Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Beşiktaşın yarısı zubat , bi de 50 tane istiyor , 400+ oldu toplamı. Hayır pidgey caterpie falan olsa bari de 12de bir evolve olabilse. Böyle 50 tane olunca 400+ 4-5 tane evolve kadar birikti daha anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Her türün en güçlü 2 tanesini tutup gerisini kasaba yolluyorum. Yanlış birşey değil di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Stardust için sadece pokemon yakalamak mı lazım yoksa başka yolu da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Şimdi şöyle birşey var pokemonu en alt seviyede de power up yapsan fark etmiyor sonuçta evolve olduğu zaman cp sine göre yükseliyor ama ben mesela yüksek gördüklerime evolve yapıyorum çünkü candy o kadar kolay bulunmuyor. Ayrıca insanlar bu kadar lure modul u nereden buluyor allah aşkına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 sinera said: Stardust için sadece pokemon yakalamak mı lazım yoksa başka yolu da var mı? Yok pokemon yakalamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 İki ihtimal vat ya satın alıyolar ya da zaten lurelü bölgelere dikkat ettiğinde çoğunlukla farklı kişilerin amme hizmeti gibi koyduğunu görüyoruz. E zaten bi bölgede 30-40 kişi oluyor 10 tanesi koysa saatler sürüyor. Bak mesela bu beşiktaş abbasağa parkı dün akşamdan. Mşllet cipsi birayı şarabı almış pokemon emiyordu. http://i.imgur.com/jkOmjJV.jpg Burada rahat 60 kişi vardı, tribünün diğer kısmı da böyle kalabalıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Doduo ya doydum zubat yerine bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 paradoksalkedi said: XEKŞKE başka Bulbasaur da bulabilsem, candy toplayabilsem. eggden çıktı :/ Kedi bende bunun evolve edilmisinden var iki tane, newyorkda parkın içinde hep bundan çıkıyor. Beşinci cadde ile parkın bitisindeki dörtlü pokestop alanindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 sipeyskeyk said: sinera said: Stardust için sadece pokemon yakalamak mı lazım yoksa başka yolu da var mı? Yok pokemon yakalamak lazım. gym ödülünü alırken de veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Kız arkadaşım androidde oynuyor, 3tl verdim poketopu aldım dedi. Resmi olarak TR store'da çıkmamışken TL ile nasıl alışveriş yapıyor? iOS'ta da olur mu? Bir aydınlatıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Usa store acc ile yapmıs olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 yok normal tr google şeysi işte. Satın alırken de tl yazıyor usd yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Bu gym'i ele geçirip 21 saatlik cd si olan ödülünü aldıktan sonra, gidip başka bir gym ele geçirsen yine ödülünü toplayabiliyor musun? Kısaca günde sadece 1 kere mi ödül alınabiliyor 23452 gym ele geçirsen bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Kaç taneye girersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 21 saatte 1 max 10 gym, 5k dust 100 gold istersen 20 saat yat, son 1 saatte git 10 gym al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 tracking bozuk bende hep 3 adım gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Fistan said: tracking bozuk bende hep 3 adım gösteriyor bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 ohyeah said: Abi ben bişeyi anlamadım yalnız. Herhangi bir pokemonun xs-xl olması neye bağlı? Ayrıca hayvanı power up yaparak gidip evolve yaparsak sonunda farklı birşey oluyor mu? Yani bakıyorum vapereon( isim yanlış olabilir) 1500 lük olan da var 1000 olan da. Bu neye bağlı? Abi bilrn var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 df said: sipeyskeyk said: sinera said: Stardust için sadece pokemon yakalamak mı lazım yoksa başka yolu da var mı? Yok pokemon yakalamak lazım. gym ödülünü alırken de veriyor. hiç gym alamadığım için bilmiyorum. Fakirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 ohyeah said: ohyeah said: Abi ben bişeyi anlamadım yalnız. Herhangi bir pokemonun xs-xl olması neye bağlı? Ayrıca hayvanı power up yaparak gidip evolve yaparsak sonunda farklı birşey oluyor mu? Yani bakıyorum vapereon( isim yanlış olabilir) 1500 lük olan da var 1000 olan da. Bu neye bağlı? Abi bilrn var mı? pokemonun üstündeki kadran gibi şey var o yüzdede kalıyo evolveladıgında o yüzden bekleyip yüksek yüzdede bulmak gerekiyo ki gereksiz dust harcama power up için (saçma sapan 3-5k oluyo çünkü bi süre sonra) o kadran da sen lvl atladıkça cap'i genişliyo senin yüzden düşüyo tabi CP aynı kaldıgı için Fistan said: tracking bozuk bende hep 3 adım gösteriyor serverlara çok yük oluyo live tracking diye kapattılar bi süreliğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 en azından sol üstten sağ alta mantığı hala sağlam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 sipeyskeyk said: Xenocide said: sipeyskeyk said: abi mükemmel bir yer buldum. izmir - bostanlı. http://i.hizliresim.com/QMd7Oj.png 2 tane dip dibe 3 lü pokestop var, sürekli lure basılı akşamüzerinden başlayarak. Gittim bugün çimlerde 1 saat oturdum onlarca yakaladım. dün akşam burdaydım 2 saat oturduk o üçlünün ortasında. 1 lure ben attım onun harici gece 3'e kadar luresuz kalmadı sdfg o sağdaki gyme 1500lük snorlax koyanın da ak takılalım mı la bu akşam 2 de bira alırız ssfsf. Kaçta gittin ki? Biz bir ara 3 tane uzun saçlı elemanın yanına gittik siz miydiniz yoksa Kenke bu aksam planim var da yarin aksam muhtemelen yine oralarda olurum, dun aksam ordaydim ama yanimizza biri geldi mi hatirlamiom dkf ben bi ara parkta bi alan vardi orda arkadasin motoruyla 360 cizip duruyodum ogrenmek icin eger orda idiyaen gormusundur kesin gece gece saglam kafa silktim cunku hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 tr server'ı yedi saate açılıyormuş. MMO server status bilmemne sitesi API'dan çekiyormuş birkaç ülkede daha açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 near by hala bozuk zevk vermiyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 mulgear6 said: serverlara çok yük oluyo live tracking diye kapattılar bi süreliğine Google maps apisinden kaynaklı falan diyorlardı reddit'te. Bu arada tracking bir nebze çalışıyor. Her ne kadar 3 pati gösterse de, listeye baktığınızda 9 pokemon görünüyor. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 çevrenizdeki pokemonların uzaklığı yakından uzağa bu şekilde sıralanıyormuş. 1 en yakın, 9 en uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar