüğünü sana hiç bir içtiğin şey yaşatamaz.

İçtiğin herşeyin bir zaman limiti var , vucudun tolerasyon süreçleri var ama hiç birşey içmeden kendin olmak , heyecanlanabilmek, duygularının içsel pınarlarını bulup acımasızca kendin olabilmek süper birşey.

İstersen sana öğretebilirim kendi kendini aşmanın ve taşmanın yollarını. Ama karşılığında senden benim de işime yarabilecek birşeyler takas etmeni isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Aruzyon said:

imamizer said:

Aruzyon said:

imamizer said:

noyan ben köle olmak istemiyorum. işim gücüm olmasın. sabah kalkıp işe gitmek zorunda olmayım istediğim kadar yatabileyim. ortalama bir evde yaşayım, internet telefon elektrik gibi fauralarım ödensin ama.

bide illaki dışarı çıkıcam arkadaşlarla 3-5 bi şey içmeye o da olsun. bunu sağlayacak mısın? nasıl sağlayacaksın?

Köle değil girişimci ol. Piyasada para var ve doğru atılımı yaparsan uyurken bile para kazanırsın. Eğer benimle partner olursan belki projelerimde sana şuan sahip olduğun iş imkanlarından daha iyi imkanlar sunabilirim. Sende bana ruhunun ateşinin gürleyişini gösterebilir misin ?

girişimci olmak sermaye gerektirir. sermaye sahibi olmak köleliği reddedip slave master olmak demektir.

diyelimki beşeri sermaye ile bu işi yapıyor olayım, o zaman da yine vaktimi, yeteneğimi veya iş gücümü kapitale dönüştüreceğim demektir ki, şu an yaptığım işle aynı kapıya çıkıyor.

üniversitede herhangi bir bölüm okusaydın bunu bilirdin.

Sermaye sağlanması Bussiness Angel diye olaylar ve oluşumlar var üniversitede öğretmiyorlar mı ?

Sistemi sadece eleştiren değil aynı zamanda içine girip dönüştürmekle uğraşan biriyim. Üniversitede de 4 yıl maaşlı olarak çalıştım.

Angel invest alabilmek için 2-3 slide ve yaparım-ederimden fazlası gerekli. Adamlara para kazandıracağın %100 kesin olsa, hatta şuan kazandığını göstersen bile kabul almayabilirsin. Kendi planlarına paralel birşey gerekli.

Olm bilmediğin şeylerde yorum yazma ya. Bir insan herşeyi bilemez. Öyle düşün.

Ya Barbu hayat deneyimlerim üzerinden yazıyorum lütfen şu herşeyi biliyorsun polemiğinden çık. nE Bİlip bilmediğimi ben bilirim. Bana dikta edemezsin ne yazıp yazamayacağımı. Attığın gereksiz post yüzünden bak bende ekstra gereksiz bir post atıyorum. Asıl atılmaması gereken postlar bunlar lütfen ne beni ne de kendini yorma.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Aruzyon said:

Samimi bir teklif gelince

cigara dönerken "ağgbi sen siyasete girsene ya" demişler asdasd

Alakası bile yok gerçekten. ayrıca foruma böyle şeyler yazıp durma. Forumdaki ilk postun ile son postun arasında bir fark olsun aklın fikrin hep forumda konuşulmaması gereken şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

kafama göre atarım ya ben

ipimde kuşağım şeyimde toşağım

uyarılması gereken bir şey olursa yetkililer uyarır.

forumdan 10 kere banlananın kim olduğunu unuttun galiba asdasd

Ne ironik ... Ülkemizdeki bir çok onurlu paşa , hakim , avukat , polis , gazeteci ve diğer iyi insanlarda sürekli hapiste banlılar ve asıl içeride olması gereken adamlarda senin gibi pişkin pişkin fink atıyorlar.

Kim olduğunu unuttuun galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...