dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 onu baklava hamuru ile acip katlarin arasina sakizli muhallebi koyup ustune de az bitter cikolata serpince .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 pattisliborek said: Abi vasat ötesi bişey ya. Dövlet bunlara bakmadığından yufka aralarına serpecek malzeme bulamamış adamlar, boş börek yapmışlar. Üstüne de pudra şekeri serpmişler yine tatlı ihtiyacını da gidersin diye kombolamışlar börek ile. Şu açıklama net olmuş, tarifine bakıyorum içinde hiçbir şey yok, sadece üstünde pudra şekeri var. Gidin düzgün börek yiyin arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Bu böreği sıcak sıcak yemedıgın belli,bu börek resmen bagımlılık yaratıyor.İçinde hiçbirsey olmadıgını,1 saat sonra midene külçe gibi oturacagını,pudralı börek olmayacagını,böreğin yağda yüzdügünü biliyorsun ama vazgecemıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 gidip mahalle arası vasat bir börekçide şu böreği yemeden tarifine bakarak yorum yapmayın abi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 adından dolayı hakir görülüyor. yanında bi fincan kahveyle kürt böreği çekip instagrama koyamazsın. üstüne karamel, nutella fln gezdirilmiş pancake koyarsın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 yoo ben koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Koyamazsın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 https://41.media.tumblr.com/2b3e390f51220dbc26ccf86c63882426/tumblr_nwfcsu28uN1qzag1wo1_540.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Riverwind said: izmirde çok bilinmiyo ya , benim bi arkadaş edirneye gidip geldiydi 3 lafından birisi kürt böreğiydi çocugun ne alaka ya edirnede pek bulunmaz bu. normal kol boregi ve su boregi satilir her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Kurt olmadigi icin boregi de olmaz sacmalamayin arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 kürt böreğinin adı kürt böreği bu arada. kürtlerle alakası yok. hdp binalarında sadece bu yenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Nereden bili... oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Oski said: Riverwind said: izmirde çok bilinmiyo ya , benim bi arkadaş edirneye gidip geldiydi 3 lafından birisi kürt böreğiydi çocugun ne alaka ya edirnede pek bulunmaz bu. normal kol boregi ve su boregi satilir her yerde ne bileyim la bulmuş işte bi yerde dadanmış oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Sabah sabah borek yiyen kisilerin midesi nasil kabul ediyor sasiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 corbaci misin gardas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Kürt böreği bile ayrılıkçı,3 sayfa tartışma döndü forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 http://oi58.tinypic.com/2ajp8o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 kürt böreği değil o küt böreği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Nako said: http://oi58.tinypic.com/2ajp8o.jpg ilk başta nasıl düşmeden yakalamışlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 lan resmi googleda arayinca hamzaoglu denge diyo, google bile ogrendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 yavas yavas kaymis..cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Cokomantis said: Abi o kürt böreği değil, küt böreği. Kürtlerle alakası yok, öyle söylenegelmiş bi şekilde. bu yiyeceğin ya konusu vardı, yada konun birinde olacak hikayesi ile ilgili alıntı yapmıştım, zaten google sorunca rahat ulaşılacak bir bilgi özetle, yakın tarihli bir istanbul icadıdır, böreğin kürtlerle bir alakası tarif bakımından yok, olası tek alakası ise böreği yiyen hamalların olası olarak kürt olmaları ki, buda yukarılarda söylendiği gibi ucuz ve basit bir hamur işi olduğu için, hakaret olarak algılayan "kürt" börekçiler ile karşılaşabilirsiniz... bu yüzden ben alırken sade börek olarak alıyorum, bunu da halkların kardeşliği adına değil de yanlış kullanımın önüne geçmek için yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 ırkçısın. adamların yöresel yemeğini ellerinden almaya çalışmışsın resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 hayırdır kardeş kürtlerle ne alıp veremediğin var, kürt kültürüne düşman mısın? ağzına kürt lafını alamıyor musun? diye dayak yesen ne gülerim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar