sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Şu an çok insan benzer problemleri yaşıyor. Hani normal bişey sonuçta adamlar bilinçli olarak sadece avustralya, yenizelanda da çıkarmış ama insanlar mal bulmuş mağribi gibi nukelediler oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 lan gelsin artık, bende pokemon ararken misty im ile tanısmak istiyorum ya. çok gördüler bunu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 imansız herifler bu oyun sayesinde cami yüzü göreceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Ayasofya cami mi olsun müze mi kalsın derken adamlar gym yaptılar. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/2c/11/80/2c1180e83c533c388c164f8859bb95fe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 1,5 saat sokakta deli dana gibi yürüdüm ve 6 tane pokemonum oldu. Beşevler meydanının oraya arena kurulmuş, yarın 5 olunca pvp ye gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Biride apk yollamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Pokemon sayesinde ilk kez camiye gittim. Teşekkürler Pokemon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Kebapçıda onyx yakaladım şimdi. Naysu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Seele said: Biride apk yollamiyor https://m.apkpure.com/pok%C3%A9mon-go/com.nianticlabs.pokemongo/download?from=details Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Eyvallah panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Gizli said: imansız herifler bu oyun sayesinde cami yüzü göreceksiniz Ahahah. Sarıyer'de evimize en yakın pokestop bir kilise çanıydı. AHushadufhuashdfıhıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Bir de bu pokemona poketopu yollarken benim hatun ıskalayıp duruyo. Hatununun yeteneksizliği ile mi alakalı yoksa RNG olayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 tek elle telefonu tutup poketopu atmaya calısıyorsa daha zor oluyor parmagını duz bir cizgide goturmedigin icin (sanırım). bir elle telefonu sabit tutup digeriyle atmak daha kolay pokebolu. En azından ben oyle atınca hic kacırmadım tek elle atarken 3 4 tane gitti bosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 bagdat caddesi pokestop kayniyor iki dakka evden cikip somurdum direk adfdfas e5 uzerindede sabah evee yakaladim ama bilmiyorum ne durumda zorlugu filan, goremedim bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Poketopum bitti. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 serverlar gidip duruyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 camiide pokemon yakalarken dikkat edinde pokeimam yapmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Yazlıkta resmen Pokémon yok bişi yakalayamıyorum, pokestop taa ebesinde özcanlar köftenin çocuk Parkı'nda. Gym zaten hak getire tekirdağda cami yok allahsız üjbejciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 pokestop dibimdeymiş çıkıp aldım dfdsf. olm bütün gymler camideyse ben giremem ki hiç bi gyme dfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Anelor said: serverlar gidip duruyor bende su an calisiyor mu sende ben server hatasi aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Terasta calistirabildim ilk kez. Yan apartmanin catisindan baltazar yakaladim hemen eheh. Yeni bi yeri gezerken falan ilginc olabilir konsept Ahah yalniz o deneme seysisymis galba yok baltazar falan bulamiom simdi:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 google map landmark'larina gore etraftaki pokemon sayisi da artiyor sanirim. veya check in'e gore olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 sdfsd http://i.imgur.com/HPTTpra.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Seele said: Anelor said: serverlar gidip duruyor bende su an calisiyor mu sende ben server hatasi aliyorum yok gidik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 evet az once patladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar