Korax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Söyle bi dalga cikmis yalniz, calisiyomu bilmiyorum ama calisiyosa fake gps ile falan oyunun anasini aglatirlar kisa zamanda edit: linki vermeyi unutmusum sdf http://pokevision.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 valla benim orada hala bulamadı ama servers unstable diyor. Fakegps yapanları umarım banlarlar ama ben zaten competitive değil de gotta catch em all olarak oynadığım için evin yakınında görürsem giderim işte yakalamaya :D 1 tane weedle buldu. (yazıyla bir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 mulgear6 said: pokemonun üstündeki kadran gibi şey var o yüzdede kalıyo evolveladıgında o yüzden bekleyip yüksek yüzdede bulmak gerekiyo ki gereksiz dust harcama power up için (saçma sapan 3-5k oluyo çünkü bi süre sonra) o kadran da sen lvl atladıkça cap'i genişliyo senin yüzden düşüyo tabi CP aynı kaldıgı için Abicim yüksek yüzde nedir? Xs vs onlar mı anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 öeah.. Darbe girişimine kadar yürüyodum ne güzel. Geceleri buralar sakat oluyor diye çıkmamaya başladım. Artık GPS takılıyorum valla. Banlarlarsa da banlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Korax said: Söyle bi dalga cikmis yalniz, calisiyomu bilmiyorum ama calisiyosa fake gps ile falan oyunun anasini aglatirlar kisa zamanda edit: linki vermeyi unutmusum sdf http://pokevision.com/calısıyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Aceace said: öeah.. Darbe girişimine kadar yürüyodum ne güzel. Geceleri buralar sakat oluyor diye çıkmamaya başladım. Artık GPS takılıyorum valla. Banlarlarsa da banlasınlar. Neresi burası pampiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Demin yanında durduğum gym etrafta kimse olmamasına rağmen 2 kere el değiştirdi. İçine ettiniz oyunun GPS ile gerçekten... Tembellikte bir numarayız her zamanki gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Ankara da adam gibi güçlü rare pokemon falan nerden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 sipeyskeyk said: Aceace said: öeah.. Darbe girişimine kadar yürüyodum ne güzel. Geceleri buralar sakat oluyor diye çıkmamaya başladım. Artık GPS takılıyorum valla. Banlarlarsa da banlasınlar. Neresi burası pampiş? Mezarlık. Pokestoplar da mezartaşı. Ciddiyim. https://www.google.com.tr/maps/place/45%C2%B001'52.8%22N+93%C2%B019'09.6%22W/@45.0313448,-93.321532,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d45.031341!4d-93.319338 Lokasyon burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Aga Brooklyn burası? Sen İzmir'de değil miydin? Darbe ne alak lan USA ile? NOLUYOR ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Pis hileci seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 nileppezdel said: tr server'ı yedi saate açılıyormuş. MMO server status bilmemne sitesi API'dan çekiyormuş birkaç ülkede daha açılıyor :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Pokestop ban'i yedim galiba ben Nox'tan. Ne kadar sure ban atiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Saçma sapan yerlere mi gittin de yedin banı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 TR server'ı gelince google Play Store'da da açılacak mı? Silip oradan yükleyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 nileppezdel said: tr server'ı yedi saate açılıyormuş. MMO server status bilmemne sitesi API'dan çekiyormuş birkaç ülkede daha açılıyor eğer mmoserverstatus/pokemongo sitesinden bakıyorsan orda yazan süre server ın nezamandır kapalı olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Aaa... E ne ara açıldı ki? Getirmemişlerdi buraya resmi olarak? Hmm bu durumda 7 saat önce kurmuşlardı serverı ben mesajı yazdığımda. :Kurulup açılmadıysa sayaç "sunucu kapalı" diye çalışmıştır. Neyse geliyor demek ki bi şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 madcow said: Korax said: Söyle bi dalga cikmis yalniz, calisiyomu bilmiyorum ama calisiyosa fake gps ile falan oyunun anasini aglatirlar kisa zamanda edit: linki vermeyi unutmusum sdf http://pokevision.com/calısıyor lel asdasda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 sipeyskeyk said: Aga Brooklyn burası? Sen İzmir'de değil miydin? Darbe ne alak lan USA ile? NOLUYOR ABİ Yok br istanbula tasindik hanimla. Hava kararinca mahallenin ISIDcileri sokaga iniyor. Hayatta ne kendimi ne de esimi pikacu avlicam diye sokaga cikarmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 desislaf said: Pokestop ban'i yedim galiba ben Nox'tan. Ne kadar sure ban atiyolar? kapat aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 razzRaziel said: vivavale said: Benim kılkurdu flamethrower oldu. Ben elektürüklü olandan istiidim. Sabah işe gelirken aklıma geldi nigga pokemon var mı acaba diglet mi acaba afrikada ne yakalıyolar merak ettim bunun easter egg'i var, evolve etmeden önce animedeki bu pokemonlara sahip olan 3 kardeş var, hangisini istiyosan onun sahibi olan trainerın ismini veriyosun pokemona öyle eviriyosun. Hadi ya Neyse iş yerinin oralarda tilki çok yea yakalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 vivavale said: razzRaziel said: vivavale said: Benim kılkurdu flamethrower oldu. Ben elektürüklü olandan istiidim. Sabah işe gelirken aklıma geldi nigga pokemon var mı acaba diglet mi acaba afrikada ne yakalıyolar merak ettim bunun easter egg'i var, evolve etmeden önce animedeki bu pokemonlara sahip olan 3 kardeş var, hangisini istiyosan onun sahibi olan trainerın ismini veriyosun pokemona öyle eviriyosun. Hadi ya Neyse iş yerinin oralarda tilki çok yea yakalarım Sparky yaparsan Jolteon Rainy yaparsan Vaporeon Pyro yaparsan flame olan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Vaporeon op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 herkeste vapur olduğu için elektrikli olanı alıp onu geliştirin de gym'lerde falan milleti döversiniz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar