Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

işi olan adam oynamasın ? oynamak zorunda değil kimse, minimum gereklilikleri sağlayamıyorsan oynama nolacak ?

adamlar insanlar sokağa çıksın, şişmanlar kilo versin, yeni yerler görülsün, insanlar sosyalleşsin diye oyun yapmış, bunu oturduğu yerden oynamayi doğru bir şeymiş gibi savunmak da ancak 2016 Türkiye'sinde olur zaten.

dürüst oynayıp gezenler aptal çünkü.

oyunun olayı zaten yürümek, sosyalleşmek, bir gym'e yaklaşırken başında duranlar acaba saldırıyor mu diye düşünmek falan, yoksa oturduğun yerden top sallamak istiyorsan. bunu oyna https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigmadgames.throwingpaper&hl=tr
Sosyal ağlarda paylaş

Ya dışarı çıktım geri geldim eve , yine sydney başladı. Yine ban yedim , inşallah uzamamıştır da yine 2 saattir max.

Kanuni ve benim gibi fake gps ile oynayan nox falan takılan diğerler ; gelin bir yer seçelim kendimize , habire orada takılalım , izbe bir yer olsun , uzak bir yer olsun , oradan dışarı çıkmayalım , mümkünse hatta ada falan seçelim bir yeri. Hep beraber hem orda kasalım , hem orada level atlayalım hemde orada gym varsa onu alıp ne kadar yüksek level yapabiliyorsak o kadar yüksek level yapalım. Böylece izbe bir mekanda oynadığımız için burda ki insanları rahatsız etmemiş oluruz hemde oyunu zevkle beraberce oynamış oluruz. Bir chat kanalı açmak yeterli olur bunun planını yapmak için. Büyüğümüz olduğundan bu ulvi görev Kanuniye yakışır diyorum ben , bir yerde chat kanalı aç abi bizide davet et bütün fake gps oynayanlar takılalım beraber bir yerde.

Bi de abi central parka gidince soft ban yemedin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

hidiv kasrına gittik arkadaşla 5 stop 2 gym var. 1 saatte güzel güzel top biriktirdik. indik kanlıcada bi ton pokemon yakalayıp eve geldik. evde pc de oynayacak olsam witcher tier oyun oynarım abi pokemonun zevki arayıp bulmakta =) yoksa teknik açıdan çok kötü bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi iOS'u olan jailbreak yapıp go anywhere tweakini yüklesin. TIklayarak yürüyebiliyrosun baya, hızlı falan. Ben mesela bazı günler yürüyorum, arıyorum pokemon falan. Kaç gündür iz muhabbeti buglı olduğundan arayamıyorum gerçi de, dışarıda daha çok eğleniyorum.

Ama evden çıkamadığım çalıştığım zamanlar oluyor, pokestop yok yakında hiç, ondan şimdi evinin önü 5 pokesotplu park olan adamdan geri kalmamak için de böyle zamanlarda yürüterek oynuyorum karakteri. Atlama falan da yapmadığım için soft ban geyiği de yok, tavsiye ederim.

Bir de çıkıp hilenin ahlaki boyutunu niye tartışıyorsunuz ki? Her oyunda var hile yapan adam, ne kadar fazla olduğu geliştiriciye göre değişir. Yapan adam yine yapar, yapmayan da yapmaz zaten. Ama "oyun zevkimizi bozuyorsunuz" diye ahlak polisi yapmanın anlamı yok. Bunu engelleyecek TOPLUMSAL BİLİNÇLENME değil de geliştirici. Yoksa senin haberin olmayan zibilyon adam yapıyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...