Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 locationdan seciyorsun yerini altta belli belirsiz bir ok dugmesi cikiyor onu gormedim bende. su tutoriali izleyin.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Peki güvenli bir nane mi? Yani google acountu girmek gerekiyor malum.
Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Bende location değişmiyor arkadaş. Ben oyunu Sdney de oynuyorum.. Bıktım artık Tr'den zaten :D
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Absolut said: Peki güvenli bir nane mi? Yani google acountu girmek gerekiyor malum. ben telefonla ikincil guvenlik uyguluyorum, telefonsuz ve sms siz giremezsin zaten accounta. yani isim sifre calinsada ise yaramiyor. diye dusunuyorum :D
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Absolut said: Peki güvenli bir nane mi? Yani google acountu girmek gerekiyor malum. kendi evinin civarında gezceksen sıkıntı yok. başka ülkere yolculuk yapacaksan o hesabı unut :D
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Başka ülkeye gideceksen derken fiziki anlamda mı yoksa bu naneyi kullanarak mı gitmekten bahsediyorsun. Yani illa ki yurtdışına çıkacağım fiziki olarak.
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Evolve yaptığımızda CP dışında bir şeye dikkat ediyor muyuz? Skiller ilkinden bağımsız random çıkıyor değil mi ?
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Kanuni said: Absolut said: Peki güvenli bir nane mi? Yani google acountu girmek gerekiyor malum. ben telefonla ikincil guvenlik uyguluyorum, telefonsuz ve sms siz giremezsin zaten accounta. yani isim sifre calinsada ise yaramiyor. diye dusunuyorum :D bu güvenlik ayarını nerden yapıyoruz? buldum, sms olayını açtım.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 kusadasi avustralya sidney arasi ban 2 saatmis. kalkti. edit : google dan yapiliyor abi o. sonucta oyun google hesabiyla oynaniyor yani ben oyle oynuyorum. google accountuna gir oradan etkinlestiriliyor. account > sign in settings > 2 step verification
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 apk sms i okuyup kodu yollar kendine zaten onun içinse ugrastıgınız sms olayı
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Absolut said: Başka ülkeye gideceksen derken fiziki anlamda mı yoksa bu naneyi kullanarak mı gitmekten bahsediyorsun. Yani illa ki yurtdışına çıkacağım fiziki olarak. bu olayı yaparak hocam. mesela istanbulda oynayıp 10 dakka sonra bide amerika bakayım dersen soft ban atıyorlar
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 level kactan sonra stardustlari basmaliyiz.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Ben gittiii yere kadar basmıcam. Lvl 20-25 artık ne kadar dayanırsam. Olurda oyuna devam edeceğimi gördüğümde pişman olmayayım. Yoksa bu seviyelerde savaşıl gym almak falan tamamen keyfi hareketler.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 3 gündür açmadım ben ya. patch falan gelse de oyun biraz eğlenceli hale gelse. gym e dadanma dışında bir eğlencesi kalmadı. rare olanları evolve etmek üzereyim, ondan sonra bir şey kalmıyor zaten. grind is real bu arada oyunda. 200 küsür zubat, 150 güvercin yakalamışım. rare olanlara baksan toplamda 20 değil yani. gezerken rare çıksa bari. gezerken zubat çıkması sürekli olarak bayıyor belli bir yerden sonra. exp gerektiği içinde toplamak zorundasın. ana exp kanalı toplamak ve evolve çünkü.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 sidneyi gordukten sonra kusadasi pek bir dandik geldi ya.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 cetral parkta 5 poke stopı hareket etmeden alabiliyorsun 7-24 lurelu
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Birde offline modun calısmaması cok sacma. Amele gibi sxurekli elinde telefon acık gezmek eziyet rtesmen. Acık dursun bişi olucna titresin.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Oyunun güzelliği dolaşmakta yakalamakta falanmış demek ki. Evden beşiktaşı turladım ne var ne yok topladım 1 saatte level 7 oldum. Gayet sıkıcı böyle. Oyuna biraz renk gelmesi lazım , pokemon toplayarak level atlamak dışında bişi yok. Aslında şu eski gameboy oyunları gibi bir oyun olsa bu google map ile beraber , muhteşem ötesi olurmuş.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 HarveyQuinn said: Absolut said: Başka ülkeye gideceksen derken fiziki anlamda mı yoksa bu naneyi kullanarak mı gitmekten bahsediyorsun. Yani illa ki yurtdışına çıkacağım fiziki olarak. bu olayı yaparak hocam. mesela istanbulda oynayıp 10 dakka sonra bide amerika bakayım dersen soft ban atıyorlar Ok süper o zaman zaten bana burda ev ve işin çevresinde olsa yeter. Bu programları nerden indiriyoruz adam gibi viruslu belalı olmayanını?
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 oooo bebeğim az önce karşıma çıktı http://i.imgur.com/7EYBFqX.jpg açıp üzülmeyin şimdi durduk yere http://i.imgur.com/JJr6RLv.png http://i.imgur.com/aRuaJvT.png
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 PvP olsa heyecan gelir ama düzgün bir kombat sistmei lazım. Belki sadece PvP için bir şey geliştirirler.
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Absolut said: HarveyQuinn said: Absolut said: Başka ülkeye gideceksen derken fiziki anlamda mı yoksa bu naneyi kullanarak mı gitmekten bahsediyorsun. Yani illa ki yurtdışına çıkacağım fiziki olarak. bu olayı yaparak hocam. mesela istanbulda oynayıp 10 dakka sonra bide amerika bakayım dersen soft ban atıyorlar Ok süper o zaman zaten bana burda ev ve işin çevresinde olsa yeter. Bu programları nerden indiriyoruz adam gibi viruslu belalı olmayanını? http://en.bignox.com/pokemongo kullanmadan önce tutorial ı izlemeyi unutma. https://www.youtube.com/watch?v=JfPMEECvf1Q
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Lectre said: vivavale said: Aracta bisi unutmustum onu almaya indim son defa da bakm dedm sansima 9kuyruk cikti cp side 500 lerde uberalles oldu zorla yakaladim ama paso cilek verdm yafruya sonunda yola geldi Kyuubi? topkek. kuyruğa odaklan
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Çok canınız çektiyse simulatörde oynayın pvp nintendonun çöp sistemi yüzünden competitive oynayanlar genelde simulatör tercih ediyor zaten.
Öne çıkan mesajlar