bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 wiki sitesi yapmak değil zaten olay içini doldurmak. wiki siteleri hazır templateli olarak mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 benjani said: android'e yeni versiyonu kuran var mı, çalışıyor mu? az önce kurdum bir sıkıntı yok gibi apk mirrordan indirdim yine. eskiyi tamamen silip yenisini kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 İçeriğinide işte redditte falan bulduğun şeyleri türkçeleştirip oraya koyarak yapabilirsin. Siteyi yapmayı bilsem içerik kolay , doldura doldura ilerleriz , hiç olmadı content writer alır yazdırırz onuda. Toplasan 300-500 liraya fıstık gibi site olur. Hatta direk public yapıp , milletin editlerini check edersin mal mal şeyler yazmayanları tutarsın, beleşe direk. Güzel bi site yapabilsem , içerik kısmı kolay yani , tek başıma bile yavaş yavaş çevire çevire doldururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ben zubat fln evolve etmeye yakınım, bukat yapayım mı bunu yoksa hiç harcamadan biriktiriyor muyuz? harcamadan biriktirirsek hiç gym alamıyoruz? en düşük gym 400 den başlıyor şu an etrafımda 900 a kadar devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Zubat sux ya. Poke topu harcamaktan başka bi boka yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 mithat yine hayal alemlerinde yüzüyorsun ya. siteyi yapmanın neyi zor, hiçbir kompleks sistemi yok wiki sitelerinin. içerik binlerce satır ve sürekli güncellenmesi gerekiyor. hele ki şu oyunda pokelerin bölgelerini falan belirlemen gerek ki bir anlamı olsun. o içeriği 20 kişi full time çalışsa hazırlayamaz sen diyorsun ki 400 tele. 400 teleye internet kafedeki çocuklara inanılmaz türkçeleriyle muazzam içerik yazdırırsın, deli de trafik alır site kanka (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 oha ya, hadi portal'ları vs ingress'ten getirip pokestop diye çaktınız da pokemonların spawn noktaları da ingress'teki xm noktalarıymış. elemanın teki de bu şekilde 3adım uzakta gösterilen pokemonun nerede çıkacağını tahmin edip yakalamış. ingress haritasıyla oynanınca bariz bi üstünlük oluyor, hem pokemon kaynayan noktaları bulabiliyor, hem de bu eleman gibi çevredeki pokemonun nerede çıkacağını çözebiliyoruz. hadi bu kıyağı da başkası yapmaz ha. http://i.imgur.com/WtYu7uQ.png http://i.imgur.com/rGLlj8G.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 hype kaç gün sürcek aceba ya 1 hafta gide rmi aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Almanya ya gelmiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 dur daha oyun tr'de çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 boyle gezecek millet sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 MasterHapLo said: Bi bitmedi kusacam guncelde pokemon gormekten güncel başlıkları konuya bağlı yapın abicim mesaja değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bizim buradaki pokestop a biri sürekli module takıyor lan, deli gibi poke poplıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 durduğun yerde hiç gelmiyor bu pokemonlar galiba. 2 lure u da bastım başlar başlamaz o ara evdeyken geldi 5 10 tane, onun dışında evdeyken sıfır pokemon denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 point of interestlerin orada sürekli spawn oluyor ya anladığım kadarıyla. poke stopta her 5 dk da bir çıkıyor hep düşük cp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Oyunun sevindirici yani da şu 8 10 yaşındaki veletler oynamiyor.kızın teki yanımızdan geçerken bende PAKEMAN oynucam dedi agaghs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Birisi lure atmis bizim evin kosesindeki spota, cop atmaya diye ciktim apartman icerisinde dolarak 15dk da 10 pokemon topladim. Allah Jennifer(lure atanin nicki) dan razi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 razzRaziel said: oha ya, hadi portal'ları vs ingress'ten getirip pokestop diye çaktınız da pokemonların spawn noktaları da ingress'teki xm noktalarıymış. elemanın teki de bu şekilde 3adım uzakta gösterilen pokemonun nerede çıkacağını tahmin edip yakalamış. ingress haritasıyla oynanınca bariz bi üstünlük oluyor, hem pokemon kaynayan noktaları bulabiliyor, hem de bu eleman gibi çevredeki pokemonun nerede çıkacağını çözebiliyoruz. hadi bu kıyağı da başkası yapmaz ha. http://i.imgur.com/WtYu7uQ.png http://i.imgur.com/rGLlj8G.png hic bir bok anlamadim. valla detayli anlatacak biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 4 tane pokestopa lure atmışlar.pokemon toplamaktan poketop bitti.gereksiz yere revive potion ahududu çıkıp Slot dolduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Bazı akıllılar ingress chatte burda portal açsam pokestop olur mu diye ağlamaya başladı. Açılmıyor arkadaşım 2015'ten beri portal falan. Köfteci Yusuf'u bile portal yapmış insanlar. Senin popo rahatlığının derdini de biz mi çekeceğiz. Sonra neden hater oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Bende ingress indiriyorum şimdi , bakıcam avşada ki xm noktalarına vs. En azından adada başlarsam , istanbulda da evin civarlarına bakarım. Hafif avantaj elde etmek iyidir ya , casual pleblerden farkımız olsun. Zaten casual takılıyosan ve banlanmak o kadar korkutucu gelmiyosa , bas fake gps 1 hafta oynıcan nasıl olsa , ol level 30-40 takıl kafana göre , sonra banlanırsan bi daha yaparsın , zaten bayacaklar bi noktadan sonra. Eğer böyle hardcore takılacaksan , banlanma riskine değmez , çıkıp kalori yakmak en mantıklısı , 5 gündür mü ne oynuyorum , 3 kilo vermişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Ingness nedir? IOSda var mıdır? Var ise yapmak caiz midir cezası nedir? İlla yapacağım dersem nasıl yapılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ingress aynı firmanın yaptığı ayrı bir oyun pokemon onun alt yapısını kullanıyor ios ta var indirebilirsin app-storedan güvenlice hiç bir sıkıntısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 ingress ile intel'e bakmaktan baska nasil bir avantaj elde edebilirsin ki ? hile yapanlar da tatmin olup uzar umarim, en azindan benim cevremde olmadigi icin simdilik guzel guzel oynuyoruz. bayinca bi iki haftaya sileriz gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 taam anneye anlatır gibi anlatıyorum çok fazla olayı yok ingress'e bakmanın ama faydası var işte önceki postta dediğim gibi. bu niantic'in önceki oyunu, tüm harita altyapısı noktalar vs o oyundan geliyor senelerdir var oturmmuş sistemi, zaten muhtemelen bu yüzden onlara yaptırdılar oyunu. ingress'teki enerji noktaları pokemon'da spawn noktaları aynı zamanda. ingress'i telefona yükleyip bu beyaz noktaları görebiliyosun, bu sayede nerede ne kadar çok pokemon çıktığını da görebiliyosun. olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar