Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Söyle bi dalga cikmis yalniz, calisiyomu bilmiyorum ama calisiyosa fake gps ile falan oyunun anasini aglatirlar kisa zamanda

edit: linki vermeyi unutmusum sdf

http://pokevision.com/
Mesaj tarihi:
valla benim orada hala bulamadı ama servers unstable diyor. Fakegps yapanları umarım banlarlar ama ben zaten competitive değil de gotta catch em all olarak oynadığım için evin yakınında görürsem giderim işte yakalamaya :D

1 tane weedle buldu. (yazıyla bir)
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

pokemonun üstündeki kadran gibi şey var
o yüzdede kalıyo evolveladıgında
o yüzden bekleyip yüksek yüzdede bulmak gerekiyo ki gereksiz dust harcama power up için (saçma sapan 3-5k oluyo çünkü bi süre sonra)

o kadran da sen lvl atladıkça cap'i genişliyo senin yüzden düşüyo tabi CP aynı kaldıgı için

Abicim yüksek yüzde nedir? Xs vs onlar mı anlamadım ki
Mesaj tarihi:

öeah..

Darbe girişimine kadar yürüyodum ne güzel. Geceleri buralar sakat oluyor diye çıkmamaya başladım. Artık GPS takılıyorum valla. Banlarlarsa da banlasınlar.
Mesaj tarihi:
Korax said:

Söyle bi dalga cikmis yalniz, calisiyomu bilmiyorum ama calisiyosa fake gps ile falan oyunun anasini aglatirlar kisa zamanda

calısıyor lel
Mesaj tarihi:
Aceace said:

öeah..

Darbe girişimine kadar yürüyodum ne güzel. Geceleri buralar sakat oluyor diye çıkmamaya başladım. Artık GPS takılıyorum valla. Banlarlarsa da banlasınlar.
Neresi burası pampiş?
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Aceace said:

öeah..

Neresi burası pampiş?

Mezarlık. Pokestoplar da mezartaşı. Ciddiyim.

https://www.google.com.tr/maps/place/45%C2%B001'52.8%22N+93%C2%B019'09.6%22W/@45.0313448,-93.321532,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d45.031341!4d-93.319338

Lokasyon burası.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

tr server'ı yedi saate açılıyormuş. MMO server status bilmemne sitesi API'dan çekiyormuş birkaç ülkede daha açılıyor

eğer mmoserverstatus/pokemongo sitesinden bakıyorsan orda yazan süre server ın nezamandır kapalı olduğu.
Mesaj tarihi:
Aaa... E ne ara açıldı ki? Getirmemişlerdi buraya resmi olarak? Hmm bu durumda 7 saat önce kurmuşlardı serverı ben mesajı yazdığımda. :Kurulup açılmadıysa sayaç "sunucu kapalı" diye çalışmıştır. Neyse geliyor demek ki bi şekilde :D
Mesaj tarihi:
madcow said:

Korax said:

calısıyor lel

asdasda ahah
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Aga Brooklyn burası? Sen İzmir'de değil miydin? Darbe ne alak lan USA ile? NOLUYOR ABİ

Yok br istanbula tasindik hanimla. Hava kararinca mahallenin ISIDcileri sokaga iniyor.

Hayatta ne kendimi ne de esimi pikacu avlicam diye sokaga cikarmam.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

vivavale said:

Benim kılkurdu flamethrower oldu. Ben elektürüklü olandan istiidim.

Sabah işe gelirken aklıma geldi nigga pokemon var mı acaba diglet mi acaba afrikada ne yakalıyolar merak ettim

bunun easter egg'i var, evolve etmeden önce animedeki bu pokemonlara sahip olan 3 kardeş var, hangisini istiyosan onun sahibi olan trainerın ismini veriyosun pokemona öyle eviriyosun.

Hadi ya

Neyse iş yerinin oralarda tilki çok yea yakalarım
Mesaj tarihi:
vivavale said:

razzRaziel said:

vivavale said:

Benim kılkurdu flamethrower oldu. Ben elektürüklü olandan istiidim.

Sabah işe gelirken aklıma geldi nigga pokemon var mı acaba diglet mi acaba afrikada ne yakalıyolar merak ettim

bunun easter egg'i var, evolve etmeden önce animedeki bu pokemonlara sahip olan 3 kardeş var, hangisini istiyosan onun sahibi olan trainerın ismini veriyosun pokemona öyle eviriyosun.

Hadi ya

Neyse iş yerinin oralarda tilki çok yea yakalarım

Sparky yaparsan Jolteon

Rainy yaparsan Vaporeon

Pyro yaparsan flame olan :P
  • Yeni Oluştur...