bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Tyrael sende bütün kuşları dkmişsin bi leylek kalmış ne lan bu nuri alço gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yok aga o tanışıyor ama ilerlemiyor AHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 sıra sizde gençler bizden geçio artık..gençlik : [spo][/spo]şimdi kafayı kaldıramıorz : [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Hütürüf müsün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 -meraba siz 65. sevgilime ne kadar çok benziyosunuz (kız şaşırır)-aaa sizin kaç tane sevgiliniz oldu ki -64 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 meraba çok pis kestim laga girdiniz diyip üreühüe efektiyle gülünür sora tokat yenilip kaçılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Yalnız söz konusu cafe, internet cafe değil. Yanlış yapıyorsunuz. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 "Pardon, afedersiniz ama fiziğinizden çok etkilendim. Gerçi modellik ajansında falan da çalışmıyorum ama bana mayolu boy fotoğrafınızı verebilir misiniz? ... Durun durun hemen kızmayın, isterseniz mayosuz da olur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Öpebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 her hal ve şeraitte tanışmak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Tarih bu hizmetinizi unutmayacaktır! (Aslında bu yazının öncesini de görsek bi kere daha çalışask iyi olurdu :) Karizma metalci olasım geldi :)) [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 11:27 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 2 yıldan beri tavlayamadınız gitti kızı. Moruk oldu o moruk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 bence kaşar olmuştur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Networkten Desktop'ına 50 tane "HASTAYIM SANA ULAN" isim notepad dosyaları ile doldur. Kafayı kaldırıp sağa sola bakındığında da el salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 -selamlar.. saatiniz kaç acaba? -dokuz buçuk -ne işin var lanbu saatte sokakta!! haske evine git ırıspımıolacan başımıza kaltak!! -ama ben?!? -sen ben yok bi< varız! evinin kadını olacaksın tamammı? TAMAM MI LAN? -ayh evet evet! -hadi şurada muhalelbi yiyelim ben hitler- ama arkadaşlarım bana hit der kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 2005 senesinden beri bi gelişme oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 herkes onu merak ediyo zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bi dakka hitleri yakaldım bi yerde, bakalım cevap vercek mi buraya [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 19:12 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 pardon birşey sorabilirmiyim diyip çok sıkıldım yanında otursam olur mu? dersen genelde olur denebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ama bu tarihten sonra demez artık. unutmuşunuzdur birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bu ne la =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 abi altıma zctım ya. bu ne :)))) aradan 2 sene geçti =))) olm o kız yalan oldu sözlüyüm ben aldjhakdhk abi koptummmmm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 said: Gel tanış niye buraya topic açıyosun. Yarın gelicem ben yine cafeye. Görüşürüz canım... fymkfy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kafenin tuvaletinin boyutuna göre tanışma boyutu değişebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitler- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 abi nolmuş bu konu ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar