madcow Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 5 dakika izledim motion sickness im patlamak uzere. Fov falan korkunc (ayar var mı bilmiyorum izledigim seyden yorum yapıyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Tam tasinmama denk geldi sabah 10 dk baktim grafikler pek iyiydi. Yarindan sonra anca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ilk karoosh the warrior'u getirin köye. beast riding öğretiyo. sabertooth sırtında daha zevkli map. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 oyun pc'ye çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Yes cikti. 120 fov a kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Beyler başladım ben. Oyun çok kolay geldi yani hardcore hayatta kalma mücadelesi beklentisi olanlar üzülebilir. Bunun dışında şu an için bir sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 interface kapatıp expertte oynarsanız biraz daha güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Yabgu said: Oyun çok kolay geldi yani hardcore hayatta kalma mücadelesi beklentisi FarCry oyunu oynamaya kalkarken böyle bir beklentiye giren mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Bisküvi hiç beğenmemiş. Zaten hevesim yoktu. Videosunu görünce almaktan vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 biraz setting e ilgili olmak gerek. TB oradan çok not kırmış. diğer far cry oyunlarında olan şeyler var, fazlası yok hatta eksiği var diye ama setting belli yani nabacan. kuş olalım uçalım dedin mi olay biraz farklı boyuta geçiyor sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Ben çok da yanlış bulmadım açıkçası. Setting yüzünden silah yoksa onun yerine melee oynanışını geliştir mesela. Düşman akıllı saldırsın sen blok koy. Akıcı bir dövüş olsun. Setting bahane edip bir şeyler çıkarmak kolay da çıkardığının yerine settinge uyan yeni ve değişik şeyler koymak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Full eski çağ grafigi + 5 10 quest 50 100 de npc koyup 150 liraya kakalamislar. Daha neyini tartisiyonuz su oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 çıkan tüm oyunların özetini geçmişsin. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 total biskuvi hakkinda shitstorm donuyo steam comunityde. 16 gb sistem iki titan taktim 24 fps zor aliyorum falan diyodu. oyun cikti kaymak gibi calisiyodu. 14 saat memory leak ya da crash vermedi. 50+ fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Ben baktığımda steam'de de şikayet eden bir çok insan vardı performans yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Bone said: Yabgu said: Oyun çok kolay geldi yani hardcore hayatta kalma mücadelesi beklentisi FarCry oyunu oynamaya kalkarken böyle bir beklentiye giren mi var? Benim bir arkadaşım var :) onu düşünerek yazdım. 1 kişi varsa 2.si de vardır dedüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 oyunu alıp beğenmeyip satmak isteyen varsa ulaşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 4u bayagi begenmistim ben ama bu 4un biraz golgesinde kalmis galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Aynen. Başlarda eğlenceli geliyor, sabertooth alınca çok güzel geliyor da 4 nere bu nere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 4ün gölgesi mi? lol, 3 olmasın o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 nisanda hardcore survival patchi geliyormus oyuna: “The idea of doing this mode actually started from the team, saying they wanted to create this mode based on feedback they got from the community,” “The keystone of that survival mode is the change in the exploration, crafting, and difficulty of the game to make it even more realistic. After that, there are options the player can activate to go further.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 cikmis: http://blog.ubi.com/app/uploads/2016/04/fcp_infographic_final_small.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 etkileşimler yüzeysel olduktan sonra istedikleri kadar eklesinler yaramaz. topu topu 3-5 kod değiştiriyolar şu yukarıdaki özellikleri eklemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ultra hd pack de cikmis o ne olabilir ki daha. zaten enfes grafikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 razzRaziel said: etkileşimler yüzeysel olduktan sonra istedikleri kadar eklesinler yaramaz. topu topu 3-5 kod değiştiriyolar şu yukarıdaki özellikleri eklemek için. 3-5 kod ... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar