behran Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 2017 de çıkması planlanıyor. Başka başka yaratıklar da olacak demiş ridley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Neyin nasıl olacağı önemsiz. Üstadın elinin değmesi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 İlk film korkunç bir hayal kırıklığıydı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 olm ilk film ne kötüydü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Üstadların eserlerine kötü demek şık değil. Hatta vefasızca. Beğenmedim dersin. Ancak bir R.S. eseri olarak kayda değer diye ekleyerek üstada eski güzellikler için vefanı gösterirsin. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 baya kötüydü ilk film. blade runnerdan sonra vasattı hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ilk filmde sonra bilim kurgu-fantastige küstüm tv8de bu stil benim izlemeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 valla ben sevdiydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 sonrasında da yeni alien gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ilk filmden sonra kendimi kömürlüğe kitleyip 1 hafta kimseyle konuşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 niye abi aptal mısın sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Ilk film ne kadar meh ti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 İlk filmden sonra, evrende tek canlının bizim olduğumuza ve yaradanın c.c. Allah olduğuna kanaat getirdim. Artık namazında niyazında birisi oldum, teşekkürler prometheus.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Fassbender iyiydi ya. Gerçi o hep iyi. Bu arada bladerunner 2? İlk defa duyuyorum ben. http://screenrant.com/prometheus-2-script-no-alien-xenomorph/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 İlk film bence süperdi, Fassbender ayrıca süperdi... Şu film'de mantık hataları arıyıp (yargılamıyorum arayanı) mad max'te ovv yesss çekmek priceless ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ilk filme bayilmistim. uzayin yalnizligi yabanciligi izoleligi super aktarilmisti. o gezegen tam great old ones mekaniydi. geminin dustugu eksende kacip olen kari haric iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ne çok faili vardı ama elimizdeki iyiler arasındaydı gelsin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ben de beğenmiştim ya ilk filmi herkesin zevkine göre değil ama benim aradığım tarzdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Ben de beğenmiştim filmi, atmosfer çok iyiydi, efektler falan harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Bende beğenmiştim, digiturk bol bol verdiğinden bir aralar pazar kahvaltılarının olmazsa olmazı olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 atmosfer yettiydi, bişey beklemiyodum heralde cok. alyen alyen alyen alyen alyen çıksın çıtlatır atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 atmosfer iyiydi de teen slasher seviyesinde mallıklar yapan karakterler çok baydıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Teen slasher, hem de kötü bi teen slasher tadında senaryo ve dialoglar baymamış mıydı ya? Filmden hatırladığım kaptan stringer bell'in "o zaman şu uzaylılara hadlerini bildirelim adamım!" tadındaki son tiradıyla fassbenderın muhteşem android performansı. Arada alyen malyen var ama giger filmi sonuçta tabii ki en iyisi olacak. derken progamer da aynısını demiş. Öyle groundbreaking bişi beklemiyoruz yani filmden, gayet ancient aliens muhabbeti de yapabilirler itiraz etmem. Az dikkat ama ya, az özen şöyle bi filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Ben sevmistim bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 uzaylı cesedi görüp kaçan biologist, sonra uzaylı yılanı sevmeye kalkıyor. Uzman diye getirdikleri adam haritası olan mağrada kayboluyor. Kaptan kurtaracağına Charliz ablaya kaymaya gidiyor filan. Bilim adamı o kadar başka gezegene inip, uzaylıların yaptığı yapıları bulup hemen canlı bulamadı diye depresyona giriyor. Düşen uzay gemisinden kaçıs sonra zaten efsane sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar