Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL 3. Grup Maçı | Galatasray - Benfica | @21.10.2015 21.45 - TivibuSpor

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

bilal fena değildi de sabri tam felaketti ya.podolski adamı uyarmaktan yoruldu resmen.adam ileri çıkıyor dönmüyor dönse top kapamıyor kapsa pas atamıyor atsa orta sahadan muslera ya geri pas atıyor.duracağı yeri asla bilmiyor tam bir felaketti resmen ya.

2. kötüde umuttu adam bitmiş resmen ne hava topu alabiliyor nede koşabiliyor 3. lig topcusu gibi fizik olarakta bitmiş artık devre arası acil bu iki boşluğu doldurmamız lazım.

en çok selçuk u beğendim ama milli maçtan sonra kendine gelmiş adam.carole de iyiydi, defansif olarak süper ama ileri çıkmakta zorlanıyor sanki biraz

neyse sabri ve olcan a rağmen koyduk.hatta hamza olcan değişikliğiyle az kalsın maçı veriyordu ama allahtan defans süper oynadı duvar oldular resmen
Sosyal ağlarda paylaş

HH'nin Yasin ile olayını bilmiyorum fakat oyuncularından verim alma konusunda adam baya sağlam. Taktisyenliği konusunda büyük bir deha olacak izlenimi veremese de en azından Terim'in tahtına aday olarak lanse edilen ve baskı altına alınan birine göre daha çok oyun rotasyon ve planı barındıran bir düşüncesi var.

Galatasaray sezon başından beri puan kayıpları yaşadı bazen, fakat bala kazandığımız Trabzon ve rezil Astana deplasmanı hariç oynadığı tüm maçlarıb kontrolünü Galatasaray tuttu, çok fazla pozisyona girdi. Bugün Galatasaray mevcutta attığının 2 katını atacak banko pozisyonu harcadı sezon başından beri. Çok pozisyona girdi demiyorum, çok fazla %100 gol kaçırdı. Dün Benfica maçı 60'da 4-1'e gelecekti Umut olmasa. Takımın dibe vurup 8. bitirdiği senenin ardından ülkeyi Galatasaray domine etti ama bu sezonki kadar rahat hücum edip pozisyon bulabildiği bir dönem çok hatırlamıyorum Mancini'nin birkaç Arena maç serisi hariç. Ulan bir de forvet + önlibero olsa ne olacaktı diye düşünüyor insan o kötü
Sosyal ağlarda paylaş

Çok emindim rezil bi maç olucağından ama geçen hafta ki muhteşem oyun bu hafta da devam etti. Hemde Gb gibi kalitesiz bir ekibe değil. Benficaya karşı ki daş gibi takımlar. İlk defa g.t olmak bu kadar mutlu etti beni.

Ama hala lige odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum çünkü Astanaya kaybettiğimiz puan grup çıkmamızı çok zorlaştırıyor. Zira para lazım ve lig şampiyonluğu+Cl katılım hakkı iyi para getiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Benfica daş gibi değil ya. Başkaları gibi yendiğimiz takımları ilahlaştırmanın alemi yok, tabii ki iyi bir takım ama 1. torba ayarında değil artık malesef, hatta 2. torbadan gelse bile üzülmezsin.

Şansımız Selçuk'un top oynamayı son 1 ayda hatırlaması oldu, ligin kaderini değiştiren adamdan ortalama sabit MC'ye dönüşmüştü, şimdi yine kendini buldu. Ayrıca Chedjou-Balta stoper ikilisi baya üst düzey ciddi anlamda; çoğu atağı orta saha yayında kestiler. Denayer ve Burak'ı da ekleyince bu Benfica'ya Lizbon'da koyabiliriz ve herşey değişir. Gaitan, Salvio ve Samaris dışında tırtlar, Salvio sakat, Samaris de cezalı bize karşı. Lig mig değil, bir son 16 çeyrek final kura heyecanı yaşayalım tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...