Baggio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Lancelion said: e cunku yol yayaya ait ? herkesin ne acelesi var yahu. Her yol yaya geçidi değil. Yaya geçidiyse ve ışık yoksa eyvallah, gerisi yaya subjektifliğine girer. Her şeyin bir kuralı var trafikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Adam yayalara bilenmiş :D Ya bırak sallansa ne kaybedersin en fazla ekstra 5-10 sn daha beklersin. Ben artık yol verirken komple kimsenin geçemeyeceği şekilde yolu ortalayıp duruyorum. Yoksa bu yandan acelesi var diye basıp geçen angutlardan birisi bir gün bir yayaya çarpacak, boş yere kendimi üzücem yol verdim ben sebep oldum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 90 * 10 saniye = 15dk. Trafikteki arabalarin dur kalklari ile birlesinceo 15dk oluyo sana 1 saat 15dk. Haliyle adam hakli. Herkes kurallara uysa hepimiz cok daha hizli gidicez gidecegimiz yere de iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Saeros said: janis said: Kasiyer migros kartınız var mı diyor okurken bile heyecanlandım oyss çıktığı var mıydıki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hak_an Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 devir maddiyat olmuş paran varsa selam veriyorlar yoksa adam yerine koymuyorlar devir kodaman devri oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 bugün kaldırımda yürürken karşıdan gelen teyze birden hayırlı bayramlar dedi afalladım ben de. köylerde falan çok olur tanımadan selamlaşmak vs ama istanbulun göbeğinde hiç beklemeyince tam yanından geçerken son anda size de diyebildim anca. insanlar birbirlerinden kopuyorlar iyice bu şartlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 µh said: İyi akşamlar, iyi günler diyorsun karşılık vermiyorlar teşekkürler, kolay gelsin diyorsun karşılık vermiyorlar. Biri bu şekilde davrandığında kafasına bir şeyler geçirmek istiyorum çok mu ergenim ya Bankacıyım ancak böyle bir şey hiç başıma gelmedi. Bu biraz iletişim kurmayı bilmekle alakalı aslında. 1) Öncelikle kimse sizin kasti olarak selamınızı veya başka bir nezaketinizi almamazlık etmez. Eğer iyi iletişim kurmak istiyorsanız, pozitif düşünmelisiniz ve öyle yaklaşmalısınız. Adamın ne zoru varda sana cevap vermeyecek? Adam dalgındır ya da sesin sandığının aksine güçlü çıkmamıştır vs. 2) Göz kontağı kurmadan gireceğiniz her iletişimde kopukluk olması çok doğaldır, önce göz kontağı kurun, gözlerinin içine bakın ve güler yüzle günaydın diyin. Siz ne kadar pozitif şekilde söylerseniz karşınızdan da o kadar pozitif cevap alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 lord argos marti degil miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 ziraat bankasında denesene bu dediklerini yada sgk kuyrugunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Adam lord bireysel kredi yoneticisi. Arasira pk lik yapiyo ama, icralik dosyalari savciya gonderiyo falan. Dreadful lord oluyo, ama fame ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Yolda gözlerime bakıp samimi şekilde günaydın diyen bankacı olsa göz kontağını keserek ters yönde cevap vermeden kaçarım. Kredi kartı, ürün gibi şeyler iteleyecektir muhtemelen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 günaydın teşekkür ederim diyecek kadar medeni değilsin demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Bankalardan veya pazarlamacılardan habersizsin sanki. İstemiyorum deyince ısrar ederlerse böyle muamele görürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 ısrar ettiklerinde kaç o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Selam verene selam verilir, ben aksini görmedim neredeyse. Verilmese de kafası dolu, dalgın, üzgün vs şeklinde düşünürm ki genelde diğer karşılaşma da o kişi selam verir veya alır ve haklı olduğun açığa çıkar. Selam verirken kesin çıkarı var ve bana sulanıyor diyen kezbanlar bu ülkenin gerçeği alışmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 kezban diyorsun da, gülümsedi verecek erkeği ülkenin resmi bitki örtüsü yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 k1nJo said: ısrar ettiklerinde kaç o zaman. Israr edecek kişiyi 100 metreden tanıyorsun artık. Bazıları otomatiğe bağlıyor ve neredeyse kolundan tutup çekecek neredeyse ve arkadan gelirken bariz görüyorsun. Yumuşak şekilde söyleyince işlemiyor. En iyi taktik sert ve kararlı olmak veya muhatap almamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Grego said: kezban diyorsun da, gülümsedi verecek erkeği ülkenin resmi bitki örtüsü yalnız. Bu yüzden kezbanlara alışmalıyız diyorum. Bu forumda böyle kişiler yok neredeyse ama gerçekte ne erkekler var. Kezbanlar az bile yapıyor diyorsun neredeyse. Kezban kişi kezbanlığı bunlara yapıyor genelde. Tabi tanıyana kadar bizede yapılıyor Kezbanlık orası istisna Konu nerelere kaydı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 fenn said: Yolda gözlerime bakıp samimi şekilde günaydın diyen bankacı olsa göz kontağını keserek ters yönde cevap vermeden kaçarım. Kredi kartı, ürün gibi şeyler iteleyecektir muhtemelen ! Sonra bu insanlar neden bu kadar camis diye baslik gormemiz gayet normal cunku empati yok. Kibarca reddetmesini bilmeyen insanlar bence sehirlerde degil vahsi dogada ya da daglarda yasamali. Haksiz degilsin ama o adam ekmek parasinin pesinde ne yapsin ac kalsa sen mi karnini doyurucaksin issizligin bu derecede ve calisanin bu kadar degersiz oldugu bir ulkede? Bu arada yanlis anlasilmasin ben kobi bankaciligindayim ama sehirde yasayanlara kaba hareketleri hic yakistiramiyorum ehh cok normal kac kisi has istanbullu ki? Adamin kutuk malatya, babasi kuruyemiscilik yapiyor, dedesinin koyde kayisi bahceleri var, ne kadar soylu rpsi yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Kibarca ilgilenmiyorum diyorsunda ne oluyor sanki!!!! Başlıyorlarlar yok öğrenciyim, yok kotam var, yok şöyle avantajı var , adamdan uzaklaşasıya kadar saydırıyorlar. İlgilenmiyorum demişim işte daha ne diyeyim !!! Artık 100 metreden tanıyorsun adamları. Yumuşak yüzlü ve duyarlı olduğumdan kabalaşamıyorsunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Sen bence yine kibarca reddet hala israr ederse sert yap bence oylesi cok daha guzel olacak. Bu arada bu senin bahsettigin bankaci tipine hic denk gelmedim ama saniyorum direkt satis ekibine yakalanmissin cogu lise mezunu ve ve sahada primle calistiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 tırnağı olamazlar http://4.bp.blogspot.com/-hcwmDnZ2MHE/UUTSvszLpqI/AAAAAAAAAAM/wrguEGqnj5s/s1600/zzzz.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Camış mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Lord_Argos said: Bu arada bu senin bahsettigin bankaci tipine hic denk gelmedim ama saniyorum direkt satis ekibine yakalanmissin cogu lise mezunu ve ve sahada primle calistiriliyor. üniversitelere falan gelenlerden bahsediyor sanırım, onlara dışarıda ben de pek rastlamadım ama varmış demek ki. ayrıca bu soyluluk ayaklarını bırak günün birinde sol alt köşede in sanct ylem gördüğünde çok geç olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 slm bro, la sokakta "aya gidildi mi hakkat??" diye soran adamlar var. evladin olsa sevmezsin, birak selam vermeyi.. belki sen de oylesindir ondan selam vermiyorlardir. hakli olabilirler bence. oyle misin lan? oyleyse selami geri aldim yalniz. hic kusura bakma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar