Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 35km yürümüşüm :( 100'ü tamamlamalıyım. istanbulda koşmalık mekan önerisi lazım bereketli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Kanuni said: Sadece central parkin %20 lik bolumunde 110 a yakin farkli tur yakaladim veya evolve ettim.. Kusadasinda iki kati surede bu rakam 35.. Kuşadasında toplam 60 a yakın farklı tür yakalayabildim 2 haftadır falan.. Nearby'a gelen ama yakalayamadığım 10 kadar farklı tür de var. Beklediğimden baya çeşitli döt kadar yer adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 kusadasi central parkin kac kati yahu :) parkin %20 si diyorum edit :: central park 4kmx0.8km bunun 4 de biri diyelim hadi :) 1x1 km de 110 a yakin pokemon. murricaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Bodrumda da çeşitlilik sıkıntısı var.2 3 su poke var gerisi hep ayn: Bir zaman sonra bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 benim lens patates oldu isalla calisir bu oyun da bi tehranda deniyim bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 İyi de kuşadası diyoruz abi.. Central Park nereee tanrının unuttuğu kuşadası nere, normal değil mi sence o fark asdf Kuşadasındaki aktif kullanıcı sayısı kaç? 40?50? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 lens şart değil ki ya hatta AR ile oynamak baya saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Kanuni said: kusadasi central parkin kac kati yahu :) parkin %20 si diyorum edit :: central park 4kmx0.8km bunun 4 de biri diyelim hadi :) 1x1 km de 110 a yakin pokemon. murricaaaa Kusadasinin amk Guzelcamli'da 2 tane pokestop var. Toplam 2. Davutlarda da 5 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 turkbukunde yok bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 pokemoncuyla gaspci catismis. http://bigstory.ap.org/article/214e1ef67c0544b088a39d3b012a16d3/gunman-gets-shot-pokemon-go-player-he-tried-rob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Dün Tunalıda dolaşırken 1039 cp Aerodactyl az önce de evin içinde de 600 cp Squirtle denk geldi. Arasan denk gelemiyorsun şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Archangel_ said: lvl 22 ortasındayım, şimdiye kadar sadece bir tane 10km yumurta çıktı o da çok başlardaydı, aerodactyl çıktı. 106 km yürümüşüm bir de :S hahah sitem etmem gerekiyormuş sanırım, çıktı bu gün bir tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 0.29.3 android indiren var mı? güvenilir apk varsa link paylaşır mısınız? küçük metin değişiklikleri diyor ama yalandır o d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 çoğu kişide baya hata vermiş o versiyon. 0.29.2 şuanlık en stabili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Dünkü WOT'tan sonra son kez post atıyorum, zira oynamam sanırım artık. Event falan olursa açarım hesabı, olmadı yeni hesap açıp heksiz Ankara'da Pidgey ve Ratata ile 'budget pokemon ustası' olurum. Neyse, alttaki ss, sadece bir gün içinde yakaladıklarım ile oldu. İstanbul'da oturan veya FakeGPS ile gezenler için, Dolmabahçe - Beşiktaş arası her türlü su pokemonu ve bol dratini var. Bir de Dünya Barış Parkı mı ne var, orada da çıkıyor arada Dratini. Maçka Parkı Charmender ve Bulbasaur spawn noktası. 10 dakika içinde 5-6 kere Charmender yakaladığımı biliyorum. Bu noktaları gezerseniz, FakeGPS ile bir günde, tabanvay ile 2-3 günde şöyle bir şey yapabiliyorsunuz. Umarım şehirleri bir şekilde dengelerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Kanada da bu oluyorsa dikkat edin gençler. http://www.vice.com/en_ca/read/woman-shoots-pokmon-go-players-with-a-pellet-gun-ensuring-one-more-day-of-pokemon-go-content-vgtrn?utm_source=vicetwitterca Woman Shoots 'Pokémon Go' Players with a Pellet Gun, Ensuring One More Day of 'Pokémon Go' Content Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Bazıları ne güzel sosyalleşiyoruz demiş. -Selam beyler sizde mi pokemon ehe ehe Hemen sonra 10 tane adam çember oluşturup elinde telefon saatlerce oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bütün dustı harcadığım 1.7k vaporonu transfer ettim yanlışlıkla lol /uninstall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bot çıkmış. bırakmanın zamanı geldi sanırım. https://github.com/AnthonyOSX/GO-Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bot çıkalı kaç gün oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Lectre said: bütün dustı harcadığım 1.7k vaporonu transfer ettim yanlışlıkla lol /uninstall ahaha ben de lucky/evolve serisi yaparken göndermiştim yanlışlıkla bi tanesini. çok fena el alışkanlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 pokelerin baziları heal olmuyor artık, neden bu? cahel edit: revive basılıyormuş sdfsd gym olaylarına yeni giren viri olarak fazla da utanmadım. fake gps ciler utansın. 10 level oldum 450cp aerodactyl yakaladım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 abi lvl 7yim henüz. rattata ve zubattan başka bişey çıktığı yok. siz nasıl bu kadar kasıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 botla tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.razerzone.razergo Razer ın yaptığı pokemon go için chat uygulaması. 1km menzil içindeki kişilerle sohbet edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar