Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MAKOOOOO REYİİİSS

hattok

Öne çıkan mesajlar

Empatinize tespitinize limon sikayim afedersiniz. Cocuk ne guluyosunuz sikerim sizi burada diye gezecek -ki multeci oldugu yerde oranin halkindan birine soyluyo bunu-, karsisindaki ne diyosun lan bocek diye umugunu sikiverince hirt olcak, zengin yalakasi olcak.

Bir de eklemeden gecemeyecegim, eleman umugunu siktigi anda yasadigi korku bir omur yeter o bebeye. Adim gibi eminim bi daha daha temkinli yaklasir birini "orda sikicekse" bile.
Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz said:

7 - 8 yaşında çocuğun boynuna yapışmak iğrençlikten başka bir şey değil.

aynen.

ilk çocuk dayılanınca bunlar gülüyor. ilk çocuktan dayak yiyen 2. çocuk, ortamın yumuşamasının ve dayak yemekten kurtulmanın rahatlığıyla abilere 1. çocuğun gösterdiği tavrı gösteriyor, hatta küfür bile etmiyor yamulmuyorsam. amacı yalnızca ona da gülünmesi, ortamın daha da yumuşaması. ama dengesiz sayko çocuğun boynunu sıkıyor.

küçük bir çocuğa şiddet gösterilmesini onaylayanlara gerçekten hayret ediyorum. ne kadar empati yoksunu, linç ve şiddet kültürünü giderek benimseyen leş bir toplum olduk.
Sosyal ağlarda paylaş

Birine dersini vermek icin dayak atmaktansa komple lazerle killarini aldirip kendini gres yagina bulayip cirilciplak bir sekilde karsisina cikacaksin. Komple ...une girecekmis gibi bakacaksin gozlerine. Arkasina bakmadan altina sica sica kacmazsa benim adim sukru degil.
Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz said:

7 - 8 yaşında çocuğun boynuna yapışmak iğrençlikten başka bir şey değil.

ben de 12 13 yaşındaki bi çocuğun gırtlağına yapışmış ağlatana kadar da bırakmamıştım. pişman değilim. abim benden 7 yaş büyük bu güne kadar şaka maksadını aşan ağır bir laf etmedim. 12 13 yaşındaki şimarık piç gelicek bana küfredecek? hadi etti çocuktur dedik geçtik yarım saat boyunca ilgi odağı olmak için ardı ardına ağza alınmayacak laflar edicek? gelsin bi daha çakarım tekmeyi. çocuk da edebini takınacak biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

@chrome:
verimli degil.

o cocuk bogazindan sikilmasindan anlayacak bi cocuk da degil gerci.
dedigin daha verimli olabilir aslinda.

haci ailesinin vermeye gayret gostermedigi terbiyeyi adam vermis, tek ders bile olsa bedava ders iste.

bunlara tedx konusmasi gibi dusunun. bedava egitim daha ne.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...