ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 #9 Spoiler Shokugeki no Sonic 1 saat önce, Saeros dedi ki: bana bunun gibi anime tavsiye etsenize bu arada Bunun gibi anime pek yok. Aynı tadı başka animeden alamazsın yani, bayağı kendine özgü bir şey. Benzer birşeyler arıyorsan aynı yazardan çıkma Mob Psycho var, tarzı biraz daha farklı ama mizahi yanı/karakterleri filan yakın. Hero konsepti açısından buna benzeyen Boku no Hero Academia ve Tiger&Bunny var ama bunlar da genel olarak farklılar. Bunlar haricinde aklıma başka bir şey gelmiyor.
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2019 benzer anime var mı bilmem de farklı şekilde deneyimleyebilirsin bak. bi open world oyun buluyosun sonra god mode hilesi açıyosun, yarım saat sonra saitama'nın hislerini paylaşmaya başlarsın.
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Spoiler "Can I be your disciple?" diyince, birde Sonic te bastim kahkahayi. Onun harici combat temposu dusuk bir bolumdu.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 ahah ben keyif aldım gayet 8-9’da, mangadaki en iyi kısımlardan biriydi zaten. suiryu, king’in monologu ve garo saldırısı, watchdogman hepsi ayrı iyi lol. madhouse yapsa beğenirdiniz kesin.
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 yok ben beğendim. sikko animated aksiyon olacağına böle goygoy olsun daha iyi.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 On 11.06.2019 at 22:12, Saeros dedi ki: ben de dedim bu 2. sezon 8 bölüm mü sadece ne saçma vs iyi sevindim bana bunun gibi anime tavsiye etsenize bu arada mob100 var aynı yazardan gene, birebir aynısı gibi değil ama benziyor çok
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 haftaya güzel fight var. inşallah hakkını vermişlerdir.
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Bu hafta gene goygoyla gecti ama gelecek bolum iyi gozukuyor.
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 haftaya bölüm sonunda saitama teşrif edecek heralde.
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2019 gelecek bölüm teşrif etse ne olacak? tek atacak. ah pardon spoiler
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Choose Character: Saitama 10 mins later..... Game finished :) Walla begendim ben bu bolumu, animasyonlari biraz daha iyi cizselerdi, ultimate olabilirdi.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Aksiyona odaklanmamış bölümler eğlenceli oluyor. İlk sezonda çok güzel dağıtılmıştı ve dövüş sahneleri de baya iyi yapılmıştı, seviyorduk ama ikinci sezonda içeriğin öne çıktığı bölümler keyifli geçerken aksiyonlu bölümler, 11 gibi, baya tatsız geçiyor, çünkü beceremiyorlar.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 mangayı okumuş olup bu sezondan nefret etsem de 11 i beğendim. kötülüğe alışmış da olabilirim bilmiyorum.
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Webcomic adaptasyonu olarak izleyince gayet güzel ya
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 ya dövüşler tam ortada kesilince de momentumu gidiyor biraz. ama iyi gene, king ile oyun oynama kısımlarına bayılıyorum ahah. oyun için de "oyun olarak geçiyorsa king gerçekten dünyanın en güçlüsü olacak bu sefer" yorumu tam olmuş ahahah. geçenlerde aklımdan geçiyordu bamco yapar mı, yaparsa nasıl olacak saitama diye. herhalde saitama oynanmaz lol. oynanırsa da limiter bir düğme filan olur. ama adamlar gene cuk yapmış.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Bugün yayınlanacak olan bölümün sezonun son bölümü olduğunu fark ettim şu an.
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 On 26.06.2019 at 00:12, Borlach dedi ki: haftaya bölüm sonunda saitama teşrif edecek heralde. dediğim gibi oldu. son dakika saitama geldi, sezon da bok gibi bitti. inşallah yakın zamanda iyi kalite ile geri döner seri.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Süperdi, sezon sonuna harcamışlar emeğin çoğunu. Arc sonu olmadığından geçen sezon gibi bir kapanış olmadı ama gene de güzel. Mangaya yaklaştı ama, uzun süre yeni sezon görmeyiz.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 webcomic, manga, anime hepsi birbirine girdi bende ya, son sahne var mıydı manga'da?
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Cok guzel combatti birde JC staff cizmeseydi. Sam in dedigi gibi arc sonu olmadigi icin sezon kapanisi biraz havada kaliyor. Iddialara gore 2020 Fall gibi gelir 3. sezon diyorlar. Bari zaman varken versinler Madhouse a yapsin yavas yavas. King - S Rank 7. Abilities: Summon Saitama :)
Öne çıkan mesajlar