bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 http://i.imgur.com/tMQ6Ieb.png bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Dediğim gibi bugün epey level atladım, şimdi senin için kontrol ettim jolteon'umun barı gerilemiş cp'si aynı. Yani max cp'si artıyor sen geliştikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 nileppezdel said: Valla incense yaramıyor diyorlardı ama az önce kullandım. Sağ alttaki nearby'da gözükmeyen pokemonlar bir anda karakterin tam altında çıkıyor. Omanyte yakaladım bu şekilde demin bayağı yüksek cp'li, en azından kendi level'ıma göre. Yani ara sıra basmakta fayda var bence bende şunu merak ediyordum da sanki altta gözükenleri getiriyor hep gibi, eğer öyle değilse güzel kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Valla dediğim gibi omanyte çıktı ve altta hiç görmemiştim onu. Yine altta gözükmeyen 1-2 şey daha getirdi. Altta görüneni getirmesi de güzel olur gerçi saatlerce ryhorn kovaladım bi bulamadım bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 yeni başlayanlar için şu baya iyi http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2016/07/09/ten-things-i-wish-i-knew-when-i-started-pokemon-go/#5db7bf861d8a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bonuSimo said: http://i.imgur.com/tMQ6Ieb.png bebeğim bende de herşeyiyle aynısı var ama benimki de xs olmasına rağmen 14kg lan naptın sen aç mı bıraktın hayvanı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 XL olması HP fark ettiriyor diyolar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 yok hatta bu muadillerine göre yüksek hpliydi evolvelamadan önce. etiformla besledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 xl hp, xs hız diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Bu oyunun kazançlarının ne kadarı niantice gidiyor , ne kadar pokemon company'e gidiyor , ne kadarı nintendoya gidiyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 %14 niantic %12.97 pokemon company %34 nintendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Bari 100e tamamlayaydın. 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Adamlar yememiş içmemiş kingrootla falan fişman fakegps çalıştırıp evden farm yapıyor ya la https://www.twitch.tv/vegetabledude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 amac? abi oyunu oynamamakla ayni sey aslinda bu gubu sacmaliklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Aslında jailbreaksiz kegal yolu varsa eşim nasıl olsa oynamıyo onun telden hile yapasımda var , bulunsun kenarda köşede , gym devralırken falan işe yarat , bi de merak ediyorum iki binlik falan pokemonum olsun istiyorumda , kendi hesabımı riske atmam sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Çok amaçsız ya, bunları gördükçe rahatsız oluyorum ama, aslında rahatsız da etmemeli çünkü oyuna şu durumda multiplayer etkileşimi var demek için bin şahit lazım, yine de meh tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 aynen abi bence de hile yap, adresine yollarlar en mükemmel pokemon master kupasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 hile yapacaksanız oynamayın plebler! yatağımdan pokemon çıktı dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Bugün koşu yapmak yerine dedim yürüyeyim. 15 km falan dolaştım. Bebek ortaköy beşiktaş yıldız parkı filan. Lvl 9dum sabah şuan 13 oldum. Totalde 50küsür farklı pokemonum var. Hiçbirine power up ya da evolve kullanmadım. Şu anki durum bu. http://i.imgur.com/IVi3Dbr.jpg Ha bir de diğerlerini söylmeyeyim uzamasın ama zubat candym 450 tane :D Benim golbata abansam 1500 filan olacak en az haahha Lvl 15 ya da 20ye kadar böyle kendi yapımda kavrulup sonra bi anda gym fatihi olucam. He bi de beşiktaş merkezde iki pokestop dip dibe bi yer var full lurelıyolar. En az 30-40 kişi takılıodu orda yerlerde banklarda falan. Tv ekipleri geldi röportaj yaptılar milletle shhshdsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Ya evden avlanamasak da en azından evde yapılacak bir şey olmalı. Pokemonları train edelim mini game'lerle ne bileyim. Bugün 6km yürüdüm hani daha fazlasını bünyem kaldırsa da ev durumları, iş durumları vs. kaldırmaz. E evde o kadar boş vaktim varken aklım kalıyor. Tamam gezmek güzel de bari pokemonlar da daha mobil olsun arada senin yanından geçsinler bildirim gelsin aç yakala falan. Hani bunun daha yağmuru çamuru karı var. AVM'lerde belki yakalarız geri kalanı fos. Ülke şu haldeyken AVM'ye gitmek de istemiyorum zaten. Ha bir de hile diyenlere şunu eklemek istiyorum, yani tabii ki hile gibi ama oyunda adil rekabet yok. Ben Bağdat Caddesinde oturuyorum, aşırı işlek pokemon kaynıyor. Evim merkezli 300m yarıçaplı çemberde 5 gym 15-16 pokestop var. Sahile insem su pokemonu dolu, caddeye çıksam zaten adım başı pokemon çıkıyor. Yazlıktaki kuzenimin eli nal topluyor. Ne poketopu kasabiliyor ne pokemon bulabiliyor adam gibi. Evet oyunun olayı dışarı çıkmak, ben bayıldım bugün sokak sokak pokemon aramaya zaten hiç lafım yok, ama büyük şehirlerin işlek yerlerinde yaşamayanlar ne yapsın abi oyunda rekabet edebilmek için? Göç mü etsinler? Pokemonlar tiki mi sadece işlek yerlerde kaynıyorlar? Tamam ingress mantığı var da hani dağ taş bayır pokemon dolu olması gerekirken şehir merkezinde olmayanın eli boş kalıyor. Rekabet diyorsanız esas onlar gps hack kullanmazsa haksız rekabet olur bence :/ PS: Yayındaki arkadaş ayrı tabi, sadece oyunun ciddi bir probleminden bahsetmek istedim. Benim gözümde ciddi problem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 simdi bu oyunun avatarlisi lazim, nationlari dolasip ates su dogalgaz vs bukucusu olarak egitilelim savasalim falan. sonra dragonball, gene dolasip savasalim train olalim turnuvaya katilalim. en sonda my littlepony hali, dolasip pony topluyoruz kafalarini kesip duvara trophy olarak asiyoruz vs boyle gider bu. bulbasaur saksi https://img1.etsystatic.com/108/0/11281323/il_570xN.880502175_syah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 sanssizsansli said: Bugün koşu yapmak yerine dedim yürüyeyim. 15 km falan dolaştım. Bebek ortaköy beşiktaş yıldız parkı filan. Lvl 9dum sabah şuan 13 oldum. Totalde 50küsür farklı pokemonum var. Hiçbirine power up ya da evolve kullanmadım. Şu anki durum bu. http://i.imgur.com/IVi3Dbr.jpg Ha bir de diğerlerini söylmeyeyim uzamasın ama zubat candym 450 tane :D Benim golbata abansam 1500 filan olacak en az haahha Lvl 15 ya da 20ye kadar böyle kendi yapımda kavrulup sonra bi anda gym fatihi olucam. He bi de beşiktaş merkezde iki pokestop dip dibe bi yer var full lurelıyolar. En az 30-40 kişi takılıodu orda yerlerde banklarda falan. Tv ekipleri geldi röportaj yaptılar milletle shhshdsk abi evolve veya power up yapmadan bu cp lerle nasıl buluyosun? Bir de neden yapmıyosun? Candy nereden geliyor o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 israil cumhurbaskani/baskani: https://i.imgur.com/lvlg0is.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 100 zubat yakalayıp transfer etse 400 candy işte easy. Çok çıkıyo sadece zaman lazım, grind işi. Levelın arttıkça çıkanların cp'ler artıyor. Ben 9 level oldum bugün 250-280 falan çıkmaya başladı. O yüzden denk gelmiş olabilir 12-13 levelda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Ya ben transfer yapınca 1 candy veriyor gibi geldi bana ama, bir daha bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar