-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 istanbul'da hayvan gibi şiy ediyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Motor kiz arkadasinla arani duzeltir :). Valla risksiz demek yalan olur ist. Icin Bir de hangi guzergahta kullanicagina bagli ama metrobus ile bir omur yasam mi motor mu i deseler dusunmem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 abi metrobüsten sıkılmışsındır sen motor al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kız arkadaşından ayrıl bi hayatına renk gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 abi 20k dan aşağı iyi motor bulmak zor ya. O da negatif bir etken motor için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 aynen iş + kız arkadaşından aynı anda ayrıldın mı pamuk gibi oluyosun. yeni iş + yeni kız tam bir reset oluyor üstüne motor yaparsan 1 yıl senden kralı yok sonra yine başa döneceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 yeni bir iş yeni bir aşk lazım, ondan sonra da kız arkadaşım yok böhühü diye gezersin mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Nefes bozulmaları panik atakları göz kararmaları kaçma güdüsü gibi şeyler olmuyorsa başlama ilaca Daha kötü günlerin de olacak şu bahsettiklerin random beyaz yakalı istanbul vatandaşı problemi Özel bişey yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ilac sorununa cozum olmayacaktir kendini ona sartlama bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Pascal başka ilaçlar versin sana, uzman o konuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 aslında aradigi bi serotonin patlamasi ama soyleyemedim jafsdkjagdklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 - aldığın maaş yetersiz geliyor (check) - iş olarak kendini yetersiz buluyorsun (check) - istanbulda yaşamak istemiyorsun (check) - evlilik kararsızlığı (check) tüm beyaz yakalıların common problemlerine hoşgeldin. maaşımı ben de yetersiz buluyorum iş konusunda öğrenmem gereken tonlarca şey var hala istanbulda zorunluluktan yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 İş hayatımda şunu gördüm, sürekli herşeyden şikayeçi, mutsuz, depresif, geç algılayan, çözüm yerine sorun üreten kişiler başarısız olmaya mahkum, yöneticileri ve arkadaşları tarafından da itilip kakıldıkları cabası. Çocukluğuna inmek gerek, muhtemelen bir anlayışsız kıl ve sert baba/anne mevzusu çıkabilir. Varsa böyle bir durum samimi olarak kendinle yüzleş ve barış. İstanbul için 4k çok iyi bir para olmamakla beraber eğer lüksde gözün yok ise seni mutlu edebilecek bir para. İstanbulda en mutlu olduğum dönem en çok parayı kazanıp çok şeye sahip olduğum dönemlerim değil, az kazanıp güzel arkadaş çevremin, zengin sosyal hayatımın ve evimde yalnız olduğum dönemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Esh said: Lustral al, kaldiramayinca bi de kiz arkadasin terk etsin cok temiz olur ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 senko said: - aldığın maaş yetersiz geliyor (check) - iş olarak kendini yetersiz buluyorsun (check) - istanbulda yaşamak istemiyorsun (check) - evlilik kararsızlığı (check) tüm beyaz yakalıların common problemlerine hoşgeldin. maaşımı ben de yetersiz buluyorum iş konusunda öğrenmem gereken tonlarca şey var hala istanbulda zorunluluktan yaşıyorum en azından evlilik dilemması yaşayabileceğin bir dişi yok öyle düşün OH WAIT ;( şaka bir yana, common problemler. 20-35 aralığında iş yerinden memnun olan, maaşım iyi, hak ettiğimi alıyorum, istediğim donanıma sahibim diyen insan görmedim daha. istanbuldan herkes şikayetçi. evlilik zaten ömür törpüsü. falan falan. ilaçlamayın kendinizi gereksiz yere. deal with it klinik durumda olanları kenara koyuyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 istemeden mi evleniyorsun yani sen? Yengeye haber salalım dedim ama sonra bingil bir ekran kartı hediye eder. tatlıya bağlarız dedim. Hadi gene iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bu arada istanbula çok gömmeyin ya, türkiyede istanbul dışında yaşanabilecek bir şehir yok gibi. istanbulda ulaşımı hallettin mi gerisi ok. ulaşımında tek çözümü evi işe yakın tutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 birseyleri degistirmek istiyorsan... kendinden basla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Ben aslında böyle tropik, ormanı, denizi olan. Çeşit çeşit hayvanı olan sakin bir yerde yaşamak istiyorum. AMA; 1- Hızlı interneti olacak. Teknolojiye ulaşabileceğim. 2- Sıkıldım mı biraz araba yolculuğuyla(zenginsem uçak da olur) gidip eğlenilecek mesafede olacak. Ne güzel olurdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 istanbulun elle tutulur bir yanı yok ama başka alternatifi yok işte. ben evi, işi, aileyi ve kız arkadaşı bir araya topladım. en uzak mesafe 10 dk yürümede. ne stresim kaldı, ne derdim. yaşadığım bölgede bir nebze yaşam kalitesinin yüksek olduğu bir alan, ondan ayılıkla baş başa gelmiyorum ama bedeli çok ağır. kiralar 2 katı falan filan. herkesin yapabileceği bir şey değil. arkadaşım yeni bankaya girdi, her gün 4.5 saat yol gidiyor. toplu taşımada her gün pvp. istanbul budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 elesso said: bu arada istanbula çok gömmeyin ya, türkiyede istanbul dışında yaşanabilecek bir şehir yok gibi. istanbulda ulaşımı hallettin mi gerisi ok. ulaşımında tek çözümü evi işe yakın tutmak. işe yakın ev tutmak sadece problemlerin birini azaltıyor. abi istanbul öyle bir şehir ki, bir sürü şeyi düşünmek zorundasın, işte kadıköyde oturuyorsan lan bugün fenerin maçı var mıydı ona göre çıkayım diyorsun, arabayla bi yere gittin mi yandexi açıp trafiğe bakıyorsun, gittiğinde park yeri nerde bulurum diye düşünüyorsun, yoksa lan hangi isparka bırakayım diye düşünüyorsun peak time'daysan, yağmur altındaysan lan taksi bulur muyum diye düşünüyorsun akşam dışarı çıksan lan şurda yer var mıdır, x rezervasyonsuz almıyor diye düşünüyorsun düşünüyorsun da düşünüyorsun, bunlar çok minor şeyler ama devamlı karşına çıkınca yoruyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 oo fanboi'ler de teşrif etti başlasın citywars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bLackcha0s said: Mesela cumartesi yarım gün çalışıyorum diye sürekli şikayetçiyim. şunda ağlamakta haklısın ya. cumartesi çalışılırmı abi. büyük konuşmayayım ama cumartesi çalışacaksın deseler bana o işe girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 dolmuşa bindiğinde 2tl verdiğinde lan şöför para üstü vercek mi diye bile düşünüyorsun lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 senko said: elesso said: bu arada istanbula çok gömmeyin ya, türkiyede istanbul dışında yaşanabilecek bir şehir yok gibi. istanbulda ulaşımı hallettin mi gerisi ok. ulaşımında tek çözümü evi işe yakın tutmak. işe yakın ev tutmak sadece problemlerin birini azaltıyor. abi istanbul öyle bir şehir ki, bir sürü şeyi düşünmek zorundasın, işte kadıköyde oturuyorsan lan bugün fenerin maçı var mıydı ona göre çıkayım diyorsun, arabayla bi yere gittin mi yandexi açıp trafiğe bakıyorsun, gittiğinde park yeri nerde bulurum diye düşünüyorsun, yoksa lan hangi isparka bırakayım diye düşünüyorsun peak time'daysan, yağmur altındaysan lan taksi bulur muyum diye düşünüyorsun akşam dışarı çıksan lan şurda yer var mıdır, x rezervasyonsuz almıyor diye düşünüyorsun düşünüyorsun da düşünüyorsun, bunlar çok minor şeyler ama devamlı karşına çıkınca yoruyor insanı. çok doğru şu. Minik şeyler üst üste gele gele uzun süre sonra yormaya başlıyor. Bunlar rutinin olduğundan "sorun ne" diye düşündüğünde de aklına gelmiyor. Baya boktan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar