Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Pokemonlari birlestirmek diye birsey yok. Pokemonlari Prof. Oak a yollayip candy geri aliyorsunuz. Böylece hem ayni türden onlarca pokemondan kurtuluyorsunuz hem de gelistirmek istediginiz pokemonu candy leri harcayarak güclendiriyorsunuz. Arabayla pokemon toplanmiyor. Cok hizli olmak lazim. Pokemona tiklayabilirseniz o hizda yakalama sansiniz var. Otoyollarda pokemon toplayamazsibiz.. Genelde sehir merkezleri meydanlar parjlar deniz kenarlarinda bulunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 verdiğin pokemon nun candy sini veriyor değil mi öyleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bi haftasonunuzda tarihi yarimada gezisi yapin. Adim basi pokestop var. Sadece kapali carsinin icinde 6 pokestop var. Benzer sekilde ayasofya falan da cok zengin. Sultanahmette Gastly kayniyo. Cok komik lan. Bi de millen ne ara 500 CPlik pokemon yapmis anlayamadim. Buradaki gymler cok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 6 tane pokemon yakaladim 500mt yolda lvl3um simdi, lvl atlamak icin pokemon mu yakalicaz illa. Ablamlarin terasi yuva bellemisler yalniz dun balbazar bugun eggxecute cikti yan catidan ehe Sapikca zevkli ya ahaha. Yururken kendime guldum durdum Ha bi tane yakaladigim 73cp'lik, balina mi denk gelio cpsi yuksek pokemon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 isin evin yakininda pokestop varsa -yakininda dedigim, oturdugunuz yerden- farmlamak cok kolay oluyor. 5dk da respawndan, saatte 600xp geliyor. sonrasi da zaten cp 9000 pokemonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 9000?? Pokemonlarin cpsi expye gore mi artiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Level 4 üm 5 olayım bizim ofisin takımına katılacam. Bizim ofisin dibinde hemen pokestop var. Oradan bol bol spawnlanıyor onları farmlıyorum profesore gönderiyorum Raticate , Pidgeotto ve Haunter ım var şimdilik güçlü onlara abanıyorum ben pokemon oynamadığım için hiç bilmiom. Naapioz sürekli belli pokemonları main belirleyip onları power up mı yapalım. Ölünce tamamen gidiyorlar mı? nedir bir de attack abilitysi yazıyor ya. Orada barlar gösteriyor bazıları uzun bar, bazıları kısa 2 bar. Ve yanında rakam yazıyor bar sayısı kaç kere attack yaptığı mı? Diğer de kaç damage vuracağı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Windows Phone'a digital ayrımcılık yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ben de giriyorum bu mevzuya. Gökhan sıçtın, burada da tryhardlık yapıcam kesin. Asıl güzellik evde değilken de autism seviyemi tepede tutabilecek olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 bugün level 5 oldum. yanlız bu oyun türkiye gibi yaya'ya saygı ve önceliğin 0 olduğu bi ülkede çok can alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ben oynuyorum 2 gundur ama side sıcagında cekilcek cile degil. İstanbul a donuyum gezmeye başlarım heralde :) Takım makım olursa toplaşalım gym basalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 cinliler simdi adam tutar lan, cik sabah topla aksam gel. saatine 2 dolar falan verip, 10 dan satarlar pokeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Guild kurabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 xunn said: Ben de giriyorum bu mevzuya. Gökhan sıçtın, burada da tryhardlık yapıcam kesin. Asıl güzellik evde değilken de autism seviyemi tepede tutabilecek olmak. DAS kapıştıralım pokemonlarımızı irlanda pokemonları çok tatlı hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 TÜRKÜN GÜCÜNÜ UNUTMUŞSUN DELİKANLI. *UNZIPS KEBAB TYPE POKEMON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 ya peki siz alman disiplini ile gelistirdigim pokemonlara karsi ne yapacaksiniz!!! https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/20/d5/06/20d506f10ee3cc224f10ad879975ae21.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 nerde lan bende yok pokemon go falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 inerken bi kuğulu parkı farmlayım ya kesin vardır bişiler orada. @Saeros avrupaya gelmedi daha sanırım. ios için yeni zelenda hesabı açıp oradan indirdim ben. sonra kendi hesabına dönünce oynayabiliyorsun yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Ben kazara mavi takıma girdim. Acep sonra değiştirebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Dev gif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 e ben kurdum şimdi bunu evde hiçbir şey yok anca ilk pokemonunu yakaladım, dışarı mı çıkıcam? oldu canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 camiye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 hangi takıma katılıyorsunuz gençler: 3 takım var Team Instinct (the yellow team), Team Mystic (the blue team) and Team Valor (the red team). bizim ofistekiler Mysticde hatta Gymi de onlar almışlar. Maviye katılabilirim oyüzden das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Mavi'ye katıldım ben. Güneş az batsın, 111 cp psyduck'ımla gym'lere akıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Haha Güneş batinca ne oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar