Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bakındım da topiğini göremedim. Microsoft tanıtımı olmuş bugün, 950 ve 950 XL modelleri açıklanmış. 950 XL ile Note 4 ve LG G4 kıyaslayınca oldukça iyi spesifikasyona sahipmiş gibi: http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=7263&idPhone3=6901&idPhone1=6434 Android yerine Windows 10 kullanmaya teşvik edici sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 app yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Hartston bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 tesvik edici deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 aquila said: app yok. özetlemiş olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 App yok, pro var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bu windows 10 hiç benim beklediğim gibi bişey çıkmadı. ben sanıyordum ki telefonda normal pc de kullandığımız windows gibi bişey olacak. istediğim programı yükleyecem filan sandım. hiç de öyle bişey yokmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 mobile w10 sunumu yapıldıysa bir link atsanıza izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 söyle birşeyler gerekli http://betanews.com/2015/10/05/google-android-windows-phone/ hearthstone olmaması beni de üzüyor baya. 650 dolar fena değil türkiyeye gelirse alabilirim ancak burda nasıl satılır bilmem nokia nın epey yeri olduğundan lumialar bulunuyordu da bunlar nasıl gelir bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 o donanım 650 dolar etmez. işlemci tırt. tanıtımda masaüstü modu vs gösterdiler. güzel hoş ama işlemci soğutması için ufak çapta soğutma koymuşlar : ) ms kendi işlemcisini yapmadan zor. bu fiyatlara çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mağazadaki uygulama sayısı fazla gibi duruyor ama nitelikli kullanilabilir olanların sayısı diğer platformlara göre geride kalıyor. Bide güncellemeleri iOS ve Android kadar hızlı almıyor bunları çözerse çok daha sağlam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 windows phone tartışmayın abi "browser yok" deyin gerisi fasa fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 adamlar güzelim nokia tasarımını bok etmişler ya tam bi kanser bu microsoft. nasıl bi firmasın sen abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Oce4n said: bu windows 10 hiç benim beklediğim gibi bişey çıkmadı. ben sanıyordum ki telefonda normal pc de kullandığımız windows gibi bişey olacak. istediğim programı yükleyecem filan sandım. hiç de öyle bişey yokmuş :/ Nasıl ya? Normal windowsa yükler gibi blizz launcher yükleyemiyor musun mesela? Ben W10 telefonları küçük boy windows tablet olur gibi düşündüm hep, donanımın elverdiği ölçüde bütün programları çalıştıracak falan. E böyle değilse olayı ne bunun? Hatta abartıp bluetooth klavye mousela ekrana bağlayıp bilgisayar olarak kullanma fantazilerim vardı. Hepsi mi yalanmış =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 var o olay, sunumu yapmışlardı. w10'da tablet mode diye bir versiyon var, aynı işletim sistemi ama tablet kullanımına uygun oluyor (mouse yerine dokunmatiklik ve kullanış alışkanlıkları aktif oluyor) onun gibi bir şey olacak işte mobilde. çük kadar ekranda normal (desktop) windows os çalışması mümkün değil zaten. tablette bile ucu ucuna çalışıyor 10" altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 O zaman hs yükleyip oynamanın önündeki engel ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 telefonu desktop için kullanabiliyorsun ama telefon bağımsızken desktop olarak çalışmıyor engel o. eğer sunum yaptıkları gibiyse, telefonu monitor ve m/k bağlayıp desktop versiyon hs oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Benim araştırdığım kadarıyla onu da yapamıyorsun. Telefonu büyük ekrana bağlamak için ek bir alet satın almanız gerekiyor: http://www.microsoft.com/en-us/mobile/accessory/hd-500/ He bunu aldıktan sonra da sadece telefondaki (store'dan indirebilen) uygulamaları kullanabiliyoruz. Office, outlook kullanılıyor sadece. Gibi anladım ben. Herhangi bir masaüstü bildirisi yok hiç sitede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ya biz o sunumları nerede gördük, kim koydu foruma onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralcibildak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 tasarım olarak plastiğe dönmeleri güzel değil. microsoft işte. işlemci tırt değil, piyasada çoğu amiral gemisinde kullanılan qualcomm 808 ve 810 işlemcileri ki windows phone sistemi şu an 4 yıl öncesinin s4 çiplerinde son derece stabil çalışıyorken 3 gb ramli, 808'li bir cihazda uçar. uzun kullanım ömrü olan bir ürün. app konusuna gelince google ve microsoft'un patent davalarını düşürmeleri sonucu anlaşmalar olacak. microsoft'un geliştirdiği project astoria olayıyla telefonlara zaten android uygulamaları atıp çalıştırabiliyorduk. tek eksik google play desteğiydi. bu da aşıldığında windows 10 mobilde android'e rakip olma kıvamına erişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 simdi senin dedigin gibi mi yoksa milletin dedigi su app konusuna mi inanmali? ben tamamen yabancisiyim microsoft phonelarin. o yuzden soruyorum. iphone 6yi begenmedim. 5sten skildim. samsung aldim. microsoft ve nokia yi inceledim gercekte. epey sevdim. bu telefonda baya ses getirdi. kuru gurultu degildir diye umuyorum. neticede microsoft. ama ciddi bi sekilde icimde bi kusku var bu app konusuyla ilgili maalesef. bir de gerci tee aralikta cikmasi cok iyi degil. iphone yeniside zaten ondan sonra ki zamanlarda cikacak. aptalca bi zamanlama. kir musteriyi o zaman iphonela ayni zamanlara denk getir hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 continuum sundukları gibi güzel bir olaysa gerçekten yeni telefonlar game changer olacak microsoft mobilin piyasası için. telefonla ne yapmak istediğine göre tercihini yapmak gerek. Browser bozuk falan gibi saçmalayanlara bakma. Yeni özellikleriyle 950 serisine şu anda samsung veya apple'ın cevap verme imkanı dahi yok. microsoft gerçekten büyük bir atağa kalktı. surface 4, surface book, lumia 950 cihazlarında dediklerini yapabilirlerse apple sallanmaya başlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 benim de ondan şüphem yok. ben dokunmatik hassasiyeti ve algilamasina hayran kaldim. ozellikle gecmiste iphone u kullanan biriyim. iphonela ayni diyebilirim. sosyal medyalarin bir cogunu kullaniyorum. haber takibi. aktif e-posta kullanicisiyim isimden dolayi. office programlari ki bunu microsoftta soylemeye gerek bile yok. bir de iste zamazingo programlar. fotograf editoru video editoru falan filan. telde oyun oynayan biride degilim ne bilim en fazla tavla mavla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Microsoft'un yaptığı şeyler niye tutmuyor hep ya. -Win10 yaptılar kimse beğenmedi. -WP olayı patladı, cihazları bile doğru dürüst piyasada yok. -Edge diye browser yapıyorlar kullanan yok. -Bing yaptılar yüzüne bakan yok. Adamlarda bi cenabetlik var abi. Nereye kadar gidecek bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 w10 kullanıyor herkes çatır çatır gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar