moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 yönetim kadrosu dediği sanki burger yönetim kuruluna girdi anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 big king / big king xxl fena değil. bana kalırsa en fazla tavuk burgeri seviom bg'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 whoper abi en güzeli saçma saçma konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Auril said: En kral kasapta antrikotun kilosu 45-50 falan Bu daha da duser semtine göre Boyle kalin kestiriyorsun. Muhurleyip atiyorsun firina 10 dk Sokayim burgerine ondan sonra Kofte ne lan koylu gibi Hangi en kral kasapta 45-50 lira abi? Hangi güzide küçük şehrimizde yaşıyorsun? Daha geçen hafta 65 lira mıydı neydi İstanbul'daki kasapta sdf. Kıyma falan 40 lira anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Ha bir de burger'ın smokehouse'unu beğeniyorum ben başıma bir iş gelmeyecekse. Çakma bacon'ları bayağı iyi. Elimden gelse köfte yerine de ondan koydurturum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Cheaz said: big king xxl Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Ortalama 15 TL vereceğinize kuzu pirzola alın evde doyurun karnınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 oha öyle bir menü mü var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bingildak said: oha öyle bir menü mü var lan Kasaptan alın yahu.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kasaptan alıp burger king'e götürüyoruz, onlar pişirip sıcak bir şekilde hizmet mi ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 deadwoll said: Auril said: En kral kasapta antrikotun kilosu 45-50 falan Bu daha da duser semtine göre Boyle kalin kestiriyorsun. Muhurleyip atiyorsun firina 10 dk Sokayim burgerine ondan sonra Kofte ne lan koylu gibi Hangi en kral kasapta 45-50 lira abi? Hangi güzide küçük şehrimizde yaşıyorsun? Daha geçen hafta 65 lira mıydı neydi İstanbul'daki kasapta sdf. Kıyma falan 40 lira anca. Izmir Simdi kurban falan diye pahalidir ya. Malum hayvan kalmadi 45 den aliyordum ben hep en son 48-50 falan oldu iste Dry aged var 65e burda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 kizillelma said: Ortalama 15 TL vereceğinize kuzu pirzola alın evde doyurun karnınızı. Onun yerine pazardan brokoli alalım 7,99'a sağlıklı beslenelim. Hatta sabahları erken kalkıp koşalım bence hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bingildak said: kasaptan alıp burger king'e götürüyoruz, onlar pişirip sıcak bir şekilde hizmet mi ediyor? Aslında dayak yeme tehlikesi olmasa alacaksın bir kilo pirzolayı BK e gidip " pişirin şunu bakayım " diyeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 carls jr seç. artık evlere servis var ama belli yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 menüleri yemek sepetine 30 tl'den koymaları iyi olmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 eve söylemeyin carls jrı diyoruz anlamıyosunuz leş gibi geliyor eve. zaten çok güzel değil ama yerinde bazı vıcık vıcık olmayan burgerleri yediğinde burger king üstü bi burgerci işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ve evet, bok gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 o zincirler içersinde bence de en güzeli carls jr ve arbys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Burger falan değilde ben Arby’sin patatesine hastayım. Şuna benzeyen hazır yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 en güzel patatesi de kadıköy barlar sokağında metal çalan baştaki mekanda yiyorsun asgaardmıydı? gerçi kadıköye gitmişken kanatçı sedo var ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Zincir mi dediğin yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yemeksepetinde carls menuleri 30 lira, burger house fiyatına fastfood hamburger yenmez. burger house casablanca mmmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 porsche haklı beyler, 30 liraya bizim burada en butiğinden burger yiyorsun, carls ayıb ediyor ki bok gibi geliyor zaten 15 e gelse de yemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Baggio said: Smokehouse en iyisi diyen arkadaşlar hayatlarında ilk füme eti BK'da yemişler herhalde. Yarısı yağ, cıvık cıvık rezalet bir şey füme diye koydukları et. Bir kere aldım, yarım bıraktım, o günden beri MCD tercih ediyorum kalitesiz burger yemek zorundaysam. Gidin Carl's Jr'da yiyin bir Western BBQ da farkı görün, 5 TL fazla veriverin. burger king'e gidince diğer hamburgerleri tercih etmek istiyorsan sen bilirsin yine de, ama smokehouse'tan ötesi yalan o dükkanlarda. burger king'den bahsedilen bi olayda "CARL'S JR VAR Kİ HEM!" demek iyiymiş :) ha, şöyle hamburgerler de var: https://www.thrillist.com/eat/nation/the-33-best-burgers-in-america-2015 ama bunların hiç biri burger king'de satılmıyor, haliyle smokehouse iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 deadwoll said: Auril said: En kral kasapta antrikotun kilosu 45-50 falan Bu daha da duser semtine göre Boyle kalin kestiriyorsun. Muhurleyip atiyorsun firina 10 dk Sokayim burgerine ondan sonra Kofte ne lan koylu gibi Hangi en kral kasapta 45-50 lira abi? Hangi güzide küçük şehrimizde yaşıyorsun? Daha geçen hafta 65 lira mıydı neydi İstanbul'daki kasapta sdf. Kıyma falan 40 lira anca. naptın abi cihangirde bile max 54 lira antrikot insancıl kasaplarda. hangi kasaba gidiyosun allaasen? kasabım'a falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar