bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 soft ban yemişsindir 1-2 saat sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Nox ile pokestop farm daha hizli xp... Min 50 max 100 xp geliyor yuruyup duruyorsun yumurta aciliyor vs.. Lvl 20 oldum pokemonlar bayiyor bazen 7-8 top gidiyor kaciyorlar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Nox ile pokestop farmı yapılacak makro mu var? Sanki öyle bişi dedi biri. Yani bilgisayarı açık bırakıp gidip yemek yiyip geldiğinde bot gibi level kasmış olursa o daha da güzel hile olur :D dibine dibine vuralım hazır hile yapmışken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 vurun tabi vurun... bugün yine emeğimle gittim gym'e girdim, sonra etrafta kimse yokken gitti :( niantic göreve pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 @nilep Yalnız diilsin panpa. Cumada pokemon kastım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ben nox ta oynarken özellikle gitmiyorum gymlere ayıp olmasın die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 söylemesi ayıptır nox sayesinde 8 gym birden elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Noxtaki ban ne zaman açılıyor. Telefonla giriyorum 10cplik ratata toptan çıkıp kaçıyor. Hiç yakalayamadım noxla girdikten sonra. Böyle kalmaz değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 masa said: Noxtaki ban ne zaman açılıyor. Telefonla giriyorum 10cplik ratata toptan çıkıp kaçıyor. Hiç yakalayamadım noxla girdikten sonra. Böyle kalmaz değil mi umarım hiç bir zaman açılmaz şu yapılan şey baya ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Bu başlıkta hileler hakkında rahatça konuşulabilmesinin sebebi ne? CS GO forumunda aimlock, wallhack veya WoW forumunda farm bot paylaşsa biri akıbeti ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 O illegal se apk ve baska ulkelere ait account larla oynamakta illegal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 O oyunlarla bu oyun arasında ki fark yüzünden burada fake gps takılana laf edilmiyor bence. Ki ediliyorda , o kadar değil. WoW gibi bir oyunla bu oyun kıyaslanır mı ya. Dolan dolan pokemon topla alt tarafı. Candy Crush topiği var mı bilmiyorum ama o varsa orda hile konuşanlarla bu kıyaslanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 radagast62 said: Bu başlıkta hileler hakkında rahatça konuşulabilmesinin sebebi ne? CS GO forumunda aimlock, wallhack veya WoW forumunda farm bot paylaşsa biri akıbeti ne olur? konuşuldu/paylaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 oyunun amacı dolan farm yap ne bileyim sosyalleş adam gpsi açıyo evinden bi yandan osbir çekerken pokemon avlıyo 13423 tane gym alıyo wowdaki diablodaki hatta ve hatta HS'daki farm botlarından farkı yok wow yada diablo bölümünde bot konuşun bakalım napıyo modlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ben beşiktaş taraflarında arkadaşları oyunu oynayan ama kendisi oyundaki hatalardan dolayı release i bekleyen çok kişi gördüm. şuan oynayan adam apk veya farklı ülkelere ait accountlar ile release olmamış oyunu oynayarak onların önüne geçiyor. hmm. edit: hileyi savunmuyorum. hileyi banlayacaklarsa oyuna dışardan erken giriş yapanlarda banlansın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 elmayla armutu karşılaştırıyosun resmen şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 şuan şu yaptığınız wow un private serverını oynayıp hile yapmayın yia demeyle aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Abi hala aynı şeyi anlatıyosunuz. WoW ile dotayla HS ile bu bir mi? Bunda fire/red ya da işte herhangi eski gameboy oyunları gibi bir durum olsa eyvallah. Alt tarafı dolanıp dolanıp pokemon topluyosun o kadar. Hani aman aman bir emek bir oyunda feature yok. WoW veya HS bu kadar tırt oyunlar değiller , o yüzden daha değerliler , o yüzden orda hile yapmak veya yapıp rahat rahat konuşmak mümkün değil. Bu oyun onlara kıyasla tırt , o yüzden rahat rahat hile yapsan bile zaten 2 aya kalmaz herkes bırakacağından iplenilmiyor. Ben mesela hile yapmama rağmen bütün gün oynamadım, baydım artık. Gezen adam nasıl baymasın , çok çok fazla insan bırakır yakında. Hardcorecular kalır bi tek o da mobilde ve yürüyen sayıları azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 oynayanlar bi gazla, ooo pikaçu, oo sikörtıl, oo çarmender diye hype yaptı ama, oyunda başka bişey yokki, topla topla evolve yap. oyuna tonla feature gelmesi lazım ki, insanlar oynasın. yoksa oyunda bişey yok yani. tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 githubda bi dunya bisi var, bot var hatta denedim buara suanda hayvan gibi calisiyo sdgfdsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 evee de isme göre evolve olayı yalan olmuş, denedim çoğu flareon oldu akym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 dedin diye yaptım birtane şimdi oldu bnm Rainer koydum varperon oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 pff burda oyun söyle sarmıyor böyle bayıyor, böyle yapmazlarsa biter diyen şişmanları sokaklarda görelim gençler. biramı alıp Abbasağa parkına gittim Beşiktaş'a, 3 tane lure atılmış pokestop arasında oturmus 100e yakın insan vardı, örtüsünü çekirdeğini şarabını alıp gelenler falan. insanlar eğleniyor, rare pokemon çıkınca ortamda yükselen sesten anlıyorsunuz zaten, 5-10 saniye sonra sizin ekrana düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 olorin84 said: dedin diye yaptım birtane şimdi oldu bnm Rainer koydum varperon oldu beni mi trolledi naptı, 7 tane evolveladım hiç biri adını tutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 büyük küçük harf vs dikkat ediyor musun. biz 4-5 kere yaptık oldu hep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar