Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlar niye bu kadar camış?


µh

Öne çıkan mesajlar

Çok basitinden marketten bir şey alıyorsun... Teşekkürler... Cevap yok...
Otopark parasını ödeyip çıkarken... İyi günler... Cevap yok...
Kibar kibar kafalarına sıkasım geliyor. İnsanımız öküz ve bencil yapacak bir şey yok kanada'da doğacak genlerle buraya yollayanlar utansın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yayalara yol vermeyenlerden nefret ediyorum ben de, ben yayaya yol verdiğimde yaya tam karşıya geçerken sağ şeride geçip tam gaz geçenleri ise iki bacaklarından bir daha araba kullandırmayacak şekilde vurmak istiyorum. benim medeniliğim de oraya kadar :D bi noktadan sonra hepimiz barbarız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tek ben değilmişim öğrendiğim iyi oldu. bıraktım ben teşekkürü, iyi günleri falan. ot gibi girip çıkıyorum her yere, işyeri dahil buna. kendi ekibimdeki arkadaş dediklerime günaydın falan vs derim. diğerleri bana dese bile cevap vermiyorum artık. aynı iş yerinde 3 yıldır çalışıyorum minimum 2 yılım karşılıksız günaydın ve iyi akşamlar demekle geçti. artık demiyorum. gerek yok. milletin suratına bile bakmıyorum artık, muhtemelen dışardan baktıklarına ne silkim bir adam diyorlardır. haketmiyor bu dallama millet. kullanacakları arabaya, yürüdükleri yola kafam girsin. hayatta hiç bir bok beceremeyip bu kadar ego sahibi olan tek ülke insanı bizdedir sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...