Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kimi kime denetlettireceksin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 denetlenince odul alir bunlar suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Allah rahmet eylesin oyunların çok bilmem de bebeykene ekranlarda izlerdik. mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7yBko8YSmgw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 basimiz saolsun bu sene hic iyi bi haber duyamicaz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Allah rahmet eylesin, çocukluğumun en sevdiğim komedyeniydi. gençmiş de daha. hala da severdim, cidden üzüldüm şimdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Allah rahmet eylesin. AKP gelene kadar ki en başarılı TV yıldızıydı şüphesiz. Hala çok gülerim Fatihe "evet sen salaksın" dediği hatrıma düştükçe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Allah rahmet eylesin, çocukken izlerdim sıkça :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 koca bi ülkeyi trollemiş adamdı. bkz imzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Allah rahmet eylesin çok severdim ben de. ailece izlenirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ulusal çapta yayın yapan televizyonda ilk "sik" demiş ve ceza almamış komedyendi. -jet ski -ne siki? ... ordan bi skiverin gitsin - hayatının son dönemi sanat yaşamının en parlak dönemi olmasa da her zaman iyi hatırlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 benim en beğendiğim skeci de şuydu, başka klasikler de var nişaburek vs ama bunu dün gibi hatırlıyorum ya. http://www.youtube.com/watch?v=fD-1_ouy1yY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Sevenlerinin başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 yekeyeke said: Mizah'ın serbest olduğu dönemlerde Güzel söyledin. Tam da ülkenin bu trajikomik saçmalığından ilham alarak yapıyordu skeçlerini zaten. Katılırız, katılmayız ama inandığı şeylerin peşinden giden bir adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 kör olur badem gözlü olur muhabbeti. zamanında iyi güldük güzel eyvallahta terbiyesizlikleri yüzünden soğumuştum son dönemde. adam sürekli bel altı espri yaparak ön plana çıkıyodu. kılıçdaroğluna canlı yayında hakaret falan etmişti zamanında. sürekli kadınları kullanarak esprileri ki canlı yayında oya başarıda yerin dibine sokmuşluğu vardı. tamam güzel hükümet karşıtlığına, atatürkçülüğüne, cumhuriyet savunuculuğuna, zamanındaki olacak okadarda cesurca eleştrilerine lafım yok ama artık bel altı yapmadan komik olamıyorduki "jet ski" muhabbetinden sonra baktıki insanlar buna gülüyor yardırdı gitti. çocukluğumuzdaki gibi hatırlayayım ben en iyisi. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 son senelerde uyuz oluyordum. ama adam tam bir efsane. komediyi, politik taşlamayı olacak o kadar ile tanıyan nesiller var. en sevmeyenini bile mutlaka güldürmüştür, 90'ların politikacıları bile çaktırmadan izlemişlerdir diye tahmin ediyorum. ardında başrolü olduğu en azından üç klasik komedi filmi bırakmamış olması herkes için büyük kayıp. rip en sevdiğim karakteri sarhoş. sonra da bestami'nin kemancısı ismail hakkı. şimdi kliplere bakınca eskisi kadar yarmıyor tabii ama o zaman o kadar keyifle izliyorduk ki tebessümle anıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Masticore said: https://www.youtube.com/watch?v=7yBko8YSmgw bu çok iyi yalnız. Tam bir grandmaster troll. Ben de so partizan tavırlarını pek onaylamıyordum ama sanata bunca emek vermiş çocukluğumuzda ailecek oturup izleyip güldüğümüz bir sanatçı. Ruhu şad olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 adamin cenazesinde adam mustafa kemal imzası taşıyor yeminlen bu kadar abartı şeye ben gelemiyorum ne gerek var şimdi o imzanın orada olmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 sipeyskeyk said: Masticore said: https://www.youtube.com/watch?v=7yBko8YSmgw bu çok iyi yalnız. Tam bir grandmaster troll. Ben de so partizan tavırlarını pek onaylamıyordum ama sanata bunca emek vermiş çocukluğumuzda ailecek oturup izleyip güldüğümüz bir sanatçı. Ruhu şad olsun. Abi ne güzel trollemiş ya, çıldırtmış resmen ya, ahahaha muhteşem trollük hakikaten. Adam kitabını yazmış bu işin, sinirden eli titriyor Fatih'in karşıda. Yine güldürdü :) Nur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Çocukluğumun yarısı Barış Manço, yarısı Levent Kırca'ydı. Olacak O Kadar izleyip kahkahalar atarak büyüyorduk. Ustanın mekanı cennet olsun. Harika bir tiyatro ekibi vardı, o dönem için eşsizdi. Grup Gündoğarken'in eşlik ettiği jenerik şarkısı dilimden düşmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 arcane said: en sevdiğim karakteri sarhoş. sonra da bestami'nin kemancısı ismail hakkı. şimdi kliplere bakınca eskisi kadar yarmıyor tabii ama o zaman o kadar keyifle izliyorduk ki tebessümle anıyor insan. Ismail hakkinin somun ekmegi dikeyleme ikiye bolup, sapir supur deterjana banip yedigi videoyu ariyorum bulamiyorum..nasil kazinmissa kafaya.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Butun cocuklugum olacak o kadar'ı izleyerek gecti. Sanırım cocukken cizgifilmler dısında duzenli takip ettigim tek tv programıydı. Ulke malesef artık sanatcı yetistirmiyor. Eskiler de bir bir eksiliyor. ARE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 http://vasisdas.com/wp-content/uploads/2013/12/vasisdas-kemanc%C4%B12.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Abi Zam diye bir skeci vardı çok iyidi gerçekten bulursanız izleyiverin. Aha burada: [video]https://www.youtube.com/watch?v=f-V0FF8DIH4?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar