madcow Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 S3'un ekranı kırdım. Bayagı bir suredir degistirmeyi dusunuyordum ama useniyordum ekranı kırınca yarın telefon almaya karar verdim HTC ve LG lere baktım genel olarak. 1.5-2k aralıgında hangi modeli tavsiye edersiniz? Bir de telefonu nerden almak lazım turkcell'den faturayla birlestirmek mi? Yoksa direk tek cekim vatandan falan mı almak? Ya da banka ile falan trick var mı telefonu taksitlemenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Taksit olayini bilemm de google'in yeni telefonlarina bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 vatan odeabank aracılığıyla krediyle taksitlendiriyor, trick o taksit lazımsa. faturayla falan hep pahalıya geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 asus zenfon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 2k na yazık olur androide verirsen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Bir bitmediniz arkadaş. Neyse op için da sabretsin 5x düzgün diyatla çıkacak gibi duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 sony z5 al. gule gule kullan. 780 USD mi ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Nexuslari beklemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 m8 m9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 madcow said: S3'un ekranı kırdım. Bayagı bir suredir degistirmeyi dusunuyordum ama useniyordum ekranı kırınca yarın telefon almaya karar verdim HTC ve LG lere baktım genel olarak. 1.5-2k aralıgında hangi modeli tavsiye edersiniz? Bir de telefonu nerden almak lazım turkcell'den faturayla birlestirmek mi? Yoksa direk tek cekim vatandan falan mı almak? Ya da banka ile falan trick var mı telefonu taksitlemenin? General Mobile 4g düşünmez misin? Baya iyi. Hem de 650 TL. Almayı düşünürsen Turkcell'den ya da teknosalardan alma. Turkcell'deki turkcell app'leriyle dolu, Teknosa gibi mağazalarda ise çift hatlı var. Internetten tek hatlı diye satılanlar temiz. Turkcell app'i falan yok. Güzel bi üst seviye cihaz almayacaksan, GM 4G al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 bence de o kadar parayı dandroide gomme hiç ama illa da o meblalari vericem diyosan hatice ya da elciden yana tercih yapman yararına olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Red_Skull said: m8 m9 android için soru işareti yok bu fiyat aralığında hepsiburada fiyatları iyi htc için, garantiyi de onların üzerinden işleme aldırabiliyorsun fln, cs baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Ben de aynı aralıkta android bakıyorum. iphone tavsiye eden arkadaşlar bu fiyat aralığında ikinci el 5s falan mi al diyorlar, nedir? LG V10 piyasaya sürüldükten sonra G4'ün fiyatında biraz daha düşme olursa muhtemelen onu alacağım. Bir de snapdragon 808 vs 810 karşılaştırmalarına baktıktan sonra htc ye gözüm kaydı ama fiyatı üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Evet galiba m8 ya da m9 alıcam. Karar veremedim ama m9 alcam desem simdi 200 lira fark icin de m9+ almamak da olmaz. Oyle olunca da telefon 2.4k ya geliyor vatanda. 2.4k da gozume cok geldi. htc desire 820 nasıl? ekranı da 5.5 inc mis. Bugun gidip alıcam. Cok da uzatmanın alemi yok gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 m9 alacaksan, m9plus al m8 hala canavar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 g3 al geç paran cebinde kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 valla bekleyemeyeceksen Nexus 5 yine de. Paranın bir kısmı da cebine kalır. telefon teklemeye başlamıştı, ufak ufak kasıyordu. Android 6.0 firmware'i çıktı, yükledim. Eski hızına geri döndü telefon. iphone, sony, htc, motorola kullanmış bir insan olarak ilk defa başıma geldi açıkçası update ile telefonun hızlanma olayı. edit: hızlanma demeyelim de eski seriliğine geri dönmesi diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 büyük ekran istemiyosan sony z3 compact diycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 madcow said: Evet galiba m8 ya da m9 alıcam. Karar veremedim ama m9 alcam desem simdi 200 lira fark icin de m9+ almamak da olmaz. Oyle olunca da telefon 2.4k ya geliyor vatanda. 2.4k da gozume cok geldi. htc desire 820 nasıl? ekranı da 5.5 inc mis. Bugun gidip alıcam. Cok da uzatmanın alemi yok gibi geliyor. desire da guzel ekran buyuk demezsen ki bence 5"ten sonrası tlf icin buyuk bazı seyler icin kucuk olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 MrLevie said: valla bekleyemeyeceksen Nexus 5 yine de. Paranın bir kısmı da cebine kalır. Türkiyedeki mediamarketlerde veya hepsiburada'da falan satılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 m9 un işlemcisi m9+ tan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 m9 sanırım biraz sorunlu ya, ısınma konusunda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 cacodemon said: MrLevie said: valla bekleyemeyeceksen Nexus 5 yine de. Paranın bir kısmı da cebine kalır. Türkiyedeki mediamarketlerde veya hepsiburada'da falan satılır mı? benim bildiğim istanbul bilişim var kesin olan. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 1.5-2 aralığında istiyorsan Note 4 al. üst model telefon almış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 LG G4 vs Samsung Note 4 Edge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar