Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 near by calisiyor mu sizde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 yok ya yakın bile olsa 3 adım da kalıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 O kadar ülkede çıktı bi bizde ve Fransa'da çıkmadı. Fransa'da kesin çıkar da şerefsiz nintendo buraya getirmezse daha tek nintendo ürünü almam. Yetti gari elinize mi yapışcak getirseniz. Peh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 mulgear6 said: 1-2 gündür internet pakedim filan bitikti serverlar gidikti bugun çıkıcam yeni paketle 16 lvl olmak üzereyim lucky eggle 45k xp alabiliyorum o kadar candy ve pokemon biriktirdim yarın da şuraya çömücem pokemon yakalıyıcam aradaki sürede de temiz lvllar edit: candy. coin değil hacı o alan nerede :) biz de gelelim lure de koyarız valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Server açık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 arka sayfalarda verildi ama yine yazayım, server statuse şu linkten bakabilirsiniz: http://cmmcd.com/PokemonGo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Burası sultanahmet tarafları Bir bu kadar da gülhanede var http://www.imgim.com/2857incit5461213.png http://www.imgim.com/1185incib5148081.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 fake gps kullanıyorsanız direkt central park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 izmir fuar akıyor evimin dibi, bi tur atınca inventory doluyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 girmiyor bende. ilk versiyon apk yi kullanan var mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Of nearby da kadabra,grimmer ve monkey vardı, oyun çöktü :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 ben artık candy'leri ve dust'ları harcamıyorum. her geçen gün seviye yükseldikçe daha yüksek cp'li base pokemonlar çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 central park olayi nedir? yani cogunluktan dolayi dahami cok pokemon cikiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 fake gps ile oynayan var mı?benim oyun kapanıyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 benjani said: fake gps ile oynayan var mı?benim oyun kapanıyor sürekli. ayarlar > google hesap > sağ üstteki 3 nokta > hesabı kaldır > devam tekrar giriş yapmicaksın, ancak isterse giriş yaparsın. yine aynı sorun olunca yine aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Bir sürü başka ülkede daha kullanıma sunulmuş hala Türkiye yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 razzRaziel said: ben artık candy'leri ve dust'ları harcamıyorum. her geçen gün seviye yükseldikçe daha yüksek cp'li base pokemonlar çıkıyor Klasik mmorpg taktiği max lvl olana kadar item ve geara para verme questten gelenlerle takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Bir pokemon go hızlı level kasma rehberi hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 ya radar calismiyomu nedir bende hepsini 3 ok gösteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 4lvlda tum poketoplarini biterebilen bi engelli var oyunu sildirdim olmaz diye eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 android de yok mu bu oyun ? store da bulamıyorum, zebil gibi guide var oyunun kendisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 release olmadi trde daha, apksi dolaniyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 şu hangi pokemon poweruptan kaç cp alıyor tier listi: https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/4se870/pokemon_cp_tier_list/ şu da şu sırada açılmasa da, pokemon evolve olunca kaç katı cp alıyor şeysi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EYDELiuZuP4gqwtxO_xY_zFjfF_1tnODARhB3Bo2fzM/htmlview?sle=true#gid=158941429 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 birkaç saattir server down gözüküyor bende. şu released countries list gibi birşey vardı, kaçıncı sayfadaydı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Black_Hand said: birkaç saattir server down gözüküyor bende. şu released countries list gibi birşey vardı, kaçıncı sayfadaydı o? https://go.jooas.com Twitter sayfasına bak orda facebooktan linki vardı en üstlerde telefondan arıyamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar