Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 pokestop ve gymler icin portallara bakmak neyse de, spawnpoint icin dahi kovalayanlar varsa helal olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 şimdi deniyor ki en toraman, en kilolu iri pokemonu bulana kadar pokemon avlamak lazım deniyor. cp geçici deniyorki haklılar da. basıp geliştiriyorsun nasılsa. ama işte bu pokemonların türüne göre en irisi ne kadar oluyor bilemiyoruz, yani en irisini yakaladık mı bilemiyoruz bekliyoruz. o yüzden şuraya doküman açtım. oraya bakın elinizdeki pokemonlarla karşılaştırın. sizde daha iri pokemon varsa söyleyin ekleyelim, böylece hedefimiz belirlenmiş olsun. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kbxGsQjtslI7vWNh_hMWWeRTbebt3X3JR8ZbG8RwlIs/edit?usp=sharing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Abi oyunun en önemli noktası pokemon yakalamak , bu sayede level atlıyosun zaten. Ben direk indirdim , xm yerleri harbiden de benim evin orda pokemonların ağırlıkla çıktığı yerler. Şimdi merkezde genellikle çok fazla pokemon oluyor , bir merkeze tek başıma indiğimde deli gibi yardırıp bütün pokemonları yakalarım. More pokemon = more level = better pokemon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 soyle bir baktimda genelde gym ve pokestop etrafinda toplasik zaten hep, onada bakmaya gerek yok ayrica gibi o acidan, online ingress haritasinda gozukyor zate onlar mavi yesil.. ha ama etrafinizda hic spawn/stop/gym yoksa faydali olur, bazi yerler bombos cunku direk cöl tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Norak said: android icin 0.29.2 gelmis kuran var mi, calisiyor mu? http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/ çalışıyor (tu) btw bakmak faydalı virüslü apk falan bol etrafta: https://andrototal.org/sample/18b7b4917261614223e887b357fd4a8a150156cecce39f6a63582fbed83c76ca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=VvkC1irE4TE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 razzRaziel said: taam anneye anlatır gibi anlatıyorum çok fazla olayı yok ingress'e bakmanın ama faydası var işte önceki postta dediğim gibi. bu niantic'in önceki oyunu, tüm harita altyapısı noktalar vs o oyundan geliyor senelerdir var oturmmuş sistemi, zaten muhtemelen bu yüzden onlara yaptırdılar oyunu. ingress'teki enerji noktaları pokemon'da spawn noktaları aynı zamanda. ingress'i telefona yükleyip bu beyaz noktaları görebiliyosun, bu sayede nerede ne kadar çok pokemon çıktığını da görebiliyosun. olay bu. her parildayan beyaz nokta potansiyel pokemon heylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 isabetli atıs yapmak icin sart nedir. bugun meraktan kurdum da, bocegi nisan alıyorum yine de kapamıyorum. genelde 2-3 top harcıyorum boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Aha topum bitti işin yoksa git top ara sağda solda şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 o biraz alışkanlık meselesi. bi yerden sonra fıtı diye kafasına atıyorsun topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 demin gym e saldırdım 1000 cp li pokeler çıktı içinden asdasd kombatlar tam 0-6 yaş grubu için yapılmış, içim burkuldu oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bizim buradaki kafelerdeki gençler sürekli stoplara modül basıyorlar ya asdadas demin önünden geçtim hepsinin elinde telefon pokemon avlıyorlar işsiz gibi oturmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Modül basma nedir? Bizde de demin GYMde 900+ ve 750+ pokeleri koymuşlar dayağın kralını yedik ailecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 lure module diye bir şey var poke stop da kalpler çıkıyor sürekli etraftaki pokemonlar buraya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Eee iyi bişi işte bassınlar sürekli lure. Incensein büyüğü gibi birşey değil mi? Bir de bu incense ile ilgili birşey sorayım. Bunu bastığım zaman yakında pokemon normalde oluyor olsa bile spawn şansı oluyor mu yani ofisin camına telefonu dayayıp bundan bassam sürekli olarak bi pokemon heyecanı olur mu? Daha doğrusu kalabalık yerlerde mi yapmak lazım bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 şimdi bu XL - XS ve normal size pokemonlar için ne tip farklılıklar var avantajları dezavantajları ne şeklinde bir bilen yada kaynak gösterilebilecek bir yazı vs varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Valla incense yaramıyor diyorlardı ama az önce kullandım. Sağ alttaki nearby'da gözükmeyen pokemonlar bir anda karakterin tam altında çıkıyor. Omanyte yakaladım bu şekilde demin bayağı yüksek cp'li, en azından kendi level'ıma göre. Yani ara sıra basmakta fayda var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Android yeni versiyonda var mı önemli bi değişiklik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 server patladığında tekrar login olma çilesi falan düzelmiş işte skdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ben evolve olayını anlamadım ya. XL 3 tane pokemon evolve ettim, 3 u de XS olarak çıktı evolve sonrası dafuq. büyükse iyidir zenci chartından mı yürümemiz gerekiyor yoksa bazılarının küçük olması mı avantajlı? bir de son sorum, CP barı full dolduğunda CP rakamının çıkacağı nokta limitli mi, yani atıyorum 15 CP buldun ama CP bar yarısında, abandın abandın 100 e çıktı, 100 o pokemon için top CP mi oluyor? yoksa 100 CP ile barın daha başlarında aynı pokemondan bulup da power upla 200-300 lere çıkartabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Erkek ve dişi Nidoran var, nasıl çiftleştirecem bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 sürükleyip üzerine bırakmayı denedin mi, insanlarda genelde işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 CP'de üst limit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Senin levelına göre cp barı artıyormuş. Ben öyle biliyorum. Hani gameboy oyunlarında belli leveldaki pokemonlar badge almadan dinlemiyodu ya. Ona benzer sistem işte levelın kadar gelişebiliyorlar sanırım. Yani 100se ve maxtaysa sen level atlayınca o 100 kalacak ama bar gerileyecek ve 110 max olacak atıyorum. Tabii yanlış olabilir ama dün böyle olduğunu okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 nilenin dediği gibiyse iyi de eğer artmıyorsa oyunu direkt silmek gerek. ne salak bir sistem lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar