miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 http://m.n11.com/riccardo-colli-6026-erkek-100deri-waterproof-bot-kum-P88889511 Şunu kullanıyorum, tavsiye ederim. Baya sağlam ve su geçirmiyor.Buzda tutunmasi yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Certhas said: Bu direk araştırma görevlisi botu ama hem rahatlığı iyi, hem de uzun süreli kullanılabiliyor. Ay allah soyletti valla hadi insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bingildak said: gold'un penisine dedim abi onu zaten. ALTIN ÇÜKE DEDİM. bir süredir bakmıyordum, düşmüş bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 şunu resmini beğenerek aldım az önce bi kampanyaya kanıp, inş pişman olmam. kış bitiyo daha anca bot alabiliyom asdf http://aws.tradeinn.com/d/63/638672/merrell-annex-mid-goretex-black-man.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Kis geldi yine, Turk isi aldim ilk kez bu sene, pisman etmez umarim. http://www.incideri.com/images_buyuk/120130000267481/1.jpg Inci markasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 benim ayaklarım çok terler north face botum var yağmurlu havalarda su mu geçiriyor yoksa terden mi ıslanıyor çözemedim lan geçen kış (adeta first world problems örneği) bu sene ter önleyici krem sürüp tekrar deneyecem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 inci mi. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 bi inci vardı ya noldu o insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 gerge naptın it has begun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Tommy aldım ben bu sene, baya da güzel sardı vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Sanırım doğduğumda verdikleri (lisede almıştım lel) bir botum var, bir türlü eskitemedim ve her sene değiştireceğim diye kendime yalan söylüyorum ama bu sene cidden niyetlendim böyle. Gittim Clarks'a çok da güzel bir bot gördüm, dedim bunun 44.5'uğundan istiyorum. Adam dedi ki "bunlar geçen hafta geldi ama hepsi bitti, bir tek vitrindeki 42 var". ULAN DOLAR OLMUŞ 3.5 LİRA KİM ALIYOR BU 600 700 LİRALIK BOTLARI BÖYLE VAHŞİCE? diyemedim. "Ha peki hayırlı işler" diyip çıktım dükkandan. Sanırım bu yıl da emektarları giyeceğim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 ginaly said: inci mi. geçmiş olsun. inci'den klasik ayakkabi aldim dugun dernekte giymek icin. 4 senedir giyiyorum. giymeyince bi sorun olmuyo, marka itibarini zedelemeyelim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 bende de var inci. kirmizi guderi pimp ayakkabisi corabi pantolonu boyamasi disinda sorun yok. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Bot olarak riccardo colli modeli öneririm. Italyana brnzetilmeye çalışılan yerli malı. Ayakkabıları inanılmaz sağlam, suan ayağımda 9 yıllık bot var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Ben de o dağcı ayakkabılarını hiç beğenmiyorum ya, gündelik giymek için pek bi rezil. Ankara'dayım, ben de kışlık iyi bir mont bakıyorum: Kimse Jack Wolfskin dememiş. Şu ikisi çok iyi değil mi? Jack Wolfskin Siyah Outdoor Mont Jack Wolfskin Siyah Outdoor Montu / Bi tık incesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Ya annem geçen sene aldığım yepyeni kışlık ayakkabıları çöpe atmış karmaşıklık arasında. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Çok soğuk olmayınca şu ikisiyle takılıyorum, http://cdn.istanbulbilisim.com.tr/2/p/0/lacoste-montbard-chukka-erkek-siyah-bot--srm0018-024-_180743.png http://www.modagiyimzamani.com/image/cache/data/erkekayakkabisi/lacoste/lacoste-fairbrooke-16-srm-kahverengi-gunluk-bot-1-700x700.jpg çok kar kış olunca da 10 senelik deri timber var, onunla takılıyorum. Memnunum. Seks diyeti botlarını yakın atın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 oh be birinin hortlattığı iyi olmuş şu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 set çalışanı botu koyan oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Metalci botu koymaya gerek var mı ? Harleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 hepimiz liseye gittik abi sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 https://img-gozalan.mncdn.com/Assets/Base/Originals/66521_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 400-500 TL vardır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 abi tnf ve columbia almayın paranıza yazık. Asolo, dolomite, salomon, keen, merrel(ben almam yinede merrel) tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 bende de sanırım merrell'in bir botu var, sırf o terletme mevzusu yüzünden hava -50 derece olmadığı sürece giymiyorum. bu goretex vs yapısındaki botlar inanılmaz terletiyor ayağımı ki ayağım normalde hiç terlemez. sanırım biraz abartıyoruz, bunlar 5 derecelik istanbul soğuğundan ziyade harbiden -50 dereceye göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar