Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 adam kürtmüş o yüzden anca 3 te 1ini kazanmıs türk olsa hepsini kazanırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 nobeli böldürmeyiz 111!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Aziz Sancar, Chemistry, 2015 Orhan Pamuk, Literature, 2006 Abicim adam ilk gerçek türk nobel ödülü alan adam. Fason edebiyat ödülü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Lel kemik parçası haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Güzel çalışma tebrikler! ABD'deymiş şimdi övünür durur bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 guncel said: ahmedinejad said: http://img.hurriyet.com.tr/_np/6680/31746680.jpg bu adam almayacak da ben mi alacağım. adamın duruşu bile nobel. http://www.memurlar.net/common/news/images/507382/headline.jpg benim de aklıma önce canan teyzem sonra da william bell karakterinden dolayı leonard amcam geldi. RIP http://cimg.tvgcdn.net/i/r/2009/04/08/8c4bac73-0c90-4d75-a5f0-f81125e1be1a/resize/210x305/938484c1f45b65c10fa88c6cc638b4e4/090408leonard-nimoy-fringe1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mithat Sancar Arap değil mi? Nerden çıkarttınız Kürtlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Lan akp zihniyeti hepinizin icine islemis mk ilk defa turkiye orijinli bir bilimadami nobel aliyor 90 yillik tarihimizde turk olsa ne arap olsa ne, devlet 1453 u falan kutlayacagina bunu kutlasin, ilk defa medeniyete boyle bir katki cikti bu cografyadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 adamı murcia yetiştirmemiş mi abi ne katkısı ya sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 hep chelsea, arsenal altyapısında yetişenlerle seviniyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Olm adam İstanbulspor altyapısında yetişmiş sonra chelseaye gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 deportivo yetiştirmiştir, onlar türkleri seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 applev0dka said: adamı murcia yetiştirmemiş mi abi ne katkısı ya sdafas Universiteyi turkiyede okumus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 türkiye de olsaydı hocam cc verirseniz 2.80 i geçiyorum pls diyen tiplerle uğraşırdı. helal olsun adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 @µh eee? Ne araştırmayı tr de yapmış ne ortakları tr.. bence senin içine işlemiş AKP zihniyeti asdf Adamın bireysel başarısına adı türkçe diye çöreklenme keyfi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 µh said: applev0dka said: adamı murcia yetiştirmemiş mi abi ne katkısı ya sdafas Universiteyi turkiyede okumus üniversitede nobel kazanacak kadar eğitim verildiğini sanıyorsan sana kötü haberlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Adam 75'te ayrılmış zaten TR'den. 80 darbesi falan yok ortalıkta daha. Bi nebze iyi bir lisans eğitimi almış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 abi ben inanamadım ya. eve geldim yorumlara baktım. her türlü mecrada adamın etnik kökenini tartışmış insanlar. burayı daha okumadım. bize karbon sağlayan yıldızlar kara deliklerinde ters takla atıyorlardır şimdi. türkiye'nin uzunluğu kaç kilometre. birkaç bin vardır. şöyle bi gama ray burst gelse o boyutta. türkiye'yi kapsayacak şekilde delip geçse diyeceğim ama arka tarafta kim varsa güme gider. belki okyanustan falan çıkar arkadan coğrafyacı beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 applev0dka said: µh said: applev0dka said: adamı murcia yetiştirmemiş mi abi ne katkısı ya sdafas Universiteyi turkiyede okumus üniversitede nobel kazanacak kadar eğitim verildiğini sanıyorsan sana kötü haberlerim var universitede nobel kazanacak kadar egitim veriliyor. Nobel kazananlar o egitimle yaptiklari arastirmalar sayesinde nobel kazaniyor. Adam 35 yilini o arastirmaya vermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 yumy said: @µh eee? Ne araştırmayı tr de yapmış ne ortakları tr.. bence senin içine işlemiş AKP zihniyeti asdf Adamın bireysel başarısına adı türkçe diye çöreklenme keyfi... bu nasi sacma bir arguman, amerika 100 yildir bilimadamlarina odenek yagdiriyor, einstein i dusunurken almanyadan kacti o alman degildi mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 http://pbs.twimg.com/media/CQtUHw-WoAAo2_n.jpg fotoşopun da ilkelliği. Kafasının boyutları bile çok oransız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 µh said: yumy said: @µh eee? Ne araştırmayı tr de yapmış ne ortakları tr.. bence senin içine işlemiş AKP zihniyeti asdf Adamın bireysel başarısına adı türkçe diye çöreklenme keyfi... bu nasi sacma bir arguman, amerika 100 yildir bilimadamlarina odenek yagdiriyor, einstein i dusunurken almanyadan kacti o alman degildi mi diyorsun? Einstein Amerika'ya kaçmadan önce nobelini aldı Almanya'dayken zaten ne alakası var? Ayrıca nazi dönemi gibi bir kara lekesi var Almanya'nın o dönemde giden gidiyor yoksa çok da beyin göçü verecek bir yer değil. Kalkıp da ülkesinin araştırmalarına hiç katkı sağlamadığı bi tane ünlü bilim adamı yoktur öyle Almanlar'ın övündüğü... Sen sevin canım "adam türkmüş hehe" Kendini kandırmaktan öte birşey değil yani şu adamın türk oluşuyla övünmek, ülkede bilime verilen önem ortada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 einstein'ın hayatından haberin yok herhalde. alman vatandaşlığından 1896'da çıktı militarizmi sevmediği için, nobel alan çalışmalarını da isviçrede yaptı. Aziz Sancar türk de olsa kürt de olsa arap da olsa bu coğrafyadaki insanlar için bir örnektir. İlkokuldan üniversiteye türkiyede okuyup sonrasında yüksek lisans için amerikaya gitmiş ki bu zaten cumhuriyetin ilk döneminde devletin yapmaya çalıştığı şeydi. Devletin bunu sahiplenmesi lazım ki şuan türkiyede yaşayan 10 yaşındaki çocuk onu örnek alabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Olm size ne lan. Kim aliyorsa alsin size ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 kürtse sayılmaz türkse en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar