Uzun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Yeni başlayacaklara kendi yazdığım pokemon go rehberini önerebilirim. Pokemon go rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 millet fake gps ten ekmeklenmiş ama şimdi nintendo banlıyormuş yapanları almış önlemleri felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 patiler lvl 5 i geçtim hangi takımı seçiyoruz ya da pati takımı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Az önce körfez kanlıca arası 3 adet pikachu vardı. 2 tane de magnetli fln elektrik bölgesi sanırım ora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 vivavale said: patiler lvl 5 i geçtim hangi takımı seçiyoruz ya da pati takımı var mı? ben kırmızı takımdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Maviye bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Pokemon Go Hardcore Item Şöyle birşeymi alsak ya zaten yürüme hızını geçmez tır tır sokaklarda pokemon kovalıcan şunla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 sanki elektrikli bisiklet daha mantıklı benzin çok pahalı ya oadmfgğsdmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Yağmur sezonu açılana kadar segway kiralayıp godakeçemol yapasım var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 tatilden eve döndüm maşallah evimde yaprak yaprak üstüne salona gidince parkı gördüğü için pokestopum da var tatilde kilometrelerce yürümüştüm şimdi iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yine başladı kasıntılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Öğlen İngiltere'de de çıktı oradan da abanacaklar şimdi birkaç gün beli doğrulmayacak komple global olup gerekli önlemler alınana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 patlamaya başladı ztn şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yan yana pokestop var ikisi de boş görünüyor bi de hiç pokemon gelmedi 2 saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Akşamları oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 1000cp'lik magmar kaybettim, hem şimdiye kadar çıkan en yüksek encounter idi hem de magmar'ım yoktu. hep sizin yüzünüzden, çıkın gidin lan oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 fake gps ile akan baya kişi var, gece 3-4 de kurtuluş parkındaki pokestop'lar lure basılı oluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ios da nasıl yapıcaz şu fake gps olayını ya sıkıldım hiç yürüyemem bunu için zaten hayvan gibi sarj yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 off 3 adımda ivysaur çıktı evden donla çıktım buldum berry bastım ultra ball attım olmadı. bi daha attım kaçtı. ölmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bu pokemon listesinde etrafinda mavimsi bir aura olanlar var, onun olayi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 15 oldum.herifin teki kizilay merkeze 1700 snorlax koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bildiğin girmek bir dert, girince düzgün çalışıyor ama yakalayınca topta donuyor, oynatmadı eve döndük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 elektrikli kus cıktı, yakaladım kitlendi oyun almadı yok elektriksiz kusmus. sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 oynanmıyor şu an :( 1000+ cp li pokemon yakalanıyor mu yoksa evolve ve power upla mı yapılıyor 14 lvlım en yüksek 500 cp yakaladım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yakalanıyor işte seviyene bağlı, bi de şansına, rare gibi düşün. şu uygulamayı öneriyorum bu arada, gym savaşlarına girecekler için. hangi türlerin neye üstün geldiğini oyundan çıkmadan gösteriyor ona göre diziyosunuz 6lıyı. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eregar.pokemongobattleguide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar